TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Peaky Blinders
Er moet een vergadering gehouden worden nadat de familie slecht nieuws krijgt uit de VS. Ada probeert iets geheim te houden en een journalist duikt in het verleden van Tommy, waar hij niet blij mee is.
«
»
03:20 Blue Lights
Na een aanslag door paramilitairen is Grace vastbesloten om de McIntyres ten val te brengen. Wanneer Angela merkt dat Gordy haar steeds meer buitensluit, gaat ze wanhopig op zoek naar hulp.
«
»
04:20 Silent Witness
Het team analyseert de foto's van de plaats delict en bestudeert de lichamen van de slachtoffers uitgebreid. Ze ontdekken daarbij een geheim dat tot in de kern van de Amerikaanse overheid reikt.
«
»
05:15 Murdoch Mysteries
Murdoch en Crabtree onderzoeken een mysterieuze tempel waar misschien een oude schat verborgen ligt. En waar het leven van elke schattenjager in groot gevaar is.
«
»
06:00 Ghosts
De spanningen tussen Mike en Alison over het gastenverblijf lopen hoog op. Julian probeert te bewijzen dat hij veel onzelfzuchtiger is dan iedereen denkt. Robin heeft angstaanjagende flashbacks.
«
»
06:30 Hope Street
Niamh is geschrokken door de staat waarin ze haar vader heeft aangetroffen. Ze vermoedt dat hij mogelijk een posttraumatische stressstoornis heeft opgelopen door het auto-ongeluk.
«
»
07:15 Hope Street
Finn wordt behandeld voor PTSS en daarom gaat Concepta in zijn plaats samen met Shay en Barry mee op een vistocht. De boottocht loopt gruwelijk mis wanneer de motor van de boot ontploft.
«
»
08:00 Father Brown
Tijdens het jaarlijkse uitstapje van de Kembleford Ramblers wordt de lokale Lord gewurgd aangetroffen. Mallory en Goodfellow besluiten zich aan te sluiten bij enkele lokale wandelaars om de moord op te lossen.
«
»
08:45 Father Brown
Als Lady Felicia haar huis dreigt te verliezen, zoekt Father Brown hulp bij een bondgenoot. Lady Felicia zamelt geld in na een afschuwelijke mijnramp en verkoopt een dierbare ketting.
«
»
09:30 All Creatures Great and Small
Aangemoedigd door Tristan vraagt James aan Helen of ze mee gaat naar het voorjaarsbal. Maar de afspraak met Helen komt in gevaar wanneer dorpsgenoot Gerald met zijn gewonde hond Rock naar de praktijk komt.
«
»
10:20 All Creatures Great and Small
Wanneer de koeien van de door tegenslagen getroffen boerin Phyllis Dalby ziek worden, doet James wanhopig zijn best om haar te helpen. Het vooruitzicht van een afspraakje met Helen zorgt voor een lach op zijn gezicht.
«
»
11:05 Inspector George Gently
Wanneer het lichaam van een jonge vrouw wordt aangetroffen, wordt haar echtgenoot als verdachte aangewezen. Maar het moordonderzoek van Gently en Bacchus leidt naar een familie met schokkende geheimen.
«
»
12:35 Father Brown
Father Brown zoekt degene die tijdens een festival voor misdaadauteurs een romanschrijver aanviel.
«
»
13:20 Midsomer Murders
Als een slachtoffer vastgepind wordt aangetroffen in een modeldorp, wordt er een onderzoek gestart.
«
»
14:05 Midsomer Murders
Een slachtoffer wordt net als Gulliver in het modeldorp vastgepind en vastgebonden aangetroffen.
«
»
15:05 Murdoch Mysteries
Murdoch ontmoet inspecteur Marcel Guillaume, de man die de inspiratie was voor commissaris Maigret.
«
»
16:00 Murdoch Mysteries
Murdoch beseft dat een schilderij een plaats delict weergeeft, maar de kunstenaar kan niet praten.
«
»
17:00 Death in Paradise
Het team onderzoekt een preppersgemeenschap nadat een van de preppers in een afgesloten bunker is vergiftigd. Ondertussen heeft Neville een avontuurlijke date met Sophie, die op het punt staat het eiland te verlaten.
«
»
18:00 Death in Paradise
Wanneer een makelaar tijdens de onderhandse verkoop van een paradijslijk stukje strand wordt vermoord, stelt het team een onderzoek in. Ze ontdekken dat de kopers het slachtoffer waren van oplichting.
«
»
19:00 Death in Paradise
Wanneer de vader van Naomi's beste vriendin tijdens een bruiloft op Sint-Barnabas wordt vermoord, schiet het team haar te hulp. Marlon probeert zich voor te bereiden op zijn brigadiersexamen, maar hij is helaas snel afgeleid.
«
»
20:00 Grantchester
Terwijl Bonnie op het punt staat te bevallen, moet Geordie een vermiste Will vinden.
«
»
21:00 Stath Lets Flats
Het vrijgezellenfeest voor Staths vader Vasos mondt uit in een nostalgische reis terug in de tijd.
«
»
21:30 Stath Lets Flats
Stath voelt zich eenzaam en vindt het moeilijk vindt om een nieuwe start te maken. Hij ziet de bruiloft van zijn vader als de perfecte gelegenheid om de liefde van zijn leven terug te winnen.
«
»
22:00 Friday Night Dinner
Adams muzikale talent wordt eindelijk erkend. Daar hij is heel erg blij mee, maar dit heuglijke feit wordt overschaduwd als Jonny weer thuiskomt met de mededeling dat hij is getrouwd.
«
»
22:30 Friday Night Dinner
Adam verblijft een week bij zijn ouders, maar hij en zijn moeder schieten snel terug in de rollen van weleer: mopperende moeder en kleine jongen. Ondertussen haalt Jim zijn rijbewijs - na vijftien pogingen.
«
»
23:00 Silent Witness
Nikki, Jack en Adam worden ingeschakeld om de moord op een chirurg in een ziekenhuis te onderzoeken. DNA-sporen leiden naar een patiënt die echter op het moment van de moord onder narcose was.
«
»
00:05 Silent Witness
Terwijl hun verdachte in coma ligt en er mogelijk een moordenaar in het ziekenhuis rondwaart, doet Nikki een beroep op de expertise van Adam om de zaak op te lossen. Samen bereikt het team een doorbraak.
«
»
01:00 New Tricks
Als een Turks barmeisje gearresteerd wordt, leidt dat tot de heropening van een oude moordzaak, waarin een huisbaas omkwam in een brand. De brand bleek opzettelijk gesticht te zijn.
«
»
01:55 Midsomer Murders
Als een slachtoffer vastgepind wordt aangetroffen in een modeldorp, wordt er een onderzoek gestart.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers