TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Reizen Waes
De reis die Tom Waes het meest zal bijblijven is die naar IJsland. Hij wou het eiland allang bezoeken en toen hij het bestaan ontdekte van het kleine dorpje Mjoifjördur, liet dat hem niet meer los.
«
»
03:00 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
03:22 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:30 Timmy tijd
Nadat hij een modelkasteel heeft gemaakt, wil Timmy spelen als Timmy de ridder, draken ontmoeten en jonkvrouwen in nood redden. Samen met Finlay verkleedt hij zich als ridder en ze kletteren door de kinderkamer op hun trouwe rossen.
«
»
05:35 Bumba
Bumba, Bumbina en Bumbalu gaan touwtrekken. Nanadu danst ondertussen op een koord met een parasol. Tumbi slaapt en verspert daardoor de weg, Bumba en Bumbalu maken haar gauw wakker met spruitjes.
«
»
05:40 Hoi Duggee
Duggee laat de eekhoorns hoe je met oude kranten een papieren boot kan maken. Een leger van mieren moet de vijver oversteken zodat ze mee kunnen genieten van een picknick. Happy besluit een papieren boot voor ze te maken.
«
»
05:45 Raad eens hoeveel ik van je hou
Donsje heeft een prachtig bloemenveld gezien en raadt Hazeltje en Grote Haas aan om zelf eens een kijkje te gaan nemen. Kleine Veldmuis wil ook graag mee. Onderweg merken ze dat iedereen op zijn eigen manier van de wei geniet.
«
»
06:00 Jojo & Ouma
Jojo gaat naar de tandarts voor een controle en hoopt op een speciale sticker als beloning omdat ze zo goed voor haar tanden heeft gezorgd, en omdat ze ze zo schoon heeft gehouden.
«
»
06:10 Vos en Haas
Bernard en Lola leggen de laatste hand aan de voorbereidingen voor de storm. Bernard nodigt Boubou uit om bij hen te schuilen.
«
»
06:20 Noddy, de detective
Wanneer er spullen voor een prijsuitreiking verdwijnen, wordt Noddy verdacht. Hij voelt extra druk om de zaak goed op te lossen.
«
»
06:30 Tip de Muis
Juffrouw Maggie is jarig en de leerlingen willen haar een concert cadeau geven. Tip wil per se klarinet spelen, maar hij kan er niks van. Gelukkig blijkt hij wel goed te kunnen rappen. En zo kan hij toch meedoen met het concert voor de juf.
«
»
06:38 Peppa Pig
Opa Big en opa Hond nemen Peppa, George en Henkie mee uit bowlen. Peppa, George en opa Big hebben het nog nooit gedaan. Opa Big vindt het er makkelijk uitzien, nadat opa Hond alle kegels omgegooid heeft.
«
»
06:43 Peppa Pig
Mevrouw Konijn geeft de kinderen zwemles. Ze zijn in het kleine bad. Wanneer Kelly met haar moeder komt, ontdekken ze dat mama Konijn nog niet kan zwemmen, dus leert ze het samen met de kinderen.
«
»
06:50 Splat & Seymour
Splat droomt dat hij Seymour opeet. Doodsbang voor zijn katteninstinct, doet hij alles om uit de buurt van zijn vriendje te blijven. Seymour begrijpt het niet en besluit om Katstad te verlaten. Met hulp van Flo kan Splat zijn angst overwinnen.
«
»
07:00 Lucas de spin
Dokter Lucas probeert al zijn vrienden zich beter te laten voelen, maar wordt dan zelf ziek.
«
»
07:10 Klumpies
Ella gaat naar het huis van Bertie en Sunny, waar ze zal overnachten.
«
»
07:15 Anansi de spin
Animatieserie over de spin Anansi, de hoofdpersoon in veel West-Afrikaanse, Surinaamse en Caribische sprookjes die al eeuwenlang van generatie op generatie worden doorgegeven. Voor de animatieserie zijn de bestaande verhalen bewerkt.
«
»
07:25 Knofje
Mama en Knofje richten de babykamer in. Knofje is benieuwd naar het wiegje, ze wil er in wil liggen.
«
»
07:35 Waffel de wonderhond
De kat van mevrouw Hobbs raakt per ongeluk opgesloten in het huis van mevrouw Hobbs. Waffel krijgt daardoor de kans zich te bewijzen bij buurvrouw Hobbs.
«
»
07:45 Samson en Marie
Marie is al die files beu en heeft geen zin meer om te rijden. Samson zou heel graag het busje besturen. Hij is ervan overtuigd dat hij zijn rijbewijs kan halen. Maar bij het leren van de verkeersborden loopt het al helemaal mis...
«
»
07:50 Jottum
Faye moet voor school een liedje zingen. Ze oefent uitbundig op haar slaapkamer. Alleen Jottum vindt het niet zo mooi en stelt voor om haar zangles te geven. Zal het zingen goed gaan in de klas?
«
»
08:00 De magische auto
Soy Kroon gaat op avontuur met kinderen die een lievelingsauto hebben. Dat kan een brandweerwagen, dierenambulance, tank of racewagen zijn. Maar de avonturen spelen zich af in de echte auto's.
«
»
08:10 Stop!
Abbe zit bij de scouting en geniet van het buitenleven. Helaas zijn papa en mama minder enthousiast.
«
»
08:20 Kindertijd
We zien kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In 'Kijk mij nou' laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:30 Beestenbrigade bingo
Boswachter Tim speelt een natuurbingo bij de Wodanseiken in Wolfheze. Die bomen zijn superoud.
«
»
08:45 Zappsport The Battle
Nathan Rutjes en Nienke van Dijk nemen het tegen elkaar op in The Battle freestyle voetbal. In een echte derby strijden Quick Boys en Katwijk om de beker. Wie weet de meeste ballen hoog te houden?
«
»
09:05 Zara en de magische kicksen
Zara en haar broers vieren samen met heel veel kinderen dat ze ontsnapt zijn. Maar ze kan haar magische schoenen niet vinden en de enge man van het trainingskamp is om een of andere reden op het feest.
«
»
09:15 AAP
Lena de Groot en haar pleegouders Nora en Job Kleverlaan worden verrast door de komst van Benedict de Groot. Benedict is een gorilla en beweert familie van Lena te zijn.
«
»
09:40 Superheldenschool
Alle studenten moeten Toendra's hindernisbaan afleggen, maar Raymond heeft hoogtevrees en hij heeft hulp nodig. Eno's leven staat op het spel, want hij is een vlieg geworden.
«
»
09:55 Freeks Jungle School
Kameleons hebben ogen als camera's, een elastische supertong en prachtige kleuren. Freek laat zien hoe en waarom kameleons van kleur veranderen en hoe ze hun tong afschieten om prooien te grijpen.
«
»
10:05 Zapp Kids Top 20
Marc Floor heeft zijn eerste EP uitgebracht en treedt op met 'Kapitein'. De meiden van UNITY treden op met 'Denk Je Dan Aan Mij?'.
«
»
10:32 Kinderen voor Kinderen Superkracht
Superkracht is het allereerste liedje van Kinderen voor Kinderen NXT. Ieder kind moet de kans hebben om zijn dromen achterna te gaan. En dat begint met jezelf zijn, dus zet die clip aan en doe mee.
«
»
10:35 Koen Kampioen
De grootste voetballer is klein begonnen. Koen bereidt zich voor op zijn laatste selectietest voor profclub Stark maar kan zich niet goed concentreren door zijn ruzie met Niels. Zal het hem toch lukken om geselecteerd te worden?
«
»
11:00 Zappsport Kantine
Gerda zet Theo aan het werk, Ron scheurt met hoge snelheid over het driftcircuit en lukt het Vitesse om de lat te raken?
«
»
11:20 Back to the hype
Sommige hypes zijn kort, andere komen steeds terug. Elke generatie heeft zijn eigen favoriete speelgoed, idolen en mode. Denk aan flippo's of lavalamp. Een spel met twee teams van drie generaties.
«
»
11:50 Peperbollen
Till ontdekt dat Luke's nieuwe vriendin Anne een dubbelleven leidt. Ze heeft drie verschillende ID-pasjes en vermomt zich. Ze blijkt een bedrijfsspion te zijn die Luke's nieuwe uitvinding wil verkopen aan een Chinese firma.
«
»
12:20 Peperbollen
Kalle, een vriendje van Pinja wordt gepest. Zijn grote broer wil hem helpen en sluit de pester op in de kofferbak van een auto, om hem een lesje te leren. Dan verdwijnt de auto verdwijnt plotseling. Kalle vraagt de Peperbollen om hulp.
«
»
12:50 Peperbollen
Jale en Timo zijn met school op excursie naar het bos. Daar heeft de jachtopziener, Eva, grote problemen met stropers. Het is niet meteen duidelijk wie hier nou eigenlijk de echte dierenbeulen zijn.
«
»
13:20 De Faker op vakantie
Het mannen- en vrouwenteam proberen erachter te komen welk gezinslid is vervangen door een acteur.
«
»
13:35 De Faker op vakantie
Het mannen- en vrouwenteam proberen erachter te komen welk gezinslid is vervangen door een acteur.
«
»
13:50 De Faker op vakantie
Het mannen- en vrouwenteam proberen erachter te komen welk gezinslid is vervangen door een acteur.
«
»
14:05 De Faker op vakantie
Het mannen- en vrouwenteam proberen erachter te komen welk gezinslid is vervangen door een acteur.
«
»
14:20 De Faker op vakantie
Het mannen- en vrouwenteam proberen erachter te komen welk gezinslid is vervangen door een acteur.
«
»
14:35 Weekoverzicht Het verborgen eiland
«
»
15:25 Thabo en de neushoornzaak
Thabo wil privédetective worden. Ware het niet dat zijn thuis, het kleine Afrikaanse dorpje, het meest vredige paradijs van de Savannah is. Maar de dingen nemen een plotselinge wending wanneer er in het park een neushoorn wordt vermoord.
«
»
16:55 Checkpoint
Het team onderzoekt of een suikerraket of een drone sneller is, kijkt hoe oude, afgedankte meubels hergebruikt kunnen worden en legt een bom in een gevulde badkuip. En wie kunnen het beste sturen onder extreme omstandigheden?
«
»
17:20 Zapp detective: survivalkamp Summer Vibes
Dzifa en Romy worden bedreigd door agressieve wolven. Ze klimmen in een boom om aan hen te ontkomen. Het lukt Gioia en Jay maar niet om de uitgang van de grot te vinden.
«
»
17:35 Steven en Jamie Kazàn - Road to Vegas
Steven Kazàn besluit dat er niks is dat zijn hart sneller laat kloppen dan goochelen. Om zijn comeback als goochelaar groots aan te kondigen, zijn ze te gast bij een talkshow, live op televisie.
«
»
17:55 Wat maak je Menu?
Vriendenteams gaan de smaakvolle strijd aan met zichzelf en elkaar. Een quizshow vol gekke ingrediënten in heerlijke gerechten. Met als grote vraag: als je weet wat je eet, vind je het dan extra lekker of juist extra vies?
«
»
18:20 Heel Vlaanderen bakt kids
In de Bake Off tent rolt Jeroom deze week de catwalk uit voor 5 bakkertjes, want in deze vierde aflevering is het fashion week. Om te zorgen dat Jeroom en juryleden Regula en Dominique deze week alle trends bij kunnen houden krijgt hij assistentie.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 Bommetje!
Verschillende duo's, bestaande uit pubers met één van hun ouders, nemen het in dit spectaculaire, spannende spel tegen elkaar op om uiteindelijk de hoogst mogelijke vlucht, vrije val en enorme plons in het water te maken.
«
»
19:45 Enkeltje Verweggistan
De tienjarige Elsa en haar zusje Iris verhuizen met hun ouders naar een piepklein afgelegen dorpje in Italië. Zullen de meiden in het superstille dorpje andere kinderen ontmoeten of zullen ze voor altijd alleen elkaar hebben?
«
»
20:10 Socutera
World Animal Protection werkt aan een wereld waarin wreedheid tegen dieren niet meer bestaat. Er wordt directe (nood)hulp en voorlichting aangeboden en gelobbyd voor diervriendelijke wetten en regels.
«
»
20:20 Oxen: Hangdogs
Militair Niels Oxen, lid van de Deense speciale eenheden, wordt op het slagveld in de steek gelaten door zijn overste en meldt het incident. Veel mensen willen daarom van hem af.
«
»
21:05 Oxen: Hangdogs
Margrethe praat met Frigg over een organisatie die mogelijk de democratie in Denemarken omver wil werpen. Er vallen meer moordslachtoffers en ook honden moeten het ontgelden.
«
»
22:00 NOS De Avondetappe
Live talkshow vanaf een locatie langs het parcours van de Tour de France. Aan tafel praten analisten en andere gasten na over de etappe en andere gebeurtenissen in de koers. Ook zijn er vaste rubrieken.
«
»
22:55 Dertigers
Bart regelt een gesprek met Carmen, Hannah, Thomas en Lot. Thomas chanteert Bart met wat er tussen hem en Lot is gebeurd. Saar hoort de uitslag van de DNA-test.
«
»
23:25 Dertigers
Pieter vindt een zakje coke in de jas van Saar en confronteert haar hiermee. Alex is obsessief bezig met Nora's mogelijke zwangerschap en Elias voelt zich buitengesloten.
«
»
23:55 Dertigers
De vriendengroep gaat een weekend naar Friesland. Saar wil dat Pieter z'n mond houdt over de uitslag van haar DNA-test. Pieter ergert zich aan het drankgebruik van Saar en doet z'n verhaal bij Alex.
«
»
00:25 Dertigers
Nora, Alex en Elias doen een nieuwe inseminatiepoging. Bart vindt het moeilijk om Thomas en Hannah samen te zien en heeft voortdurende onderonsjes met Lot over de chantage van Thomas.
«
»
00:55 Dertigers
Saar biecht Pieter op dat ze twijfels heeft. Alex en Elias maken ruzie. Wanneer Nora hierover vraagt, wil Alex niet te veel vertellen over hun perikelen. Carmen vindt dat Bart zich verdacht gedraagt en wil weten wat er speelt.
«
»
01:25 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers