TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:30 Who Killed JonBenét?
De politie doet onderzoek naar de moord op de zesjarige JonBenét Ramsey. Zij werd gewurgd in de kelder van haar woning gevonden in Boulder, Colorado op 26 december 1996.
«
»
09:55 Murder in Mexico: The Bruce Beresford-Redman Story
Bruce is een producer van de populaire realityshow "Survivor" en neemt zijn vrouw Monica en hun kinderen mee op vakantie naar Mexico. Maar wanneer Monica gewurgd wordt aangetroffen, beschouwt de politie Bruce al snel als hun belangrijkste verdachte.
«
»
11:25 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
In Kaapstad wordt Kees meegelokt door gewapende overvallers die in een populair park bij de openbare toiletten op alleen lopende toeristen loeren. Verder betrapt Kees een zakkenroller die hem in zijn arm bijt.
«
»
12:15 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Marijke raakte tijdens een bezoek aan Antwerpen in de ban van een magiër. Hij nam haar mee naar zijn vaderland India en stal haar hart én haar kapitaal van 400.000 euro. Kees neemt haar mee terug naar New Delhi.
«
»
13:05 Snapped
Wanneer een toegewijde alleenstaande moeder uit haar huis verdwijnt, vrezen rechercheurs dat ze ontvoerd is door een groep tieners die vastbesloten zijn om een duivels plan uit te voeren. Ze proberen haar te vinden voor het te laat is.
«
»
13:55 Snapped
Wanneer een man vermist raakt in een klein plattelandsstadje in Tennessee, slaan familieleden en detectives de handen ineen. Ze ontdekken ontluisterende geheimen, aangewakkerd door hebzucht en lust.
«
»
14:40 Snapped
Nadat een geliefde vader verdwijnt, werken zijn familie en de politie vier jaar lang onvermoeibaar om hem te vinden. Een getuige leidt de detectives naar een duivelse samenzwering met een seksuele lading.
«
»
15:30 Snapped
Het lichaam van een pasgetrouwde vrouw wordt gevonden aan de voet van een klif in Glacier National Park. Lokale en federale autoriteiten bundelen hun krachten voor een onderzoek dat hun vaardigheden tot het uiterste zal testen.
«
»
16:15 Snapped
Nadat een bekende zadelmaker overlijdt aan wat in eerste instantie een hartaanval lijkt, vindt de politie reden om de natuurlijke dood in twijfel te trekken nadat geruchten over drugs en verduistering aan het licht zijn gekomen.
«
»
17:05 World's Most Evil Killers
Catherine Nevin meldt een inbraak in haar pub, waarbij haar man om het leven komt.
«
»
17:55 World's Most Evil Killers
Eric Locke weigert het te accepteren als Sonia Blount, moeder van één kind, hun relatie beëindigt. Hij bedreigt haar, creëert een nepaccount en vermoordt haar in een hotelkamer.
«
»
18:45 World's Most Evil Killers
Toen de moeder van drie kinderen, Paige Birgfeld, in 2007 verdween, kwam de zaak in de ijskast totdat de ontdekking van haar stoffelijke resten door een wandelaar in 2012 het onderzoek nieuw leven inblies.
«
»
19:40 World's Most Evil Killers
In 1973 werd het lichaam van de twintigjarige Dawn Magyar gevonden, twee maanden nadat ze was verdwenen. Achtentwintig jaar later helpen forensische innovaties de zaak op te lossen.
«
»
20:30 A Wife's Nightmare
Liz komt thuis na een zenuwinzinking, waar ze een vreemde vrouw vindt die claimt een dochter van haar man te zijn. Liz verwelkomt de vrouw, Caitlin, maar ze begint steeds meer te twijfelen aan diens ware bedoelingen.
«
»
22:00 Restless Virgins
Emily Paliczeck is een studente aan de Sutton Academy, een school met een goede reputatie. Als redactrice van de schoolkrant kant ze zich tegen het onrechtvaardige schoolbestuur. Ze is een goede studente, maar ze wordt buitengesloten.
«
»
23:30 The First 48
In Tulsa, Oklahoma wordt een onschuldige oma neergeschoten op een paar stappen afstand van haar huis en detectives ontdekken dat de daders wel eens een groep veertienjarigen zouden kunnen zijn.
«
»
00:20 The First 48
In Harris County wordt een vrouw dood langs de weg gevonden en de politie komt er gaandeweg achter dat zij misschien wel met een seriemoordenaar te maken hebben.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers