TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
11:55 Zomerbeelden
Programma waarin rustige zomerse beelden langskomen.
«
»
12:55 Sporza: Ronde van Frankrijk 2024
Rit 1: Florence > Rimini (206 km, vanaf 13.30 uur gaat het verslag verder op VRT 1)
«
»
13:35 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:13 De week van Bruzz
Een overzicht van de belangrijkste nieuwsfeiten in Brussel van de afgelopen week.
«
»
16:43 Critical Kingdoms: Stories of Hope
Het gigantische en uitgestrekte IndonesiŽ was ooit een draaischijf voor specerijenhandel. Tegenwoordig is het de grootste economie van Zuidoost-AziŽ. Maar het land kampt daardoor ook met problemen.
«
»
17:35 Sporza: UEFA EURO 2024
In de achtste finale van het Europees kampioenschap neemt Zwitserland het op tegen ItaliŽ. ItaliŽ versloeg Zwitserland met 3-0 in Rome in de groepsfase van de EURO 2020 op 16 juni 2021. Manuel Locatelli scoorde twee goals voor ItaliŽ die dag.
«
»
20:00 VRT NWS Update
Kort nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, sport en de weersverwachting voor de komende dagen.
«
»
20:10 Vranckx
In Qamishli in Syrisch Koerdistan ligt het Orkesh. Een gesloten centrum waar kinderen van IS-strijders verblijven. Ze werden door hun ouders mee de oorlog ingesleurd. Een Franse reportageploeg kreeg uitzonderlijk toegang om te filmen in het centrum.
«
»
20:40 Mystery Road
Jay wil Marley zien vrij te krijgen voordat hij ten onrechte wordt veroordeeld voor de moord op Reese. Emma onderzoekt waarom Black Springs, het landgoed van haar familie, een plek van spijt is.
«
»
21:30 Mystery Road
Jay en Emma moeten Marleys naam zuiveren voor hij wordt veroordeeld voor de moord op Reese. Marley onthult de waarheid over de hinderlaag in de woestijn. Jay verdenkt Larry en Shevorne.
«
»
22:25 Huss
Katarina Huss begint als stagiaire bij de politie in GŲteburg. Ze krijgt een sceptisch onthaal omdat haar moeder Irene adjunct-hoofdcommissaris van politie is. Wanneer een jonge getuige verdwijnt, verzoenen Katarina en haar collega's zich.
«
»
23:10 My Life as a Rolling Stone
Drummer Charlie Watts was de stille kracht die de Stones bij elkaar wist te houden. Hij overleed in augustus 2021. Jagger, Richards en diverse andere grote artiesten blikken terug op zijn leven.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers