TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:00 Gordon Ramsay's Future Food Stars
Gordon legt de ondernemers het vuur aan de schenen in Cornwall en test of ze goed samen kunnen blijven werken onder druk door ze te laten werken in eettentjes op het strand.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Foodtruck gezocht
Simone is een alleenstaande moeder die naar eigen zeggen mislukt is in de liefde, maar toch een droom heeft om de liefde te verspreiden met haar foodtruck.
«
»
13:00 Darts
Tijdens dit officieuze WK voor landenteams spelen de beste darters ter wereld niet enkel individueel, maar ook in duowedstrijden.
«
»
17:05 De Bauers - 20 jaar later
Mariska is twee jaar geleden getroffen door een herseninfarct. Ze gaat samen met Frans naar het ziekenhuis voor de uitslag van een paar onderzoeken. Frans begint met het afstrepen van zijn bucketlist.
«
»
17:50 Mr. Bean
Mr. Bean besluit, ter viering van het nieuwe jaar, een feestje te organiseren. Het mag geen verrassing zijn dat niet alles geheel volgens plan verloopt.
«
»
18:20 Flodder
Als de koningin laat weten op haar verjaardag een bezoek te willen brengen aan Zonnedael, stellen de buurtbewoners alles in het werk om de Flodders de buurt uit te krijgen.
«
»
19:00 Darts
Tijdens dit officieuze WK voor landenteams spelen de beste darters ter wereld niet enkel individueel, maar ook in duowedstrijden.
«
»
23:00 Wanted
Nadat zijn vader is vermoord, neemt Wesley Gibson, een gefrustreerde boekhouder, zijn vaders taak over als lid van een geheime groep huurmoordenaars. De Broederschap neemt orders aan van het Lot zelf.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers