TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:45 Joe
Muziekprogramma.
«
»
16:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:45 Slisse & Cesar
De postbode moet in het bejaardentehuis een animatiedag organiseren en rekent op de medewerking van Slisse en Cesar. Slisse gaat akkoord, op voorwaarde dat Melanie niets te weten komt.
«
»
17:20 Slisse & Cesar
Cesar vreest voor zijn leven omdat hij de kroongetuige is van een bankoverval. Hij wil onderduiken.
«
»
17:50 Slisse & Cesar
Rik, Cesar en Valerie worden betrapt op zwart werk. Rik heeft twee vriendinnetjes tegelijk. De meisjes besluiten hem te bezoeken en bellen tegelijkertijd aan. Een lastige situatie waar Rik zich geen raad mee weet.
«
»
18:20 Slisse & Cesar
Melanie gaat verdacht vaak naar de kapper en Tinneke krijgt al een paar ochtenden een lift van een mannelijke collega. Slisse en Joe vermoeden dat ze beiden een minnaar hebben en stellen een onderzoek in.
«
»
18:55 Slisse & Cesar
Melanie wil een juwelendemonstratie geven en nodigt enkele vriendinnen uit. Slisse en Cesar maken van de gelegenheid gebruik om te gaan vissen. Met al die vrouwen in huis zullen ze toch maar in de weg lopen.
«
»
19:30 Bompa
Bompa, Roger en Albert gaan bowlen. De volgende dag heeft Albert geen stem meer. Terwijl hij hiermee probeert om te gaan, vindt de rest van de familie het wel prima nu het zo rustig is.
«
»
20:00 Bompa
Julia breekt uit haar isolement en maakt een afspraak met een collega. Bompa maakt een heerlijk gerecht klaar maar vindt geen vrijwilliger om ervan te proeven.
«
»
20:35 Bompa
Bompa wordt 75 jaar en dat mag gevierd worden. Sonja en tante Josée organiseren een feestje.
«
»
21:10 Bompa
Roger hoest zich werkelijk te pletter. Bompa vindt het daarom de hoogste tijd dat hij stopt met roken. Om verder aan hun conditie te werken, richt hij samen met Leo een wielerploeg op.
«
»
21:40 Bompa
Roger is stapelverliefd op Josée. Maar zij nodigt een oude jeugdvriend uit bij haar thuis.
«
»
22:20 The Golden Girls
De meiden nemen een vijftienjarig meisje in huis dat net heeft ontdekt dat ze zwanger is en dat niet tegen haar vader durft te vertellen. Blanche's penvriend is uit de gevangenis ontslagen en is op zoek naar haar.
«
»
22:50 The Golden Girls
Rose doet een cursus positief denken en probeert de pessimistische Dorothy over te halen ook mee te komen. Blanche is bang dat het te serieus wordt met haar laatste vriend, zeker nadat hij een hartaanval heeft gehad.
«
»
23:15 The Golden Girls
Blanche probeert mannen te lokken door een nepadvertentie in de krant te plaatsen waarin ze doet alsof ze een Mercedes wil verkopen. Rose krijgt te maken met de dochter van Miles die duidelijk maakt dat ze wil dat ze de relatie beëindigt.
«
»
23:45 The Golden Girls
Dorothy maakt zich zorgen als Sophia de datum van haar trouwdag vergeet. Ze moet onder ogen zien dat Sophia steeds vergeetachtiger wordt. Na een bezoek aan een arts besluit Sophia herinneringen op te halen en bezoekt Brooklyn.
«
»
00:15 The Golden Girls
Blanche's arts wil haar een pacemaker geven. Maar na de operatie is Blanche zo bang geworden voor intimiteit dat ze heeft besloten geen seks meer te hebben.
«
»
00:40 All Saints
Mitch diagnosticeert een patiënt die lijdt aan een zeldzame en fatale aandoening. Het is echter de patiënt die een paar verrassingen in petto heeft voor het personeel van afdeling zeventien.
«
»
01:35 All Saints
De relatie van Bron en Ben krijgt een nieuwe betekenis als ze vast komen te zitten in een situatie van leven of dood. Ondertussen voelt Connor zich verplicht Jodi de wet voor te schrijven en de piercingfetisj van een man fascineert het personeel.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers