TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Midsomer Murders
Als de oude rockers Hired Gun weer bij elkaar komen voor een optreden op het Midsomer Rocks Festival, is zanger Gary Cooper er na enkele dodelijke ongelukken onder zijn bandleden van overtuigd dat iemand hen probeert tegen te houden.
«
»
02:50 Midsomer Murders
Als de oude rockers Hired Gun weer bij elkaar komen voor een optreden op het Midsomer Rocks Festival, is zanger Gary Cooper er na enkele dodelijke ongelukken onder zijn bandleden van overtuigd dat iemand hen probeert tegen te houden.
«
»
03:40 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Een idyllische Shakespeare-wandeling verandert in een drama nadat een van de wandelaars wordt vermoord en Frank als hoofdverdachte wordt aangemerkt.
«
»
04:25 DCI Banks
Wanneer een buurman van Banks een geweer vindt in de slaapkamer van zijn dochter, wil Banks dat in stilte oplossen. Helen denkt daar anders over en vindt dat alles volgens de regels moet gebeuren.
«
»
05:10 DCI Banks
Banks begint een wanhopige zoektocht naar Tracy en haar ontvoerder, Jaff Kitson. Wanneer Banks er echt van overtuigd is dat Al Jenkins Jaff's medeplichtige is, zet hij Al onder druk.
«
»
06:00 Ghosts
Mike blijft voor het eerst een nacht alleen met de geesten, maar hij verzekert Alison dat ze gerust een avond kan uitgaan om zich helemaal uit te leven.
«
»
06:30 Mrs Sidhu Investigates
Boksliefhebber Tez is opgetogen wanneer Mrs. Sidhu een cateringklus krijgt bij een groot boksevenement. Maar als een van de boksers wordt ontvoerd voor losgeld, kan ze het niet laten om op onderzoek te gaan.
«
»
07:15 Death in Paradise
Rond de kerstdagen wordt de rust op het mooie, zonovergoten eiland Saint Marie verstoord door een raadselachtige moord, en de lijst met verdachten is lang. Met gastrollen van bekende sterren.
«
»
08:00 Death in Paradise
Wanneer een ontvoering eindigt in moord, moeten Neville en het team uitzoeken wat er mis is gegaan.
«
»
08:55 Death in Paradise
De komst van een verloren broer naar een door de familie gerunde golfclub resulteert in een lichaam op de baan. Maar een hoofdverdachte met een alibi laat het team achter met een ondoorgrondelijk raadsel.
«
»
09:50 Rosemary and Thyme
Het tweetal helpt bij de reorganisatie van het zadenmuseum dat eigendom is van de nakomelingen van de beroemde botanicus Edwin Pargeter. Maar dan wordt er een man dood aangetroffen in de tuin van de familie.
«
»
10:35 Rosemary and Thyme
Het tweetal is uitgenodigd om in Malaga een tuin in Arabische stijl te helpen creëren. Maar al gauw wordt er een buurtbewoner dood aangetroffen, en de mysterieuze landeigenaar is de hoofdverdachte.
«
»
11:25 Grantchester
Als een parochielid van Will dood wordt aangetroffen, blijkt hij zijn parochianen een stuk minder goed te kennen dan hij dacht. Will en Bonnie groeien ondertussen steeds meer naar elkaar toe.
«
»
12:15 Midsomer Murders
Als dokter Alan Delaney wordt vermoord, realiseert Barnaby zich dat het echte doelwit Delaneys partner, dokter James Kirkwood was. Barnaby vermoedt dat zijn dood verband houdt met de £30.000 die uit de boeken van de praktijk is verdwenen.
«
»
13:05 Midsomer Murders
Als dokter Alan Delaney wordt vermoord, realiseert Barnaby zich dat het echte doelwit Delaneys partner, dokter James Kirkwood was. Barnaby vermoedt dat zijn dood verband houdt met de £ 30.000 die uit de boeken van de praktijk is verdwenen.
«
»
13:50 Midsomer Murders
Barnaby raakt betrokken bij een moord als er een foto van hem circuleert waarop hij in een innige omhelzing staat verstrengeld met een andere vrouw, kort voordat de ex-man van de vrouw wordt gewurgd.
«
»
14:40 Midsomer Murders
Barnaby raakt betrokken bij een moord als er een foto van hem circuleert waarop hij in een innige omhelzing staat verstrengeld met een andere vrouw, kort voordat de ex-man van de vrouw wordt gewurgd.
«
»
15:35 Miss Scarlet and the Duke
Wanneer een reeks moorden gekopieerd lijkt te zijn van scènes uit de boeken van een beroemde misdaadauteur, doet Eliza onderzoek naar de man. Ondertussen heeft de Duke het op zijn werk zwaar te verduren met een nieuwe hoofdcommissaris.
«
»
16:30 Miss Scarlet and the Duke
Wanneer Eliza een bom in de post bezorgd krijgt, bundelt ze haar krachten met de Duke, Moses en haar oude vijand Patrick Nash om te achterhalen wie de dodelijke post heeft verzonden.
«
»
17:25 Murder in Provence
Marine helpt Antione en Hélène bij het onderzoek naar de dood van een aristocraat die in zijn kasteel is gevonden. Maar net als ze denken dat ze de verdachten te pakken hebben, wordt er nog een lichaam gevonden.
«
»
19:05 Father Brown
Father Brown gaat op onderzoek wanneer zijn goede vriendin zuster Boniface beschuldigd wordt van betrokkenheid bij de moord op een bekende kunstenaar.
«
»
20:00 Harry Wild
Harry, Fergus en Lola zijn eregasten op een moordmysteriefeest met een jaren 20-thema op een afgelegen eiland. Maar ze komen er al snel achter dat ze op het eiland vastzitten met een moordenaar.
«
»
21:00 Truelove
Phil en Ken staan op hun kop; Phil moet er alles aan doen om Ken te redden.
«
»
21:50 Darby and Joan
Wanneer de man van de Britse verpleegkundige Joan op mysterieuze wijze in Australië overlijdt, wil ze weten wat hij daar deed. In Australië komt ze de gepensioneerde rechercheur Darby tegen.
«
»
22:40 Peaky Blinders
Tommy is diep geraakt door een nieuw verlies en zint op wraak. Ada wordt persoonlijk geconfronteerd met fascisme. De tuberculosekliniek stuurt een dringend bericht.
«
»
23:50 Sherwood
In de klopjacht op Scott en Andy begint het net zich te sluiten. De klok draait terug naar 1984 en de identiteit van de spion wordt onthuld, alsmede de gebeurtenissen van die noodlottige nacht.
«
»
00:45 Scott & Bailey
Een achtienjarige jongen is doodgeschoten. In eerste instantie denkt de politie dat hij het slachtoffer is van bendegeweld, maar hij bleek betrokken te zijn bij seksueel misbruik. Ondertussen voelt Bailey zich onder druk gezet door Sean.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers