TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:20 Who Killed JonBenét?
De politie doet onderzoek naar de moord op de zesjarige JonBenét Ramsey. Zij werd gewurgd in de kelder van haar woning gevonden in Boulder, Colorado op 26 december 1996.
«
»
09:45 Murder in Mexico: The Bruce Beresford-Redman Story
Bruce is een producer van de populaire realityshow "Survivor" en neemt zijn vrouw Monica en hun kinderen mee op vakantie naar Mexico. Maar wanneer Monica gewurgd wordt aangetroffen, beschouwt de politie Bruce al snel als hun belangrijkste verdachte.
«
»
11:15 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
In Kaapstad wordt Kees meegelokt door gewapende overvallers die in een populair park bij de openbare toiletten op alleen lopende toeristen loeren. Verder betrapt Kees een zakkenroller die hem in zijn arm bijt.
«
»
12:05 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Marijke raakte tijdens een bezoek aan Antwerpen in de ban van een magiër. Hij nam haar mee naar zijn vaderland India en stal haar hart én haar kapitaal van 400.000 euro. Kees neemt haar mee terug naar New Delhi.
«
»
12:55 Snapped
Wanneer een toegewijde alleenstaande moeder uit haar huis verdwijnt, vrezen rechercheurs dat ze ontvoerd is door een groep tieners die vastbesloten zijn om een duivels plan uit te voeren. Ze racen om haar te vinden voor het te laat is.
«
»
13:45 Snapped
Wanneer een man vermist raakt in een klein plattelandsstadje in Tennessee, slaan familieleden en detectives de handen ineen om schandalige geheimen te ontrafelen, aangewakkerd door hebzucht en lust.
«
»
14:35 Snapped
Nadat een geliefde vader verdwijnt, werken zijn familie en de politie vier jaar lang onvermoeibaar om hem te vinden. Een getuige leidt de detectives naar een duivelse samenzwering met een seksuele lading.
«
»
15:25 Snapped
Wanneer het lichaam van een pasgetrouwde vrouw wordt gevonden aan de voet van een klif in Glacier National Park, bundelen lokale en federale autoriteiten hun krachten voor een onderzoek dat hun vaardigheden tot het uiterste zal testen.
«
»
16:10 Snapped
Nadat een bekende zadelmaker overlijdt aan wat in eerste instantie een hartaanval lijkt, vindt de politie reden om de natuurlijke dood in twijfel te trekken nadat geruchten over drugs en verduistering aan het licht zijn gekomen.
«
»
17:00 World's Most Evil Killers
Criminologen, psychologen en rechercheurs duiken in de levens en misdaden van enkele 's werelds meest beruchte en wrede moordenaars.
«
»
17:50 World's Most Evil Killers
Criminologen, psychologen en rechercheurs duiken in de levens en misdaden van enkele 's werelds meest beruchte en wrede moordenaars.
«
»
18:45 World's Most Evil Killers
Criminologen, psychologen en rechercheurs geven een diepgaande blik op de levens en misdaden van enkele van 's werelds meest beruchte en wrede moordenaars.
«
»
19:35 World's Most Evil Killers
Criminologen, psychologen en rechercheurs duiken in de levens en misdaden van enkele 's werelds meest beruchte en wrede moordenaars.
«
»
20:30 A Wife's Nightmare
«
»
22:00 Restless Virgins
«
»
23:35 The First 48
In Tulsa, Oklahoma wordt een onschuldige oma neergeschoten op een paar stappen afstand van haar huis en detectives ontdekken dat de daders wel eens een groep veertienjarigen zouden kunnen zijn.
«
»
00:25 The First 48
In Harris County wordt een vrouw dood langs de weg gevonden en de politie komt er gaandeweg achter dat zij misschien wel met een seriemoordenaar te maken hebben.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ze Zeggen Dat' (VTM)

Deze aflevering staat volledig in het teken van artificiële intelligentie. Andy en Dina onderzoeken of AI daadwerkelijk al onze jobs zal afpakken. Zou dit programma bijvoorbeeld bedacht kunnen worden zonder de tussenkomst van onze programmamakers? Of is ChatGPT grappiger dan Andy? Lieven Scheire demonstreert tot wat AI al in staat is én wat écht nog sciencefiction is.

'Ze Zeggen Dat', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers