TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:35 How I Met Your Mother
Robin wil heel graag 'iets ouds' opgraven wat ze jaren voor de bruiloft heeft begraven in Central Park. Marshall en Lily vragen of Ted wil helpen met pakken voor ItaliŽ en Barney heeft het leuk met Robin.
«
»
12:00 How I Met Your Mother
De groep bereidt zich voor op Robin en Barney's bruiloft. Ted laat Lily het huis zien dat hij eindelijk heeft opgeknapt. Ondertussen verpest een vervelend stel Robin en Barney's ontspanavondje en Marshall neemt de baby mee naar Minnesota.
«
»
12:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:50 Spider-Man: Homecoming
Student Peter Parker omarmt zijn identiteit als Spiderman om Vulture te bestrijden. Hiermee zet hij zijn familie en vrienden echter recht in de vuurlinie.
«
»
17:05 Chicago Med
Het voltallige personeel van Chicago Med past zich aan aan het nieuwe normaal van de pandemie. April, dr. Choi en dr. Lanik vechten aan de frontlinie. Dr. Halstead en Hannah worden geconfronteerd met een verontrustende realiteit.
«
»
17:55 Chicago Med
Goodwin kondigt een nieuwe SEH-chef aan, maar zijn keuze maakt niet iedereen gelukkig. Dr. Manning neemt het op voor een patiŽnt, en moet de gevolgen onder ogen zien. Dr. Charles houdt zich bezig met familiezaken.
«
»
18:45 Chicago Med
Dr. Charles en April werken samen om een mysterieuze patiŽnt op de spoedeisende hulp te behandelen. Dr. Halstead moet een beslissing op leven en dood nemen. Dr. Marcel wordt geconfronteerd met zijn verleden nadat een oude kennis wordt binnengebracht.
«
»
19:40 Chicago Med
Dr. Marcel en dr. Manning zetten alles op het spel om een zieke vrouw te helpen. Dr. Halstead staat voor de zware uitdaging om deelnemers aan zijn klinische test te binden. Dr. Choi botst met een patiŽnt die absolute perfectie van zichzelf eist.
«
»
20:30 Kick-Ass 2
Kick-Ass voegt zich bij een team van amateursuperhelden - aangevoerd door een maffioso die zijn leven verbeterd heeft - en samen gaan ze de strijd aan met de schurk die voorheen de wereld teisterde onder de naam Red Mist.
«
»
22:30 Zorro
Een vrouw is vermist in Chinatown en Zorro komt in actie. De zaken worden nog ingewikkelder door een explosie in de mijn van RamŪrez. Verder krijgt Diego pijnlijke informatie over de moord op zijn vader.
«
»
23:25 Zorro
Zorro zaait terreur in een openlijke oorlog tegen de gouverneur. Lolita heeft het moeilijk met haar gevoelens voor Diego. Monasterio ontdekt ondertussen iets over Zorro dat alles verandert.
«
»
00:25 Anoniem
In de spannende ontknoping blijkt wie de touwtjes voor de schermen in handen heeft en wie de echte helden achter de schermen zijn. Anoniem of niet, de familie Jansen staat er niet alleen voor.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers