TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:55 Chicago Fire
Een mysterieuze beller in nood vertrouwt op Kidd om zichzelf en haar broer te redden. Daarnaast ondersteund de brandweer Cruz om zich voor te bereiden op zijn naderende vaderschap.
«
»
14:40 Chicago Fire
Na een brand in een fabriek waar dierenvoeding wordt gemaakt, helpen Casey en Severide de eigenaar om de zaak tot op het bot uit te spitten. De jaarlijkse garageverkoop zorgt voor spanningen.
«
»
15:35 ICE - Beyond Borders
In Miami behandelt agent Kevin het dossier van een Cubaan met een crimineel verleden. De man staat nu op de deportatielijst. Elders pakken agenten een illegale immigrant op.
«
»
16:35 Top Gear
Paddy, Freddie en Chris gaan in supergoedkope tweedehands cabrio's op zomervakantie. Chris test op het circuit de nieuwe Ariel Atom en Freddie probeert in een oude Rover van een dam te bungeejumpen.
«
»
17:40 Random Breath Test
Na het werk trakteert Mark zichzelf op twee uurtjes ontspanning en dat gaat gepaard met wat bier.
«
»
18:15 Police Interceptors
Een achtervolging komt abrupt tot een einde wanneer de bestuurder tegen een geparkeerde auto botst. Dat houdt hem niet tegen en hij ontsnapt te voet. Bij een auto-ongeluk wordt alarm geslagen en worden zowel de politie als een ambulance opgeroepen.
«
»
19:10 Police Interceptors
De Britse politie worstelt om een automobilist tegen te houden als het voertuig plotseling crasht. Het lijkt de chauffeur echter niet te storen. Als hij eenmaal opgepakt is, blijkt dat hij enkele kilo's marihuana in de auto heeft.
«
»
20:10 Police Interceptors
De ervaren politieagent Bob Hoyle heeft een zware dag op zijn werk als hij tijdens een achtervolging in een greppel geraakt. Collega's Claire en Jamie worden erbij gehaald. De hondengeleider Duncan wordt tegelijkertijd op opdracht uitgezonden.
«
»
21:05 Police Interceptors
Een autodief wordt door de politie op heterdaad betrapt, maar ondanks dat er meerdere agenten zijn, weet de dader te ontsnappen. Collega's Harry en Stef zijn getuige van een drugsdeal en Wayne probeert een tiener onder controle te krijgen.
«
»
22:00 Police Interceptors
Een achtervolging in Bradford brengt het leven van de bewoners in gevaar, terwijl Matt en Bob op pad worden gestuurd voor een vermoedelijke zelfmoordpoging. Eenmaal op hun plaats vinden ze een oudere vrouw.
«
»
23:00 Acceleration
Een maffiabaas ontvoert de zoon van huurling Rhona Zyocki om haar te dwingen in één nacht een aantal klusjes voor hem af te handelen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers