TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Flip This House
CT Homes verwerft een koopje in een chique wijk. De grote uitdaging is het huis snel doorverkopen, maar dan blijkt dat de septictank moet worden vervangen en dat de leidingen aan vernieuwing toe zijn.
«
»
02:40 In the Dark
Murphy en Max hebben eindelijk het gesprek dat al veel eerder had moeten plaatsvinden. Darnells paranoia verandert ondertussen in angst, wanneer alles om hem heen misgaat.
«
»
03:25 In the Dark
Vanwege haar schuldgevoel naar Chloe toe neemt Murphy contact met Gene op. De groep doet een aanval.
«
»
04:05 Flip This House
JD neemt een kijkje bij een eengezinswoning in Cape Cod. Thane, Paul en JD zien een groot potentieel voor een succesvolle flip in een charmante buurt en Paul kondigt aan dat hij gaat trouwen.
«
»
04:55 Below Deck
Nico wordt gek van de nieuwe bootsman EJ. Kapitein Lee doet iets aan het teveel aan bemanningsleden. Jen krijgt ruzie met Brianna. De spanning tussen EJ en Nico loopt steeds hoger op.
«
»
05:35 Storage Wars
De bieders bezoeken een opslagruimte in Mission Viejo in CaliforniŽ, waar Johan de verkoop leidt. Jarrod en Brandi ontdekken een ongewoon kunstwerk. Barry's accountant probeert hem in bedwang te houden. Rene en Casey genieten van een wijntje.
«
»
06:00 American Pickers
Tijdens het verkennen van de Appalachian Mountains in Virginia vinden Mike en Frank een schuilplaats vol geschiedenis. Ze vinden zelfs enkele herinneringen aan een bluegrasslegende.
«
»
06:40 American Pickers
Mike en Frank nemen een uitnodiging aan van Vanessa, de dame uit Indiana met haar passie voor alles wat met de Ford Model A te maken heeft. Op aandringen van haar dochter doet ze een aantal dierbare items weg, waaronder een zeldzame takelwagen.
«
»
07:30 American Pickers
Mike en Frank ontdekken in Napa Valley, CaliforniŽ een gigantische wijn-gerelateerde verzameling en willen daar de vruchten van plukken.
«
»
08:30 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
08:35 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
08:40 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
08:45 Shark Tank
Een grafisch ontwerper en advocaat uit Washington hebben iets bedacht om verhalen voor kinderen magischer te maken. Een vader uit Brooklyn heeft een lijn multifucntionele vaderschapskleding ontwikkeld.
«
»
09:35 Shark Tank
Een jonge ondernemer presenteert een skateboard dat in kluisjes en rugzakken past. Een ondernemer uit San Francisco beweert dat haar meditatie-app stress in de wereld kan verminderen.
«
»
10:25 Shark Tank
Twee ondernemers presenteren een manier om koffie beter te laten smaken. Een energieke moeder uit Washington heeft een product waarmee kinderen het borstelen van hun haar leuker zullen vinden.
«
»
11:25 Shark Tank
Een vrouw uit Flordia presenteert haar theemerk, met ingrediŽnten met een houding. Ouders uit Oregon lossen het probleem op van baby's die de rommel aanraken tijdens een luierverwisseling.
«
»
12:15 Shark Tank
Het product van twee ondernemers uit Ohio om koffie beter te laten smaken, is misschien te niche. Een moeder uit Washington heeft een product dat kinderen met meer plezier hun haar kan laten borstelen.
«
»
13:05 Storage Wars
Darrell speelt een thuiswedstrijd als de kopers naar Costa Mesa in CaliforniŽ komen. Barry wil met alle liefde de nieuwe veilingmeester Johan ontmoeten. Ivy Calvin stuit op uniek gereedschap. Jarrod en Brandi zoeken voorraad voor hun nieuwe winkel.
«
»
13:25 Storage Wars
De kopers bezoeken een veiling in Laguna Niguel in CaliforniŽ, waar Dan en Laura vijf opslagruimtes verkopen. Mark en zijn broer Matt nemen risico's om niet met lege handen te vertrekken zoals de vorige keer. Barry beproeft zijn geluk op een kluis.
«
»
13:50 Storage Wars
Barry krijgt bezoek van worstellegende 'Rowdy' Roddy Piper. Rene en Casey kopen ondertussen een standbeeld dat veel geld waard kan zijn. Darrell gaat naar huis met een aantal katgerelateerde items.
«
»
14:20 Storage Wars
De bieders reizen naar El Monte, CaliforniŽ, waar de gebroeders Harris op onopvallende wijze voor de koopjes proberen te gaan. Brandi en Jarrod tonen zich van hun liefdadige kant. Darrell doet een grote ontdekking.
«
»
14:45 Storage Wars
De kopers bezoeken de veiling in Compton, CaliforniŽ. Jarrod is gespannen over de aanstaande opening van zijn nieuwe winkel, dus Brandi houdt zich in. Mike koopt een kluis die Herb eigenlijk niet wil. Barry wordt herenigd met zijn oude vriend Kenny.
«
»
15:15 Below Deck Mediterranean
Sommige bemanningsleden zien een groep aantrekkelijke jonge vrouwen die het jacht charteren.
«
»
16:10 Below Deck Mediterranean
De bootsman veroorzaakt verwarring. De chef geeft toe aan de verleiding. Chartergasten zetten de festiviteiten met de bemanning voort nadat de charter is afgelopen. Een ruzie kan vriendschappen beŽindigen.
«
»
17:10 Below Deck Mediterranean
De bekwaamheid en geduld van kapitein Sandy en haar bemanning wordt behoorlijk op de proef gesteld door de glamoureuze gasten aan boord van het luxejacht in de Middellandse Zee.
«
»
18:05 Below Deck Mediterranean
Een nieuw bemanningslid mist noodzakelijke vaardigheden. Kapitein Sandy doet er alles aan om een matroos te overtuigen om op de boot te blijven. In het schilderachtige Portofino staan de matrozen voor hun meest uitdagende aanmeren tot nu toe.
«
»
19:00 Below Deck Mediterranean
De chef-kok en een bemanningslid botsen. De romantiek bloeit op en brengt twee zeilers dichter bij elkaar. De frustratie van de chef-kok groeit terwijl haar nieuwe teamlid worstelt met de werkdruk. Kapitein Sandy verliest haar geduld met de bootsman.
«
»
20:00 Resident Alien
Nadat hij zijn baan als stadsdokter is verloren, vreest Harry dat hij niet zal slagen. Zodoende schakelt hij een onwaarschijnlijke bondgenoot in om te helpen zijn ruimteschip vinden.
«
»
20:55 Resident Alien
Harry, D'Arcy en Asta komen in de val te zitten nadat de gletsjer is ingestort. Terwijl D'Arcy probeert naar de oppervlakte te komen om contact op te nemen voor hulp, raakt Harry gewond. Asta ontdekt de hele waarheid over zijn ware identiteit.
«
»
21:55 Fantasy Island
Een boekenwurm gaat terug in de tijd om haar favoriete auteur te ontmoeten. Een competitieve avonturier leert dat de ultieme uitdaging iets is waar hij juist niet voor getraind heeft.
«
»
22:50 Fantasy Island
De jonge kunstenaar Ramon wil zijn mentor Jasper weer zien en Jasper realiseert zich dat hij misschien niet de beste invloed op Ramon heeft gehad.
«
»
23:45 Transplant
Bash en Mags haasten zich om een vrouw met mysterieuze symptomen te redden, nadat ze bijna werd gedood door een medische fout van hun team. Theo probeert een ernstig zieke tiener en zijn gezin te helpen omgaan met het onvermijdelijke.
«
»
00:30 Transplant
Een onderzoek naar morbiditeit en mortaliteit dwingt Bash en dr. Bishop tot een conflict.
«
»
01:25 Transplant
De komst van Rania roept ongewenste herinneringen op voor Bash. Mags kan de goedkeuring van haar nieuwe baas niet winnen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers