TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Frank & Rogier checken in
Frank en Rogier zijn te gast bij B&B op de Sing Sang in Jonkersland. Anita en Freek runnen deze B&B aan huis, waar ze met hun vier honden wonen. De gasten klagen over hondenluchtjes en het saaie interieur. Frank en Rogier weten hier wel raad mee.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:15 Frank & Rogier checken in
Nadine en Simon hebben begin dit jaar een vakantiehoeve overgenomen. Tijdens de corona-lockdown hebben ze hard gewerkt om zoveel mogelijk op te knappen, maar na een paar maanden was het geld op.
«
»
13:05 Getekend voor het leven
In de eerste aflevering ontmoeten we Florence. Na een slechte jeugd maakt hij slechte keuzes en liet hij onder meer zijn gezicht vol tatoeages zetten.
«
»
14:00 Foodtruck gezocht
De grote droom van vader Patrick en zoon Siemen is om samen een foodtruck op te zetten.
«
»
14:50 De Erfgenaam
Mevrouw Sikarti laat een grote erfenis na, maar niemand heeft deze geclaimd. Na een frustrerende zoektocht in Nederland reist Ruben af naar Indonesië. Tijdens zijn zoektocht doet hij een reeks ontdekkingen die hem versteld doen staan.
«
»
15:40 Familie Gillis: massa is kassa
In de afgelopen jaren heeft Peter het heel ver geschopt. Maar omdat hij het zelf ook niet altijd breed heeft gehad, organiseert hij een event voor de gasten van de Vakantiebank. Kosten nog moeite worden gespaard om deze mensen in de watten te leggen.
«
»
16:40 Meiden die rijden
Er is te zien hoe het eraan toe gaat in het wegwerktransport in de cabine bij Sylvana. Adine gaat weer op pad met speciaal transport en zijn bij de truckende zusjes Charlotte en Anne-Marije worden bezocht.
«
»
17:40 Ik Vertrek uit Vlaanderen
Vlamingen vertrekken naar het buitenland om daar een heel nieuw leven op te starten.
«
»
18:50 De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen
Torenkraanmonteurs Angelo en Maarten hebben welgeteld één dag de tijd om een torenkraan af te breken. Op een rail die niet breder is dan een voetzool, 44 meter hoog boven de stad, beginnen ze aan hun dagtaak.
«
»
19:55 Waterworld
26ste eeuw. De aarde is overspoeld met water. Mariner, een eenzaat, is uit de drijvende stad Atol ontsnapt om naar het mythische Dryland, het enige overgebleven stuk vasteland, op zoek te gaan.
«
»
22:20 Alles Mag Weg
Koen en Raf zijn in hun nopjes omdat ze de inboedel van een bakkerij mogen verkopen. Yannic en Preben trekken naar een hotel in Brugge. Niet om er te overnachten, maar om de inboedel te veilen.
«
»
23:25 Helicopter ER
Beide helikopters haasten zich naar een frontaal ongeval met een automobilist die klem zit en dringend hulp nodig heeft. In de North York Moors moet het team twee keer naar een man met pijn op de borst.
«
»
00:25 Call The Bailiffs: Time To Pay Up
In Aylesbury gaan Mark en Chris op pad om een openstaande schuld van zo'n twee miljoen pond te innen bij een kunstverzamelaar. In een overvolle loods moeten ze op zoek naar veertig kunstwerken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers