TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:15 Mystery 101: An Education in Murder
Amy, een jonge schrijfster, doet onderzoek naar een oude moordzaak en hoopt dat de politie de zaak heropent. De veroordeelde, een collega van Amy, is destijds gearresteerd door de voorganger van Travis. Maar dan wordt de schrijfster vermoord.
«
»
09:40 The Wrong Husband
Een vrouw komt terug van een zakenreis, maar haar man begint zich nu vreemd te gedragen.
«
»
11:10 Britain's Deadliest Kids
Een zeventienjarig meisje wordt aangevallen en vermoord in haar huis in Wiltshire. Haar moordenaar blijkt haar vriend te zijn. Een kijkje naar wat hem in een moordenaar heeft veranderd.
«
»
12:00 Britain's Deadliest Kids
Een zeventienjarig meisje is met vrienden op stap in een park in Oost-Londen als ze wordt neergestoken door onbekende aanvallers in een geval van persoonsverwisseling.
«
»
12:50 Cold Case Files
Het lichaam van Lori Nesson wordt in 1974 in een greppel gevonden, maar de zoektocht naar haar moordenaar begint eindelijk wanneer de doodsoorzaak 40 jaar later wordt veranderd in moord.
«
»
13:40 Cold Case Files
De jonge moeder Brenda DuPont wordt in mei 1988 vermoord aangetroffen in haar huis. Het eerste onderzoek verloopt stroef en eindigt op een dood spoor, maar Brenda's oudere zus Linda zweert Brenda's moord koste wat kost op te lossen.
«
»
14:30 Cold Case Files
Als een geliefde lerares vermoord wordt aangetroffen in haar appartement, wordt haar ex-man verdacht. Jaren later begint een rechercheur aan een missie om de man te helpen zijn naam te zuiveren en de echte moordenaars op te sporen.
«
»
15:15 Cold Case Files
Als de 23-jarige Tonya McKinley op nieuwjaarsdag 1985 op brute wijze wordt vermoord, blijft een kleine jongen moederloos achter. De familie moet 35 jaar wachten op vooruitgang in de wetenschap om de moordenaar te vinden met behulp van familiair DNA.
«
»
16:05 Killer at the Crime Scene
In Eltham, Zuid-Londen, reageren agenten op meldingen van gewelddadige wanorde in een woonstraat. Uit het plaatselijke ziekenhuis komt nieuws dat de achttienjarige Jay Sewell, die is neergestoken, is overleden.
«
»
17:00 Killer at the Crime Scene
De angst verspreidt zich door Rochdale wanneer een gewelddadige moordenaar de stad besluipt. Slechts enkele meters verwijderd van haar huis wordt de 65-jarige Eileen Jawczak op brute wijze vermoord aangetroffen.
«
»
17:50 Killer at the Crime Scene
Het rustige Schotse stadje Kirriemuir wordt opgeschrikt door de vondst van een lichaam bij een uitgebrande auto. De wreedheid waarmee de 27-jarige booreilandwerker Steven Donaldson is vermoord, maakt deze moordzaak bijzonder voor rechercheurs.
«
»
18:45 Killer at the Crime Scene
Een universitair docent wordt doodgestoken in een park. De gebeurtenis markeert het begin van een reeks steekpartijen. De autoriteiten tasten in het duister over de dader en zijn motieven.
«
»
19:35 Killer at the Crime Scene
Uit tandheelkundige gegevens blijkt dat de identiteit van een lijk Melanie Wallner is. Echter, de vrouw stierf meer dan drie jaar geleden aan een hersenaneurysma, werd gecremeerd en de urn met haar as staat in Zuid-Afrika.
«
»
20:30 Ruby Herring Mysteries
Ruby Herring en rechercheur Jake Killian onderzoeken een verdacht en fataal auto-ongeluk. Ze lossen de zaak op, maar dan vindt Ruby nieuw bewijs waardoor ze hun eerdere conclusie moeten heroverwegen.
«
»
22:00 Ruby Herring Mysteries
Wanneer misdaadverslaggever Ruby Herring aanwijzingen krijgt voor een moord die vijf jaar eerder plaatsvond, waarbij een paranormaal begaafd persoon betrokken was, bundelt ze haar krachten met rechercheur Jake Killian om de zaak op te lossen.
«
»
23:30 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Kees en zijn team blijven deze keer in Nederland en onderzoeken de werkwijze van een oer-Hollandse charlatan. Een vijftiger die met gladde praatjes dames inpalmt en ze voor tienduizenden euro's oplicht.
«
»
00:20 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Veertig jaar geleden verdween de 36-jarige Willemijn van der Meer uit Amsterdam spoorloos. Haar man, Idris, schijnt meer te weten maar hij woont al tientallen in Suriname. Hun zes kinderen leven in onzekerheid.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers