TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Boer zkt Vrouw - 20 jaar
Dina blikt terug op twintig jaar aan liefdesverhalen. Ze bezoekt enkele succesvolle boerenstellen, ze zit samen met de pioniers van 'Boer zkt Vrouw' en ze ontmoet twee nieuwe boeren die op zoek zijn naar liefde.
«
»
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Lui heeft op zijn zolder een trompet gevonden die van zijn kaboutergrootvader is geweest. Die zat vroeger bij de fanfare. Samen starten de vriendjes hun eigen fanfare en ze spelen allemaal een instrument.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Kwebbel vertelt dat ze zich soms eenzaam voelt in bed. Ook haar vriendjes voelen zich wel eens alleen. Daarom timmert Klus een heel groot bed, waar ze met z'n allen in kunnen slapen.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Klus heeft een spreekbuis geknutseld. Het ding wordt meteen getest. Hij en Lui gaan naar de keuken, terwijl Plop en Kwebbel in de herberg blijven. Nu zullen ze met elkaar praten door de spreekbuis.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Plop, Lui en Klus spelen met hun kabouterkaarten wanneer Kwebbel binnenkomt. Ze heeft een nieuwe sjaal die ze zelf heeft gebreid. Kwebbel leert haar vrienden hoe ze moeten breien.
«
»
06:25 Wissper
De apen vragen Wissper om hulp wanneer een van hun jongen op een boomstam in de rivier vastzit. Wissper roept Herbert op, die de zaak vlug kan oplossen met zijn snelheid.
«
»
06:35 Heidi
Peter komt terug uit Frankfurt en besluit imker te worden en kaas te gaan maken, terwijl Rico en Heidi de geiten verzorgen.
«
»
06:55 Nils Holgersson
Een aantal ganzen besluit niet langer meer te willen reizen, en trekt in de burcht van een groep bevers, maar die zitten niet op een groep ganzen te wachten.
«
»
07:10 De tafel van K3
De K3'tjes krijgen de geweldige goochelaar Steven aan tafel. De meisjes komen te weten hoe je goochelaar kunt worden, wat de allerbekendste toverspreuk is en nog veel meer. En ze blijven niet gespaard, want Steven haalt een coole truc met hen uit.
«
»
07:20 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:35 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:45 VLOGLAB Crazy #Stories
Sarah besluit een zwangerschaptest te doen. Cédric vraagt Anneleen om zijn date voor het schoolbal te zijn, maar daar is Steffi niet blij mee.
«
»
08:10 Move On
Justine betrapt Noah en Steffi tijdens een romantisch momentje, terwijl Sieg en Rayan een verrassing voor hem geregeld hebben waarbij ze een oude bekende uitnodigen.
«
»
08:30 Het Lichaam van Coppens
De broers Coppens proberen te achterhalen waarom we roepen tijdens een krachtinspanning. Verder testen ze of schoonheid echt van binnen zit en trekken ze naar Monaco om te zien hoe lang een mens onder water zijn adem kan inhouden.
«
»
09:25 Nonkel Jef
Cyriel krijgt bezoek van zijn tweelingbroer Herman. Hij is een geboren pechvogel, maar met een groot gevoel voor humor. Hij kan gewoonweg iedereen amuseren met zijn komische acts. Roosje voelt ondertussen meteen sympathie voor deze onbekende artiest.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Benidorm Bastards
De bejaarden van vandaag deinzen voor niets terug. Zo vraagt de bejaarde Marcel aan een studente waar hij wat wiet en lange blaadjes op de kop kan tikken.
«
»
12:20 SOS Piet XL
Nancy heeft haar gamba's graag sappig en heet. In haar eentje is dat nog niet gelukt.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:50 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:55 Rewind
YouTube-sterren Céline en Michiel bedenken verschillende challenges. Bij het opnemen van een nieuwe video gaat het echter mis. Céline wordt terug in de tijd gestuurd. Het kan zomaar het einde betekenen van CEMI.
«
»
15:35 Superstore
Na de overname van Cloud 9 kost het Amy veel moeite om contact te krijgen met de nieuwe moedermaatschappij. Sandra roept de hulp van Garrett en Dina in om stelling te nemen tegen Carol.
«
»
16:00 Kan ik het ook?
TE:14 In 'Kan ik het ook?' worden we geïnspireerd en geïnformeerd over diverse vakgebieden en beroepen. Door samen te werken met een expert krijgen we mee hoe het er in die beroepsgroep aan toe gaat. Kortom: zou jij het ook kunnen?
«
»
17:00 Helden van hier: In de lucht
De helikopter vliegt uit voor een twintigjarig meisje dat het bewustzijn is verloren in bad en voor een auto die van de weg is geraakt. Op een skatepark heeft een meisje haar heup gebroken.
«
»
18:20 SOS Piet XL
Nicky's zwezerik hangt erbij alsof het een slappe handdoek is en zijn saus lijkt verdacht veel op behanglijm. Karen, een BBQ-beginner, staat ook voor een uitdaging: ze heeft geen idee hoe ze de grill moet aansteken.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:00 Boer zkt Vrouw
Op de locatie waar het allemaal begon, nodigt Dina zes maanden later alle boeren en hun partners uit voor een stand van zaken. Wie is er samen en wie niet?
«
»
21:20 Ze Zeggen Dat
Minderjarigen mogen in België niet gokken. Maar hoe zit het met de handhaving van dat verbod? Ons duo doet de test door jongeren met verborgen camera's op pad te sturen.
«
»
22:35 Helden van Hier: De MUG
Op de spoedafdeling komen dagelijks patiënten met brandwonden binnen. Het Cadix heeft een eigen brandwondencentrum. Arts Johan behandelt een vrouw die zichzelf verbrandde tijdens het koken.
«
»
23:45 Axel Gaat Binnen
CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid.
«
»
00:45 Dr. Ken
Pat wil dat iedereen ook op zaterdagen werkt, dus vragen de werknemers op kantoor of Ken Pat ervan kan overtuigen dit niet in te voeren. Als Ken bij Pat thuis op bezoek gaat, is hij geschokt dat Pat in een boot op de oprit woont.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers