TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:30 The Karate Kid
Daniel wordt gepest door de Cobra's, een stel karatestudenten. Om de confrontatie met hen aan te gaan roept Daniel de hulp in van Miyagi, een meester in die gevechtskunst.
«
»
15:45 Road Wars
Hondengeleider Steve krijgt het aan de stok met een dronken jongeman die zich agressief gedraagt. Giles en Roger van de Road Crime Unit houden een chauffeur tegen die een gevaarlijke lading vervoert.
«
»
16:45 MythBusters
Jon en Brian reconstrueren een beroemde en gevaarlijke Hollywood-stunt. Daarna testen ze drie huis tuin en keukenmiddeltjes om een ui te snijden zonder in tranen uit te barsten.
«
»
17:45 Most Daring
Wanneer Daryl Black zijn buurman om een lift vraagt, kon hij niet vermoeden dat de rit hem zijn leven zou kunnen kosten. Een stierenloop in het Spaanse Sanse gaat niet zoals verwacht.
«
»
18:40 Most Daring
Vier gewapende verdachten proberen aan extreem hoge snelheid achtervolgende agenten van zich af te schudden. Het is slechts een kwestie van tijd vooraleer het noodlot toeslaat.
«
»
19:35 Most Daring
In Mexico City bekommeren omstaanders zich om een man die door een gat in een tijdelijke voetgangersbrug boven de snelweg is gevallen. En dan valt er nog een slachtoffer.
«
»
20:30 Dog Day Afternoon
Een bankoverval in Brooklyn loopt af op een sisser en de twee overvallers worden omsingeld door de politie. Sonny en zijn maat Sal geven zich echter niet gewonnen en gijzelen het personeel. Er ontstaat een kat-en-muisspelletje met de politie.
«
»
22:50 Most Daring
In Managua, Nicaragua, lopen studentenprotesten uit de hand. In het centrum van het Italiaanse Palermo bedreigt een man omstaanders met een mes, nadat hij verlaten werd door zijn vrouw.
«
»
23:45 Most Daring
In Bowie County in Texas achtervolgt agent Coleman de trage chauffeur van een roze Cadillac, maar dan geeft de man plots plankgas.
«
»
00:40 All New Traffic Cops
Heel veel criminele activiteiten binnen het Verenigd Koninkrijk zijn drugsgerelateerd. In Derbyshire alleen al is het aantal drugsdelicten in 2019 met zo'n 10 procent toegenomen.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers