TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 Las Vegas
Verbazingwekkende veranderingen dwarsbomen een vijandelijke overname van het Montecito en een dief berooft Mike die het aan Danny overlaat om wraak te nemen.
«
»
12:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:35 Eat Pray Love
De Amerikaanse schrijfster Liz Gilbert, verward door haar ongelukkige scheiding, weet niet meer wat belangrijk voor haar is. Ze reist naar Italië, India en Bali om haar leven te veranderen en echt geluk te vinden.
«
»
17:05 How I Met Your Mother
Het is de avond van de bruiloft en Barney is verdwenen. Ted maakt een strandwandeling met Robin en bekent haar iets. Marshall ontdekt dat er zich een spook in z'n hotelkamer bevindt, de geest van Kapitein Deardruff.
«
»
17:40 How I Met Your Mother
Als Barney op de ochtend van z'n bruiloft wakker wordt met de ergste kater van de wereld, moet de groep erachter zien te komen welke vergezochte ingrediënten er in Barney's magische mengsel (de 'Stinson Hangover Fixer Elixir') moeten.
«
»
18:05 How I Met Your Mother
Op de ochtend van de bruiloft krijgen Robin en Lily ruzie met elkaar. Barney weet niet welk pak hij aan moet trekken. De vrienden kijken een film waarvan Ted niet wilde dat ze die zouden zien.
«
»
18:35 How I Met Your Mother
Marshall probeert te achterhalen waar Lily heen is gegaan toen ze ruzie hadden en roept hiervoor de hulp in van Barney en Ted.
«
»
19:05 How I Met Your Mother
De vrienden proberen zich een ontmoeting met Gary Blauman te herinneren wanneer hij opeens opduikt op de bruiloft.
«
»
19:35 Magnum P.I.
Magnum en Higgins gaan op een dodelijke missie binnen een streng beveiligde gevangenis, wanneer een meedogenloze crimineel Katsumoto en zijn ex-vrouw Beth ontvoert. T.C. haast zich om Rick te helpen als Suzy ernstige zwangerschapscomplicaties krijgt.
«
»
20:35 Charlie's Angels: Full Throttle
De Angels worden ingehuurd om twee gestolen ringen op te sporen die informatie bevatten over de nieuwe identiteit van alle kroongetuigen in het land. Als een aantal van hen wordt vermoord, begint een race tegen de klok om de daders te vinden.
«
»
22:40 Walking on Sunshine
Maddie staat op het punt om te trouwen met de knappe Italiaan Raf. Ze nodigt haar zus Taylor uit voor het trouwfeest, maar wat Maddie niet weet is dat Raf ooit nog het vakantieliefje is geweest van haar zus.
«
»
00:30 Better Things
Duke bezoekt haar vader, Xander. Sam helpt Max bij het zoeken naar een nieuwe plek om te wonen, maar de zaken worden moeilijker gemaakt vanwege hun slechte kredietwaardigheid.
«
»
01:10 Better Things
Sam besluit op te komen voor wat het beste voor haar is, ondanks de mening van anderen, en ze verlaat haar acteerrol om wat te regisseren.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers