TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Hudson & Rex
Een Jamaicaanse expat met een exportbedrijf voor zeevruchten wordt vermoord. Charlie en Rex ontdekken dat een onlangs ontslagen medewerker weleens de sleutel kan zijn om de moordenaar te vinden.
«
»
03:05 Flip This House
Peter heeft op het hoogtepunt van de vastgoedmarkt een huis gekocht in Atlanta. De prijzen zijn daarna gekelderd, terwijl de hypotheek torenhoog is. De enige oplossing is verbouwen en verkopen.
«
»
03:55 Flip This House
De mensen van CT Homes hebben een ruwe diamant in New Haven gevonden. Paul ziet grote mogelijkheden, maar Than is sceptisch. Het huis heeft brandschade en is niet aangesloten op de waterleiding.
«
»
04:40 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
05:25 Shipping Wars
Todd en Tamera ondernemen een monstertocht. Dusty heeft reisgenoten van het sterke, stille type.
«
»
05:50 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
05:55 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:00 American Pickers
Mike en Frank gaan de onverharde weg op in het achterland, op zoek naar unieke vondsten.
«
»
06:40 American Pickers
Frank en Mike gaan op pad, op zoek naar bijzondere sportauto's en memorabilia.
«
»
07:25 American Pickers
Terwijl Frank aan de beterende hand is, doorkruisen Mike en zijn broer Robbie Colorado.
«
»
08:20 Shark Tank
Natuurlijke lekkernijen om zelf te maken, een product voor vrouwen met krullen, een unieke variant op yoga met behulp van een bijzondere bron, en een product om ongezien in het openbaar te douchen.
«
»
09:10 Shark Tank
Een sociaal interactief spel, een op maat gemaakt huishoudelijk product dat de veiligheid waarborgt, een herbruikbaar apparaat om flessen leeg te maken en een gezond alternatief voor frisdrank.
«
»
10:05 Shark Tank
In deze aflevering: een ondernemer met een snack uit zijn thuisland Argentinië, een product om indringers buiten te houden, iets om drankjes te vervoeren en koud te houden en een online tool voor spotgoedkope uitjes.
«
»
11:05 Shark Tank
Met in deze aflevering: een lekkernij die twee desserts combineert, een modern alternatief voor pinautomaten, een kledinglijn die twee trends samenbrengt en een hyperallergeen slaapmiddel.
«
»
12:00 Shark Tank
Onder de gepresenteerde uitvindingen zijn een hightech product waarmee je geheimen over je kat ontdekt, een luxe accessoire voor mannen en een heerlijke, veelzijdige dip. Vier middelbare scholieren kletsen met hun favoriete Shark.
«
»
13:00 Storage Wars
Laura en Dan organiseren een evenement in hun huis waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. Hoewel het om liefdadigheid gaat, blijven de kopers competitief strijden om de eerste plaats.
«
»
13:50 Storage Wars
Jarrod en Brandi ontwikkelen zich van kleine kopers tot eigenaars van hun eigen tweedehandswinkel.
«
»
14:15 Storage Wars
Een compilatie van bijzondere koopjes van het vader en zoon team Darrell en Brandon Sheets.
«
»
14:35 Storage Wars
De bieders jagen op koopjes in de heuvels van Murrieta, Californië, waar zowel de spanningen als de prijzen hoog oplopen. Darrell neemt drastische maatregelen nadat Dave hem boos maakt. Ivy houdt het hoofd koel om een opslagruimte te kunnen scoren.
«
»
15:05 Storage Wars
Rene en Casey gaan terug naar de veilig om te zien wat er te halen valt. Dave ontdekt een stukje geschiedenis van een bordspel. Jarrod en Brandi proberen een kluisje te bemachtigen en Darrell en Brandon laten hun moves zien.
«
»
15:35 Below Deck Down Under
Het dekteam probeert de sfeer te herstellen na een ongeluk met de kapitein. Een nieuwe steward voegt zich bij de bemanning en zorgt meteen voor opschudding. De chef-kok verandert een van de gasten in een kunstwerk.
«
»
16:15 Below Deck Down Under
Een familie komt aan boord en geniet van een maaltijd op een afgelegen locatie. De tender kapseist bijna als de bemanning aan het racen is om het te bevrijden van een verdwijnend eiland.
«
»
17:10 Below Deck Down Under
Het dekteam staat op zijn kop na een debacle bij het aanmeren. De Chief Steward krijgt een verrassingsbezoek op een vrije dag. Een matroos raakt ongelukkig bevriend en een verboden relatie wordt te verleidelijk om te negeren.
«
»
18:10 Below Deck Down Under
Het lot van een matroos hangt aan een zijde draadje na een grove fout. De 2e officier probeert te ontsnappen aan een wankel romantisch verleden.
«
»
19:05 Below Deck Down Under
Kapitein Jason neemt een impopulaire beslissing om een matroos te ontslaan. Margot worstelt met een uitdaging tijdens haar eerste servicepoging. Een chartergast ervaart een medisch noodgeval.
«
»
20:00 NCIS: New Orleans
Terwijl Pride op de intensive care voor zijn leven vecht, zoekt het team de stad af om de vrouw te vinden die probeerde hem te vermoorden.
«
»
20:50 NCIS: New Orleans
Agente Hanna Khoury en het team gaan op zoek naar een voormalig IRA-bommenmaker die het land werd binnengesmokkeld. Pride overweegt een nieuwe functie tijdens zijn ziekteverlof.
«
»
21:45 In the Dark
Murphy probeert zich aan te passen aan het leven in de gevangenis, waar onverwachte gevaren op de loer liggen. Ondertussen voegt Max zich bij Leslie en Felix op weg naar een interessante middag met hun grootmoeder.
«
»
22:40 In the Dark
Murphy moet een beroep doen op haar creativiteit als ze in leven wil blijven. Felix bedenkt ondertussen een manier om zijn vriendin te helpen.
«
»
23:35 Hudson & Rex
Rex wordt geschorst na een beschuldiging van een collega. Charlie gaat heimelijk op onderzoek uit om Rex vrij te pleiten. Jesse's schietvaardigheid levert hem een uitnodiging op om SWAT-agent te worden.
«
»
00:20 Hudson & Rex
De maker van een game wordt gedood door een zwarte mamba. Charlie en Rex gaan op zoek naar de moordenaar terwijl Sarah haar angst voor slangen overwint. Jesse meldt Donovan aan op een dating-app.
«
»
01:15 Hudson & Rex
Charlie en Rex onderzoeken de gevangenisuitbraak van een moordenares en een ex-politievrouw. Tijdens het onderzoek ontdekt Sarah systematisch misbruik in de ziekenboeg van de gevangenis.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers