TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Ontdek een magische kapstok en een theater met dansende toiletten. Book Girl maakt een muziekorgel.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Dimitri
Temba belooft voor de kinderen te zorgen terwijl Makeba op avontuur gaat. Viljami en zijn vrienden ervaren tijdens het verzorgen van Tamaa dat het kleine aapje nogal veeleisend is.
«
»
06:15 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Het haar van Viktor is veel te lang, hij moet naar de kapper. Wanneer Kaatje dat zegt, geeft Viktor toe dat hij bang is voor de kapper. Kameraadje Mya Driessens gaat ook naar de kapper, dat doet helemaal geen pijn.
«
»
06:25 Knofje
Knofje en mama spelen verstoppertje. Samen met Knofjes knuffels. Mama moet zoeken. Maar waar zit Flut verstopt?
«
»
06:30 Monty & Co
Monty wil naar de maan maar die is ver weg. Eddie recreŽert een enge maanervaring voor Monty. Hij besluit dat hij liever op aarde blijft en Eddie is daar blij om want ze zouden Monty allemaal missen.
«
»
06:40 Dropje
Dropje laat Pablo zien dat je niet bang hoeft te zijn voor water, omdat het heerlijk is om er in te spelen.
«
»
06:45 Odo
Odo's vader en moeder zetten Odo af op Boskamp, waar hij een van de belangrijkste lessen voor een vogel leert: het verzorgen van een ei. Odo's beste vriend Doodle neemt de les erg serieus, maar de kleine uil schopt liever zijn nep-ei rond.
«
»
06:50 Pop Papierstad
Hooper bouwt een verbazingwekkend sprookjesdoolhof. Maar zijn vrienden verdwalen in het doolhof.
«
»
07:00 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Op zijn eerste dag op de Motorssori-school stelt Cory zich tot doel om nieuwe vriendjes te maken. Maar dit is niet zo eenvoudig als hij had gedacht en voelt zich overweldigd door de hele situatie.
«
»
07:15 Aap, Poot, Pies
Appie krijgt verkering met een meisje op de schommel. Het meisje zegt dat ze dan vader en moedertje moeten spelen en moeten knuffelen, maar daar heeft Appie helemaal geen zin in. Hij is liever Megaman.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson en Marie eten wafels en bepalen met een weddenschap wie de laatste wafel krijgt. De opdracht is simpel: wie eerst lacht, heeft verloren. De andere krijgt de wafel. Ze doen er echt alles aan om elkaar te laten lachen...
«
»
07:30 De WieWats
Het is erg warm buiten, dus Ollie trekt een ventilator. Hij blaast Pamela en Raouls hoed weg.
«
»
07:40 Kapot gaan
Gloria gaat kapot van de adrenaline met Aaron Blommaert en Francisco Schuster. Ze starten als hulpverlener bij een ongeval, daarna blussen ze een brand en als kers op de taart ondergaan ze de officiŽle adrenalinetest uit de politieopleiding.
«
»
07:45 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
07:50 Zig & Sharko
Marina en Sharko krijgen heimwee en besluiten terug te keren naar het eiland, tot grote vreugde van Zig. Op het strand ontmoet de zeemeermin een groep mensen en vindt ze een paar slippers.
«
»
08:00 #LikeMe
De aanvang van een nieuw schooljaar. Nieuweling Caroline Timmers start haar eerste dag op een voor haar compleet onbekende school. Door de ziekte van Caro's moeder Kristel moest haar gezin noodgedwongen verhuizen van de Ardennen naar Antwerpen.
«
»
08:30 Cats
Midden in een grote wereldstad woont Blanket samen met zijn zoon Cape. Cape is in tegenstelling tot zijn vader avontuurlijk, ondernemend en energiek. Terwijl Blanket zijn dag luierend doorkomt, wil Cape juist de hele wereld zien en met name Kattopia.
«
»
09:50 De Smurfen
Wanneer de lievelingsspullen van de Smurfen beginnen te verdwijnen, wordt iedereen ongerust en achterdochtig. Brilsmurf begint een onderzoek.
«
»
10:00 Molang
Molang en Piu Piu gaan aan boord van de Titanic nadat ze met geluk een kaartje hebben gewonnen. Helaas worden de twee vrienden van elkaar gescheiden. Piu Piu zit in de eerste klasse en Molang in de tweede klasse.
«
»
10:05 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
10:10 Zig & Sharko
Marina experimenteert met haar nieuwe benen en ontdekt dat ze magisch zijn. Ze heeft grote moeite om ze onder controle te houden, dus maakt Zig van de gelegenheid gebruik om haar te bijten.
«
»
10:20 De WieWats
Raoul maakt zich zorgen omdat zijn ouders willen verhuizen. Olive tekent een heel vreemd huis. Het lijkt heel klein, maar eenmaal binnen is het veel groter. Ze moeten door een paar vreemde kamers voordat ze naar buiten kunnen.
«
»
10:30 De Smurfen
Schrielsmurf wordt steeds geplaagd omdat hij niet sterk is. Hij is dit beu en daagt Potige Smurf uit. Schrielsmurf wint de uitdaging onverwachts en laat hiermee zien dat hij misschien toch de sterkste is.
«
»
10:40 De Smurfen
Brilsmurf heeft een Smurfway waar hij heel zuinig op is. Bloesem leent hem, maar raakt hem kwijt.
«
»
10:55 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Gťrard Lestouffe brengt de jagersclub via het bos naar Pointe des Bourrasques. Terwijl hij de kinderen de grondbeginselen van het leven in het woud wil bijbrengen, wordt hij geconfronteerd met zijn gebrek aan kennis.
«
»
11:05 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
11:20 Mr. Magoo
De president kondigt trots de komst van de langverwachte panda aan. Maar Fizz heeft het dier ontvoerd. Het belandt in de voortuin van Mr. Magoo, die eigenlijk bezoek verwacht van zijn neef Kevin.
«
»
11:30 Mr. Magoo
Magoo is geselecteerd om mee te doen aan zijn favoriete tv-spelshow. Jammer dat Fizz op hetzelfde moment zijn nieuwe uitvinding, de IntelliFizz, aan het testen is op Wiesel.
«
»
11:40 Ninja Express
Een Viking-kapitein vraagt de Ninja's een onweerstaanbaar ritme ten gehore te brengen om zijn roeiers in beweging te krijgen. Zo kan de kapitein zijn rivaal kapitein Bullyson ontlopen.
«
»
11:50 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:00 Imago
Het Kenaya-woud droogt gevaarlijk op, tot grote ontsteltenis van de bewoners van het gehucht dat het beschermt. Voor hen is het het werk van Eleflore, Zeli's Imago TťnŤbre, een jonge arkanist van de clan die haar onschuld opeist.
«
»
12:20 Girls of Olympus
Hoon, Sid en Luce beginnen hun eerste schooldag op een nieuwe school. De nacht ervoor heeft Hoon een vreemde droom, waarin zij voor een supermarkt in de woestijn staat. Luce wenst dat haar vader haar van school laat veranderen.
«
»
12:45 Kratts in het wild
Chris gaat naar het noorden terwijl Martin naar het zuiden gaat om te zoeken naar de echte paashaas.
«
»
13:05 Kosmoo
Kosmoo vindt een kokosnoot en neemt die mee. Robbe en Ellis ontdekken dat er in de kokosnoot een papegaaienei zit. Die zijn heel wat geld waard en iemand wil ze illegaal verkopen. Robbe, Ellis en Kosmoo gaan op zoek naar de smokkelaars.
«
»
13:30 Lucas en zo
Lucas komt terecht in een nieuw samengesteld gezin. Naast Jeff, zijn nieuwe (stief)vader, krijgt hij er twee zussen en een broer bij.
«
»
13:40 De Hoppers
Het is eindelijk vakantie. Daria heeft zich ingeschreven voor het spacekamp, maar wanneer dit wordt geannuleerd, stort Daria's wereld in. Een vakantie zonder studeren is werkelijk een hel.
«
»
13:55 Molang
Wanneer Molang en Piu Piu bessen gaan plukken, beleven ze onverwachts een ongelooflijk avontuur. Ze ontdekken hoe fruit plukken in de prehistorie een gevaarlijke onderneming kon zijn.
«
»
14:00 De Faker
Het is aan Thomas om te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie Colen, een nieuw samengesteld gezin uit Strombeek-Bever. Nidal en Heritier volgen vanuit de Fakerbus de zoektocht van Thomas en hopen dat hij een punt voor hun team zal scoren.
«
»
14:15 Helden
De Helden bouwen een amfibievoertuig.
«
»
14:25 GameKeepers
Mats gaat het spel in: een duistere versie van de villa. KopieŽn van zijn vrienden zijn de tegenstanders. Sari is het spel ingezogen en is van uiterlijk veranderd. Enkel de gamekey, een handspiegel, kan haar terug in zichzelf veranderen.
«
»
14:50 Wannabe's
Olly gaat live voor 24 uur en blijft zichzelf de hele tijd filmen. Hierdoor laat hij onbedoeld zien wat er allemaal gebeurd achter de schermen van Video King. Dit is lastig, want uitgerekend vandaag wil Mike zich verstoppen.
«
»
15:05 Zig & Sharko
Sharko is het zat om Marina's magische sandalen te dragen en wil dat ze ze in een doos stopt.
«
»
15:15 Mr. Magoo
Mr. Magoo vervangt een trainer bij een vakantieclub. Fizz worstelt met een creatieve blokkade.
«
»
15:20 Mr. Magoo
Fizz nodigt al zijn internetvrienden uit voor zijn verjaardag en hoopt op meer dan tienduizend cadeautjes. Er komen geen vrienden voor de verjaardag van Mr. Magoo, dus proberen Mr. Cat en Weasel iets te organiseren.
«
»
15:30 Helden
De Helden spelen voetbal met gocarts.
«
»
15:40 Lena & Benedict
Lena de Groot en haar pleegouders Nora en Job Kleverlaan worden verrast door de komst van Benedict de Groot. Benedict is een gorilla en beweert familie van Lena te zijn.
«
»
16:00 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
16:05 Wannabe's
Shoana neemt een vlog op waarin ze sprookjes vertelt en Olly mag de geluiden maken bij deze verhalen. Olly houdt zich echter niet aan het script en maakt vooral veel lawaai. De twee krijgen ruzie.
«
»
16:20 Mr. Magoo
Als er een vlooienepidemie uitbreekt in de stad, maakt Fizz er gebruik van om een fluit uit te vinden die de parasieten afweert. Als Wezel naar het park wordt gestuurd, verschijnt Mr Magoo en verwart zijn buurman met een zeeleeuw.
«
»
16:30 De Strafste Sporter
Toon is een talent in tumbling, een aparte en iets minder bekende discipline binnen het turnen. Toon ziet zichzelf ooit op de Olympische Spelen, maar eerst moet hij zijn medesporters de basis aanleren.
«
»
16:55 Trefbal Royale
Trefbaltornooi waarin acht Ketnet-teams strijden om de titel van de ultieme trefbalkampioen.
«
»
17:05 Ghost Rockers: compilatie
Compilatie week 13.
«
»
17:55 Kapot gaan
Gloria gaat kapot van de adrenaline met Aaron Blommaert en Francisco Schuster. Ze starten als hulpverlener bij een ongeval, daarna blussen ze een brand en als kers op de taart ondergaan ze de officiŽle adrenalinetest uit de politieopleiding.
«
»
18:00 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
18:05 Zig & Sharko
Marina's nagels zijn vies. Bernie biedt haar een manicure aan, maar Marina weigert. Sharko is erg geÔnteresseerd en laat zijn nagels doen. Sharko is een fan van zijn manicure, maar is bang dat hij hem beschadigt. Zig maakt van deze angst gebruik.
«
»
18:15 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
18:30 De camping
Lea zou liever in Parijs zijn, maar Andrine vertelt haar dat de camping het paradijs zelf is.
«
»
18:40 Trefbal Royale
Trefbaltornooi waarin acht Ketnet-teams strijden om de titel van de ultieme trefbalkampioen.
«
»
18:50 De Hoppers
Er gebeuren 's nachts rare dingen in het Hopper-huis. Arno en Geert zijn ervan overtuigd dat het een spook is. Ze zijn superbang, maar willen toch proberen om het spook weg te jagen.
«
»
19:05 Gogogooris
Kenji Gooris leert tips & tricks van drievoudig wereldkampioene veldrijden Sanne Cant.
«
»
19:10 Zig & Sharko
Marina realiseert zich de kracht van haar slippers niet en maakt een gapend gat in het midden van het strand door haar enorme voet met geweld in het zand te planten. De strandgangers zijn woedend en Marina wil haar fout goed maken.
«
»
19:15 De Raad van Soekie
De verkiezingsstrijd wordt hard gespeeld. Pedro hackt het digitale dagboek van Soekie. Hij zoekt zaken die ze fout heeft gedaan in het verleden. Die wil hij naar buiten brengen om haar imago te schaden. Soekie weigert om hetzelfde te doen met Pedro.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Het eindejaarsgala staat voor de deur en iedereen is nerveus. Henri opent het portaal en wil Lena mee terug nemen naar 1905, maar de vraag is of Lena wel bereid is haar moderne leventje op te geven.
«
»
19:55 Where's Chicky?
Chicky is een kuikentje dat houdt van leren en vele avonturen beleeft.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers