TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Ontdek een tovertrein in de slaapkamer van een kleuter en een tuba in een muziekmolen. Boekenjongen speelt de trombone door te toveren.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje ontmoet een mandril die muziek maakt met glazen water. Terwijl Stoppeltje geniet, komt een onhandige olifant langs die de magie van de muziek verstoort. De mandril en de olifant krijgen ruzie.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje en Viktor hebben geen zin om te koken. Ze gaan naar een restaurant, ze kunnen niet kiezen.
«
»
06:25 Rintje
Henriette is jarig en omdat bovenaan haar verlanglijstje een robot staat, besluiten Rintje en Tobias als echte robots op haar feestje te komen.
«
»
06:30 Dinostad
Ricky en Boo spelen met de telescoop van opa. Ricky laat wat ijs op de lens vallen en de kinderen identificeren de plek als een asteroÔde die naar de aarde toe beweegt.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu en Robby zien een zak van de kerstman op de grond vallen, ze helpen hem met het bezorgen.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje zoekt in de winkel ijverig mee naar een knuffel die kwijt is. Hij vindt iets anders, maar het ruikt wel hetzelfde.
«
»
06:55 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Simon en Lou spelen in de tuin met hun speelgoedauto's met hun vriend Ferdinand, die zijn opwindbare sleepwagen heeft meegenomen. Als Ferdinand naar binnen moet besluit Simon het uit te proberen, maar hij maakt het per ongeluk kapot.
«
»
07:05 Pop Papierstad
De vriendjes gaan een mooie wandeltocht maken in de natuur en Mae-Mae wil dolgraag de Gouden Kiwi vinden! Ze houdt daarbij alleen geen rekening met wat de anderen willen en dat levert lastige situaties op.
«
»
07:15 SaÔd & Anna
Een meisje komt met kapotte boemerang naar de Repair Shop. SaÔd en Anna willen ook een boemerang en gaan op zoek naar voorwerpen in de vorm van een boemerang, maar komen alle voorwerpen ook terug?
«
»
07:25 Samson en Marie
Het toneelstuk Romeo en Julia komt naar het dorp van Samson en Marie. Marie wil indruk maken.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Sep ontdekt dat hij goed is in massages en dat de Rescargot en Escaravane er bijzonder dol op zijn. Het probleem is dat ze er geen genoeg van kunnen krijgen en Sep is uitgeput.
«
»
07:50 Lou
Lou's skivakantie in Richards geboortedorp verloopt niet goed. Tristan neemt maar geen contact op. En als haar moeder ontdekt dat Richard een pikante verloofde heeft, Ludmilla genaamd, valt Emma van de trap.
«
»
08:00 Kids on the block
Mourad haalt slechte punten op school. Hij durft het niet aan zijn vrienden te vertellen. De Boefjes proberen er munt uit te slaan en schakelen stiekem de hulp in van de slimme Younes.
«
»
08:15 De Raad van Soekie
Al het turnmateriaal is stuk. Soekie belooft dat ze voor een nieuwe trampoline zal zorgen. Pedro eist dat indien dit Soekie niet lukt tegen het einde van de week, ze moet opstappen als voorzitter van de leerlingenraad.
«
»
08:30 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
08:50 GameKeepers
De GameKeepers krijgen geen gewone game voorgeschoteld. Ze worden uitgenodigd in de wereld van GameMaster zelf. In een elektronische wereld vol lasers en duistere gevaren is GameMaster vastbesloten Mats en Sari voorgoed uit te schakelen.
«
»
09:15 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
09:35 Meisjes
Compilatie van videofragmenten van de webreeks 'Meisjes' die gedurende de week op de online platformen van Ketnet te zien waren. De reeks volgt hartsvriendinnen Luna, Amťlie, Cleo en Fleur. Ze steunen elkaar door dik en dun, op school en daarbuiten.
«
»
10:00 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
10:10 Sturmtroopers: compilatie
Een compilatie van alle afleveringen van de voorbije week met een antwoord op de volgende vragen: Kan ik een superheld worden? En: kun je winterpret beleven in de zomer? Zo halen Ketnetters Mirte en Rayane het plezier van de winter naar de zomer.
«
»
11:00 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
11:10 De Faker
Brusselse ket Hťritier komt vandaag terecht in een goed verstopt huis in het midden van Centrum Antwerpen, bij de familie Picard. Lukt het Heritier om tijdens het scrabbelen, boempottuinieren en kwarteltjes bereiden de faker te ontmaskeren?
«
»
11:30 Galactic Agency
Het Galactisch Agentschap heeft een legendarisch ei gevonden, dat de wens vervult van degene die het knuffelt als het uitkomt. Eerst gelooft alleen K in de legende, maar de rest van de bemanning trapt er al snel in.
«
»
11:40 Galactic Agency
Zed heeft een nieuwe shampoo besteld maar zit vast bij de Poststroom. Dany verneemt dat een minder getalenteerde vriend daar werkt en is daarom niet verbaasd over de vertraging. Hij neemt dan het heft in eigen handen.
«
»
11:55 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeŽn werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
12:10 Ket & Doc
Wanneer Fien ontdekt dat haar zus Hannah wordt bedreigd door een gemene krokodil die haar heel mager en ziek maakt, staat de wereld op zijn kop. Samen met hun ouders proberen Fien en Hannah de krokodil te verslaan.
«
»
12:25 GameKeepers
Mats en Sari belanden elk aan de andere kant van een doolhof waar een monsterlijke spin rondloopt. De GameKeepers moeten uit haar klauwen zien te blijven en bovendien proberen om in het midden de twee helften van een juweel in elkaar te klikken.
«
»
12:50 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeŽn werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:00 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
13:05 Onze natuur
Het water wordt van bron tot monding aan de kust gevolgd. Een kijkje naar hoe de bevers met hun burcht de stroom vertragen, hoe de piepkleine watervlo door het water danst, en hoe zorgzaam de stekelbaarsvader is.
«
»
13:30 Los Bando
Rockband Los Bando bestaat uit de tieners Grim en Aksel, en de achtjarige Thilda, virtuoos op de cello. Ze trekken in een 'geleende' camper naar een prestigieus nationaal muziekconcours.
«
»
15:00 Mega Mindy
Rob, een bankberover, is pas vrijgelaten uit de gevangenis, en wil wraak nemen op de commissaris, omdat hij hem gearresteerd heeft. Hij bedenkt een sluwe list om de commissaris om de tuin te leiden. Gelukkig heeft Mega Mindy het door.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
De Burgemeester gaat naar Parijs voor een conferentie van Burgemeesters. Samson en Marie zullen zijn kennis van het Frans wat bijspijkeren.
«
»
15:30 Molang
In Prehistorie staat de kok van de stam erop dat geen papaja geen maaltijd betekent. Molang en Piu Piu gaan op pad om het fruit te bemachtigen, maar moeten een potje rugby spelen tegen een team dodo's om de laatste papaja te verdienen.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush gaat op avontuur met Morille en Sushi-Mushi. Hij is bang dat hij niet cool genoeg is om indruk te maken op de volwassen zwammen, dus sleept hij Sep mee voor steun.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Magoo denkt dat hij een belangrijke historische ontdekking heeft gedaan tijdens een archeologische opgraving. Hij belandt in een bankkluis die het persoonlijke dagboek van Fizz bevat.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Fizz maakt een laser om kleren te vergroten die zijn gekrompen in de was, maar Magoo, die zich voorbereidt op een uitstapje, ziet de uitvinding aan voor een camera.
«
»
16:00 Imago
De helden bereiken Kal‚a, Awa's geboortedorp. Ze ontdekt dat haar neef Imad het dorp heeft overgenomen en dat een onzichtbaar wezen het dorp al een tijdje terroriseert. In feite is het een imago die op Imad jaagt.
«
»
16:25 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
16:30 Rox
Computerhackers hebben het banknetwerk overgenomen en halen alle rekeningen leeg. Team ROX onderzoekt de zaak onder leiding van Rick. Het wordt een zenuwslopende race tegen de klok, want het geld verdwijnt snel.
«
»
17:00 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy plant een vistochtje en beseft dat Piya allergisch is geworden voor kattenhaar. Hij besluit toch door te gaan om haar niet teleur te stellen. Het is echter moeilijk om contact met een olifant in de boot te vermijden.
«
»
17:10 Nachtwacht
Tarantula is in Schemermeer beland. Alleen klopt er iets niet. Er gebeuren allerlei dingen die doen vermoeden dat ze op het slechte pad is beland. Onze drie helden gaan uitzoeken wat er aan de hand is met Tarantula.
«
»
17:35 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeŽn werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
17:50 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
18:00 Ket & Doc
Een kind met autisme leert de wereld beter begrijpen via een radioprogramma.
«
»
18:15 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
18:30 Wannabe's
Mike is kapot van het nieuws dat zijn favoriete band T3 uit elkaar is. Shoana ziet haar kans om nu zťlf een groepje op te richten. Ze organiseert audities, in de hoop twee zangtalenten te vinden. Olly vindt echter dat hijzelf het grootste talent is.
«
»
18:45 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:05 GameKeepers
De GameKeepers krijgen geen gewone game voorgeschoteld. Ze worden uitgenodigd in de wereld van GameMaster zelf. In een elektronische wereld vol lasers en duistere gevaren is GameMaster vastbesloten Mats en Sari voorgoed uit te schakelen.
«
»
19:30 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:50 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:50 Sportweekend met VGT
Een uitgebreid overzicht van de sportactualiteit. Getolkt in Vlaamse Gebarentaal, oftewel VGT.
«
»
21:20 Flikken Maastricht
Wolfs en Eva zijn nog steeds op zoek naar de locatie van het meisje en de bom. Ze ontdekken dat Donna lang niet alle informatie over Eddie en zijn vroegere deal met het OM heeft gegeven. Haar eigen rol in het mislukken van de deal heeft ze verzwegen.
«
»
22:10 Flikken Maastricht
Wolfs en Eva zijn nog steeds op zoek naar de locatie van het meisje en de bom. Ze ontdekken dat Donna lang niet alle informatie over Eddie en zijn vroegere deal met het OM heeft gegeven. Haar eigen rol in het mislukken van de deal heeft ze verzwegen.
«
»
23:00 Niks te zien
De slechtziende Karl Meesters trekt met soulzangeres Selah Sue naar het donkere IJsland, niet met hun ogen maar met hun oren op scherp. Ze maken kennis met griezelige IJslandse slaapliedjes en gaan op zoek naar het geluid van een actieve vulkaan.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers