TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:29 Timmy tijd
Alle kinderkamervrienden hebben plakboeken gemaakt met hun dierbaarste jeugdherinneringen. Timmy eindigt met een lege pagina in zijn boek en dus gaat hij op een missie om iets perfects te vinden om erin te stoppen.
«
»
05:34 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
05:39 Olly, het kleine witte busje
Willie moet naar de stad en daarom is Olly nu de baas van de dierentuin. Bazza besluit een grap met Olly uit te halen en doet alsof hij Alfie de Olifant is, die kan praten.
«
»
05:44 Ziggy en de Zootram
De pinguÔns spelen verstoppertje en bij het zoeken naar een schuilplaats is Amy verrast om te zien wat de dierenliefhebbers doen. Ze maakt gebruik van deze kennis en plant een grap. Ziggy heeft een nieuwe uitvinding.
«
»
05:56 Babar en de belevenissen van Badou
Een bosdief in de savanne heeft inmiddels de helft van het acaciabos al omgezaagd. Badou schiet ondertussen Hoot te hulp wanneer zij de schuld krijgt van enkele flauwe grappen.
«
»
06:07 Vos en Haas
Lola schildert een portret als verrassingskado. Bernard de vos morst per ongeluk zijn drankje erop.
«
»
06:18 Charlie en Lola
Zich verkleden is een van Lola's favoriete spelletjes en nu is ze een krokodil. Ze wil dat kostuum niet meer uitdoen, wat Charlie ook zegt. Voor Charlie is het niet leuk dat zijn kleine zus overal als krokodil rondloopt.
«
»
06:29 Peppa Pig
Peppa en George gaan spelen bij opa en oma Big. Oma Pig doet een historisch rollenspel van de jaren zestig met haar vrienden. Ze zijn allemaal verkleed als hippies. Peppa ontdekt dat hippies de planeet wilden redden, net zoals zij met de klas.
«
»
06:34 Peppa Pig
Peppa en George gaan naar opa en oma Big. Opa laat Peppa en George zijn speciale insectenhotel zien, een bouwwerk van takken, houtblokken, stenen, potten en blaadjes uit de tuin waar allerlei insecten in kunnen leven.
«
»
06:39 Splat & Seymour
Nadat Splat mevrouw Gatinio heeft geholpen met oversteken, geeft agent Wilson hem een politiebadge. Enthousiast laat hij die aan zijn vrienden zien. Ze vragen hem om grappige regels te maken.
«
»
06:50 Lucas de spin
Lucas komt met ideeŽn om Bodhi's droom om een ster aan te raken uit te laten komen.
«
»
06:57 Brandweerman Sam
Max leert de kinderen hoe ze buiten langzaam aardappels kunnen koken, maar door hun honger worden ze ongeduldig en beginnen de problemen.
«
»
07:06 Biff and Chip
Biff en Chip kunnen niet wachten om hun nieuwe buren, de Pages, te ontmoeten. Maar wanneer de familie Page arriveert, zorgt Biff's gretigheid om te helpen ervoor dat de nieuwe huissleutels in de afvoer vallen.
«
»
07:18 Waffel de wonderhond
De familie Essam komt op bezoek. Jess hoopt dat de keurige hond van zijn vrienden Waffle zal leren hoe hij zich moet gedragen, maar Waffle heeft andere plannen.
«
»
07:34 Vilda
De vijfjarige Vilda woont samen met haar vader in een appartement. Ze maakt van alles mee en komt er zo achter dat ze vaak dapperder is dan ze zelf denkt. Ze ontdekt dat dingen die je voor het eerst doet vaak heel leuk zijn.
«
»
07:41 Jottum
Faye en Jottum gaan bij opa en oma logeren. Faye wordt altijd verwend door haar opa en oma, maar ze heeft ook weleens heimwee. Als ze verstoppertje spelen in de tuin verraadt Jottum met zijn kwispelende staart waar hij en Faye verstopt zitten.
«
»
07:51 Raad eens wat ik doe
Welk beroep zit er deze keer in de mysterie box? Is het een brandweer, een conducteur, een dj of een heel ander beroep. Drie kinderen gaan door middel van een spel op zoek naar het juiste beroep.
«
»
08:06 BabyBeestenBoel
We zien hoe jonge dieren eten.
«
»
08:16 Kindertijd
Programmablok met verschillende programma's voor kleuters. Met onderdelen als kleuterdocumentaires en zelfs buitenlandse series.
«
»
08:25 Studio Snugger
Showprogramma waarin vliegensvlug onderwerpen uit de wereldoriŽntatie voorbijkomen. In de studio staat de vraag centraal of het waar is of niet.
«
»
08:41 Zappsport Kantine
Theo ontmoet zijn favoriete dier, Abel laat aan Nienke zien wat voor toffe sport hij beoefent en de blauw-witte club uit Overijssel is aan de beurt voor Latjetrap.
«
»
09:00 De Piraten van Hiernaast
De plotselinge komst van een piratenfamilie verstoort het leven van een kleine stad. De twaalfjarige Michael en zijn nieuwe buurman, de jonge piraat Billy, dagen de gevaarlijkste kaper op de zeven zeeŽn uit.
«
»
10:27 Wilde buren
Jos is aangevallen door een wild zwijn terwijl hij zijn hond aan het uitlaten was en durft nu niet meer alleen het bos in. Maar Jos houdt van het bos. Hoe kan hij daar weer veilig zijn hond uitlaten?
«
»
10:43 Enkeltje Verweggistan
De negenjarige Yulan vertrekt met zijn grote zus Anique en ouders naar Spanje. Daar kunnen ze iedere dag surfen. Maar Yulan laat ook wat achter in Nederland: zijn verkering. Hoe zal dat aflopen?
«
»
11:08 Wat maak je Menu?
In hun veldkeuken bereiden Jasper en Marius samen met een jonge gastkok verrassende maaltijden met vreemde ingrediŽnten voor hun vrienden en familie in het Testaurant. Ondertussen staat Freddy te koken voor een koelkastgast die iets niet lust.
«
»
11:30 Rachel en Elbert passen op
Het zit Rachel en Elbert niet mee. Elbert moest naar een concert, waardoor Rachel er een halve dag alleen voor staat. Als Elbert terugkomt en ze er samen weer een dag tegen aan zouden moeten kunnen gaan, blijkt Rachel met een probleem te zitten.
«
»
12:14 Checkpoint
Wat gebeurt er als je een bio-ethanolbrander niet veilig gebruikt? Hoe kun je een drone het beste beschermen? Lukt het Rachel om te bewijzen dat meiden ook goede heftruckchauffeurs zijn? En wie valt er deze week af in Checkpoint Champion?
«
»
12:40 Flexe Gasten
Als Steef, Lucas en Oscar op de eerste schooldag gelijk weer het doelwit zijn van pesterijen zijn de jongens het definitief zat om altijd maar de losers van de school te zijn. Steef bedenkt dat ze een hip-hop groep moeten oprichten.
«
»
12:51 Flexe Gasten
Steef, Lucas en Oscar gaan vol enthousiasme aan de slag met hun eerste track, maar al snel blijkt dat ze geen idee hebben waar ze mee bezig zijn. Maar dan krijgt Steef een idee: ze gaan zich gewoon kleden als rappers.
«
»
13:01 Flexe Gasten
De Flexe gasten hebben hun eerste track online gezet, maar los van hun tante luistert niemand. In een poging trending te worden besluit Steef de jongens in te schrijven voor het open podium op school.
«
»
13:13 Flexe Gasten
De jongens kijken uit naar hun eerste sessie met muziekdocent Stanley. Hij gaat hen vast helpen een vette hiphop track te maken, maar niets blijkt minder waar. Stanley neemt zijn taak zeer serieus en laat de jongens allemaal saaie dingen leren.
«
»
13:25 Flexe Gasten
Wanneer Steef, Oscar en Lucas kampen met een writers block denken ze als 'echte' rappers wiet nodig te hebben om tot inspiratie te komen. Na een heel avontuur in het park blijkt Benji de enige te zijn die de Flexe gasten verder kan helpen.
«
»
13:38 Steven en Jamie Kazŗn - Road to Vegas
Om geld te verdienen voor Las Vegas gaan Steven en Jamie aan de slag bij een pizzeria. Pizza's bakken en bezorgen, hoe moeilijk kan het zijn? Steven komt voor een lastig dilemma te staan als hij een overheerlijke VIP-pizza bezorgt.
«
»
14:01 De Eindmusical
Groep 8 van basisschool De Wegwijzer uit Zierikzee gaat op musicalkamp om hun musical in te studeren. De klas wordt daarbij begeleid door musical experts Maurice Wijnen en Carline Brouwer.
«
»
14:19 Theodosia
Henry is klaar met Theodosia en gaat ervandoor. Mevrouw Throckmorton wil Theo en Henry naar een kostschool sturen.
«
»
14:43 Theodosia
De confrontatie tussen Theo en de leider van de Slangen komt tot een climax. Zal het Theo lukken de wereld te redden van de totale chaos?
«
»
15:08 Voetbalmeisjes
Pia wordt door de meiden van FC Athena gepest met haar jongensachtige uiterlijk. Het meidenelftal besluit hun volgende voetbalwedstrijd in rokjes te spelen om meer publiek te trekken, maar Pia vindt dit lastig.
«
»
15:32 Eerlijk gestolen
De elfjarige Nola doet haar best om geld te sparen, zodat haar oma naar Suriname kan reizen. Maar vliegtickets zijn duur en het sparen duurt lang. Als Nola een tas met gestolen geld vindt besluit ze de buit te houden.
«
»
16:40 Tussen Kop en Staart
Wat doet een lange nagel in de poep die Rachel heeft meegenomen? Hoe reanimeer je je hond? Lukt het labrador Mozes in de #mozeschallenge om Rachel te reanimeren?
«
»
17:05 Freeks wilde wereld
Een cheeta krijgt bezoek van de dokter en Freek helpt mee. Tijdens het onderzoek moeten ze heel goed opletten, want tussen het hoge gras sluipen ook andere hongerige cheeta's rond.
«
»
17:16 Topdoks
Rachel en Elbert nemen de keuken in het ziekenhuis over en maken smoothies. De patiŽnten spreken hun oordeel erover uit. En Johnny is geboren met een schisis en wordt weer geopereerd.
«
»
17:37 De dikke data show
Wat is hacken eigenlijk? Wie zijn die 'hackers' en waarom doen ze dat? Quinty spreekt met een 'goede' hacker en met iemand die ooit een 'slechte' hacker was. Ook gaat ze langs bij de politie.
«
»
17:57 Teenage Boss
Ondanks dat zijn ouders het hem verbieden, koopt Nico een buitenboordmotor voor zijn speedboot. Al snel blijkt dat Nico een hele dure miskoop heeft begaan. Zijn ouders zijn woedend.
«
»
18:33 Welkom in de jaren 20 en 30
Hoofdgast is Hendrikus Colijn, de premier van Nederland. Met o.a. Het Jordaanoproer-lied, De dienstkeuring van Mussert en Colijns radiopraatje.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:21 Hoofdzaken
Raf leest een stukje voor uit zijn eigen boek. Valerio maakt van de kapsalon een dansstudio.
«
»
19:44 3 Op Reis
Freddy maakt een roadtrip door Spaans Baskenland. In San SebastiŠn bezoekt hij het laboratorium van driesterrenchef Elena Arzak. In Zarautz en Getaria ontmoet hij de meesters van de visgrill.
«
»
20:18 Kiespijn, De Europese Verkiezingen
De Europese Verkiezingen komen er aan, dus is het weer tijd voor de enige verkiezingsquiz van Nederland. Diederik Ebbinge loodst de (zwevende) kiezer langs de afgronden van het politieke landschap.
«
»
21:11 Ronald Snijders: Een avond met mij
Ronald Snijders staat al tien jaar in het theater. Dit is een aaneenschakeling van verhandelingen, versprekingen, liedjes, humor en een exclusief interview met de eerste mens op aarde.
«
»
22:16 Politieke Partijen
Programma dat inzicht biedt in de verschillende Nederlandse politieke partijen.
«
»
22:18 Politieke Partijen
Programma dat inzicht biedt in de verschillende Nederlandse politieke partijen.
«
»
22:29 EO-Jongerendag 2024
Rechtstreeks verslag van de EO-Jongerendag 2024 vanuit Ahoy Rotterdam.
«
»
23:18 Louis Theroux Interviews
Louis Theroux ontmoet Katherine Ryan. Ze is ťťn van de grootste en meest uitgesproken komieken van het VK. Hij vergezelt haar tijdens haar stand-up tour en brengt een dag door met haar familie.
«
»
00:11 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
01:16 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers