TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
17:54 De markt
Duidingsprogramma over de economische actualiteit van de afgelopen week.
«
»
18:19 Michael Palin: Into Iraq
Michael trekt naar het hart van Irak, richting Bagdad, en komt aan in Kirkuk, waar de Britten in 1927 olie ontdekten. De volgende dag bezoekt hij Tikrit, de thuisbasis van Sadam Hoessein. Michael sluit zijn reis af op het Firdos Square in Bagdad.
«
»
19:05 Crab world - realm of the robber crab - Christmas Island
De klapperdief is een gigantische krab met een spanwijdte van een meter en die klauwen heeft die kokosnoten kunnen kraken.
«
»
20:00 Copa 71
In 1971 strijden teams tegen elkaar in het onofficiŽle eerste wereldkampioenschap vrouwenvoetbal. Via archiefmateriaal en interviews met de spelers wordt het vergeten evenement tot leven gebracht.
«
»
21:30 The Handmaid's Tale
June staat in Gilead oog in oog met een op wraak beluste tante Lydia. Ze moet een moeizaam verhoor doorstaan. Nick en Lawrence slaan de handen ineen om June te beschermen. In Toronto weet Luke niet goed hoe hij June en Hannah moet helpen.
«
»
22:30 The Handmaid's Tale
June onderneemt een hachelijke reis met Janine. Ze proberen uit Gilead te vluchten, terwijl Janine zich een beangstigend voorval uit haar verleden herinnert. In Toronto probeert Serena Rita te manipuleren, die op haar beurt advies inwint bij Moira.
«
»
23:25 De popcast
Stijn Van de Voorde laat in deze podcast samen met Otto-Jan Ham, Kirsten Lemaire, Thibault Christiaensen en Lennert Coorevits zijn licht schijnen over het popnieuws van de afgelopen week.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers