TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:05 Plop Vertelt - Verjaardag
Klus moet snel een nieuwe verjaardagsslinger maken.
«
»
06:10 Plop Vertelt - Verjaardag
Plops verrassing valt een beetje in het water.
«
»
06:15 Plop Vertelt - Verjaardag
Kwebbel kocht een gloednieuwe kaboutermuts.
«
»
06:20 Plop Vertelt - Verjaardag
Klus heeft een mooie ring gekocht voor Kwebbel.
«
»
06:25 Wissper
Wissper staat voor een raadsel wanneer Monty het stokstaartje om hulp vraagt. Alleen weet Monty het stokstaartje niet goed wat zijn probleem nu precies is. Wissper trekt de woestijn in maar wat ze dan ontdekt, is een grote verrassing.
«
»
06:35 Heidi
Heidi heeft een kaart gestuurd naar Alice di Borgo. Ze vraagt Alice om naar Dörfli te komen.
«
»
07:00 Nils Holgersson
Iedere zonnewende houden de elfen een magische ceremonie. Nils wil graag meedoen, maar schrikt als de Zwarte Elf plotseling opduikt.
«
»
07:15 Het dagboek van K3
Marthe, Hanne en Klaasje blikken terug op hun eerste K3-jaar. Het was een druk jaar: de meiden gingen vijf keer platina met hun albums als '10.000 Luchtballonnen' en 'Ushuaia', wonnen awards, gaven vele shows en bezochten allerlei tv-programma's.
«
»
07:25 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:40 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:55 VLOGLAB Crazy #Stories
Cédric vraagt Steffi mee naar het bal, maar met alle problemen met haar mama ziet zij dat niet zitten. Tristan merkt dat de vrienden van Marnix foute boel zijn. Anneleen haar leraar stelt voor haar bijles te geven.
«
»
08:20 Move On
Luca besluit Cilou toch nog een kans te geven, als vrienden. Justine en Kelly gaan in de bib op zoek naar een boek dat hen kan helpen met Selim. Lars heeft een blauw oog, maar probeert Steffi meteen gerust te stellen wanneer ze het niet vertrouwt.
«
»
08:40 Het Lichaam van Coppens
Staf en Mathias zorgen voor vonken wanneer ze uitzoeken of ze genoeg elektriciteit kunnen opwekken om een pompstation te laten ontploffen en of Het Lichaam van Coppens bestand is tegen extreme kou.
«
»
09:35 Nonkel Jef
Jef graaft zijn spaarcenten op en schaft een nieuwe auto aan. Terwijl Ginderbos door inbraken wordt geteisterd, wordt de gouden kelken van de pastoor ontvreemd. Jef wil de zaak helpen oplossen en dus patrouilleert hij in het dorp met zijn auto.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Chicago Med
Will Halstead helpt Goodwin met een geheim onderzoek. Archer en Charles hebben te maken met een tweeling die helemaal identiek wil zijn. Stevie en Dylan behandelen een patiënt met sikkelcelziekte.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 SOS Piet XL
Nancy heeft haar gamba's graag sappig en heet. In haar eentje is dat nog niet gelukt.
«
»
14:15 Kan ik het ook?
Een programma dat de kijker inspireert en informeert over diverse vakgebieden en beroepen. Door samen te werken met een expert krijg je als kijker mee hoe het er in die beroepsgroep aan toe gaat.
«
»
15:20 Chicago P.D.
Burgess vecht voor haar leven. Hulpsheriff Sam Miller is wanhopig op zoek naar de moordenaar van haar zoon. Voight en Upton verwerken de nasleep van hun dodelijke beslissing. Ruzek staat onder druk.
«
»
16:10 Chicago Fire
Brandweerkazerne 51 moet dealen met een gekapseisde boot. Gallo, Ritter en Violet bespreken hun plannen voor een bijbaantje.
«
»
17:05 Helden Van Hier: De Kust
Elke zomer verdubbelt de bevolking aan de kust van Oostende. Strandwachters, artsen, politie en brandweerlieden werken met man en macht om de kust veilig te houden. Het reilen en zeilen van deze verschillende hulpdiensten wordt gevolgd.
«
»
18:15 Verschoten & zoon
Magda is de laatste tijd bijzonder goed gezind. René vertrouwt het niet en schakelt Conny in om de reden te achterhalen.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 Het Echte Leven in de ZOO NL
Bako, het grootste mannetje van de orang-oetans, heeft zijn oog laten vallen op het nieuwe vrouwtje Tjintah.
«
»
20:30 Titanic
Een vrouw uit een hoge sociale klasse wordt verliefd op een jonge kunstenaar en verlaat haar hooghartige verloofde. Het verhaal speelt zich af op een luxueus schip dat een slecht lot treft.
«
»
00:05 Special Forces
Om de eindmissie te bereiken, moet er wederzijds vertrouwen zijn binnen het team. De instructeurs dwingen de rekruten om eerlijk te zijn over zichzelf en de anderen. In de 'bear crawl' worden de kandidaten volledig uit hun comfortzone gehaald.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers