TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
14:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:05 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:05 Slisse & Cesar
Cesar is er zeker van dat hij onder hypnose de winnende getallen van de lotto kan aanduiden. Hij vraagt aan de postbode om hem te hypnotiseren, maar die blijkt niet zo ervaren in die dingen.
«
»
16:40 SOS Piet
Nele nam onlangs deel aan een kookwedstrijd tussen mannen en vrouwen. Haar team won, maar toch hadden ze te kampen met een probleem: toen het gevulde filodeeg in de oven zat, vielen de groenten eruit. Piet snelt Nele te hulp.
«
»
17:15 SOS Piet
Yasmine wil een groene lasagne maar haar ovengerecht is veel te droog, te hard, en smaakt bovendien erg raar. Piet begint bij het begin: het stoven van de spinazie. De leergierige Yasmine onderwerpt hem aan een spervuur van vragen.
«
»
17:50 SOS Piet
Piet belt aan bij Gert. Hij is gepassioneerd door de ThaÔse keuken en zijn lievelingsgerecht, gebakken rijst, maakt hij erg graag. De textuur is echter niet knapperig en pittig, maar meer een rijstebrij. Piet toont Gert stap voor stap hoe het moet.
«
»
18:20 SOS Piet
Carine is 56 en kan nog steeds geen lekkere biefstuk grillen zoals op restaurant. Ze vraagt zich af of het aan haar pan, haar biefstuk of aan haar ligt, maar ze gokt op het laatste. Piet neemt de proef op de som.
«
»
18:55 SOS Piet
Binnenkort trouwt Sara met een Fransman, maar haar vis is te droog, te taai en de saus veel te waterachtig. Sara's vriendinnen hopen dat Piet ervoor kan zorgen dat dit huwelijk goed wordt ingezet, want de liefde van de man gaat door de maag.
«
»
19:30 Danni Lowinski
Danni verdedigt een man die heeft vastgezeten voor verkrachting. Hij wordt geterroriseerd door zijn buren en opnieuw beschuldigd. Danni onderzoekt of hij echt schuldig is. Lieke heeft een geheime aanbidder.
«
»
20:20 Danni Lowinski
Danni helpt een voetbalteam met daklozen dat zonder voetbalveld dreigt te komen zitten. Danni heeft het gevoel dat Bart iets verzwijgt over zijn verleden. Ze maakt zich zorgen en gaat op onderzoek uit.
«
»
21:20 Diamant
Robbe Parain heeft een ontmoeting met Sidi Gamal, een volstrekt onbetrouwbare diamanthandelaardie bereid is te bemiddelen bij de verkoop van de gestolen diamanten. Stagiair Ludo Millecamps stelt zich vragen bij Parains merkwaardige gedrag.
«
»
22:05 Diamant
Het lijk van Anouk is teruggevonden. Ludo Millecamps wijst op een mogelijk verband tussen de vermoorde callgirl, en de recente dubbele moord met de ZaÔrezen in het Antwerpse luxehotel.
«
»
22:55 Slisse & Cesar
Slisse vindt het vervelend dat enkele klanten hun verzekeringspremie keer op keer te laat betalen. Hij besluit hen opnieuw op te voeden en roept hiervoor de hulp van Cesar en van de postbode in.
«
»
23:30 All Saints
Het is een race tegen de klok wanneer Luke en Terri een patiŽnt moeten helpen zijn fobie voor ziekenhuizen te overwinnen om hem in de operatiezaal te krijgen voor een levensreddende operatie.
«
»
00:25 All Saints
Connor heeft moeite met de behandeling van een transgender vrouw wanneer hij ontdekt dat zij zijn oude voetbalcoach is. Elders probeert Steph de schuld van haar scheiding op Bron af te schuiven.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers