TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:11 Sophie & Jeroen
Te gast: Dolf Jansen, Charles Groenhuijsen, Tim de Wit, Marleen de Rooy, Jeroen Stekelenburg, Epke Zonderland, Dafne Schippers Ruth Jacott en Re-Play.
«
»
02:06 Sophie & Jeroen
Te gast: Dolf Jansen, Charles Groenhuijsen, Tim de Wit, Marleen de Rooy, Jeroen Stekelenburg, Epke Zonderland, Dafne Schippers Ruth Jacott en Re-Play.
«
»
03:01 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
03:21 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:30 Timmy tijd
De schoolkinderen worden in paren verdeeld om te bouwen en hun vliegers in de lucht te zetten. Timmy werkt samen met Otus, die zich met deze taak bezighoudt. Maar het ongeduld van het lam doet hem de vlieger scheuren voordat hij hem loslaat.
«
»
05:35 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
05:40 Olly, het kleine witte busje
Alice moet afrijden en Stan geeft haar nog een laatste lesje. Maar dat werkt niet zo goed. Alice moet afrijden bij Ronald Grump en dat is even schrikken want hij is heel streng.
«
»
05:45 Ziggy en de Zootram
De speldag op het kratereiland staat voor de deur, maar over de treinrit daarheen vinden al discussies plaats. Er wordt besloten dat Jonathan de Games Master wordt, omdat hij een behoorlijk goede selectie games heeft bedacht.
«
»
05:57 Babar en de belevenissen van Badou
Badou, Chiku en Munroe hebben een waterplant waarvan Rocco zegt dat het Schemergras is. Dat is gras dat bij zonsondergang glinstert. Nu wil iedereen zoveel mogelijk van het Schemergras hebben.
«
»
06:08 Vos en Haas
Bruno organiseert een zwemwedstrijd in het meer waar Boucou graag aan meedoet. Wanneer Rock echter besluit ook mee te doen, wordt hij plotseling geïntimideerd en besluit hij zich terug te trekken.
«
»
06:18 Charlie en Lola
Charlie en Lola spelen 'Mijn kleine stad', een spel dat ze van oma en opa hebben gekregen. Lola wil bloemen, bomen, vlinders en een dierentuin in de stad, terwijl Charlie met zijn luchthaven en grote landingsbaan alles platwalst.
«
»
06:30 Peppa Pig
De familie Big geniet van de appelboom op de top van de heuvel. Er hangt een schommel waar ze graag gebruik van maken. Peppa heeft een speciaal liedje voor haar lievelingsboom. De familie Big geniet het hele jaar door van de boom.
«
»
06:35 Peppa Pig
Peppa gaat met het hele gezin wandelen in de natuur. Peppa mag zeggen welke kant ze opgaan en ze kiest voor een hoge heuvel. Ze worden erg moe van het klimmen, maar papa Big zegt dat er altijd iets fantastisch op de top is.
«
»
06:39 Splat & Seymour
Splat en Seymour willen dolgraag naar de bioscoop maar het mag niet van mama omdat het te gevaarlijk is voor de muis. Dus vragen ze stiekem de neef van Seymour, Stefan, om hen te helpen.
«
»
06:51 Lucas de spin
Lucas de spin en Findley verhuizen samen naar het poppenhuis.
«
»
06:58 Prinses Spiegelbelle
De Pipperton-spelers treden op met de voorstelling Sneeuwwitje en het hele gezin van Ellen heeft eraan meegewerkt. Ellen is bang dat Spiegelbelle de boel zal verpesten, maar die zorgt er juist voor dat het een interessante voorstelling wordt.
«
»
07:19 Casper en Emma
Casper wil graag een konijn maar Hilde is allergisch voor konijnen.
«
»
07:30 Dropje
Dropje vraagt Max om mee te spelen in de modder, maar Max is bang dat zijn prinsessenjurk vies wordt. Uiteindelijk rollen ze toch samen met veel plezier in de modder en dan is Max een 'Modderprinses'.
«
»
07:38 Jottum
Faye en Jottum spelen buiten. Ze springen over hekjes en grote plassen regenwater. Ze hebben de grootste lol. Als ze thuiskomen, zitten ze helemaal onder de modder. Oeps!
«
»
07:44 De magische auto
Soy Kroon gaat op avontuur met kinderen die een lievelingsauto hebben. Dat kan een brandweerwagen, dierenambulance, tank of racewagen zijn. Maar de avonturen spelen zich af in de echte auto's.
«
»
07:56 BabyBeestenBoel
Jonge dieren ontdekken de wereld.
«
»
08:05 Kindertijd
Programmablok met verschillende programma's voor kleuters. Met onderdelen als kleuterdocumentaires en zelfs buitenlandse series.
«
»
08:14 Beestenbrigade missie
De missie: kriebelbeestjes.
«
»
08:31 Zappsport The Battle
Drie sierlijke ballerina's nemen het op tegen drie lenige turnsters. Ze proberen de hoogste punten bij de jury te behalen en zichzelf naar de overwinning te trappelen.
«
»
08:47 Zara en de magische kicksen
Zara wil voetballen in het azc-selectieteam van haar broers, maar ze mag alleen klusjes doen. Dan verschijnt Engeltje. Hij geeft Zara magische schoenen en dan verandert alles.
«
»
08:59 Extreme karaoke
Niek Roozen haalt alles uit de kast in de finale. Zo krijgen de kandidaten een extreme uitdaging in een raceboot en in een stuntvliegtuig vliegen de G-krachten ze om de oren. De schone taak aan zangeres Numidia om de winnaar te bekronen.
«
»
09:17 Troublemakers
Boer Dag ontdekt dat Kasper stroom van hem gebruikt en zaagt de boomhut om. De vrienden bedenken een plan om wraak op Dag te nemen.
«
»
09:31 Freeks Jungle School
Wanneer je nijlkrokodillen ziet, lijkt het wel alsof je terugkijkt in de tijd. Freek laat zien dat deze oerreptielen niet alleen levensgevaarlijke hinderlaagjagers zijn, maar ook zachtzinnige ouders.
«
»
09:42 Zapp Kids Top 20
DJ La Fuente komt langs met zijn hit 'Ratata' en Alessio treedt op met 'Beetje verliefd'.
«
»
10:10 Koen Kampioen
Tijdens een zaalvoetbaltoernooi krijgen Koen en Niels ruzie met de tegenstanders. Als Niels en Aukje dan ook nog eens geblesseerd raken lijken alle kansen op de superbeker verloren.
«
»
10:36 Zappsport Kantine
Gerda heeft een mysterieus nieuw bijbaantje. Nathan speelt met twee top-ijshockeyers tegen twintig jeugdspelers tegelijk. De jeugd van Sparta probeert de lat te raken in Latjetrap.
«
»
10:57 Back to the hype
Sommige hypes zijn kort, andere komen steeds terug. Elke generatie heeft zijn eigen favoriete speelgoed, idolen en mode. Denk aan flippo's of lavalamp. Een spel met twee teams van drie generaties.
«
»
11:29 Zapp Muziekfeest op het Plein
FOURCE, Diggy Dex, Sjaak, Kinderen voor Kinderen, Sterre Koning en Kenny B zingen hun grootste hits op het plein in Houten. Geniet van lekkere muziek en kijk backstage mee waar leuke challenges worden gespeeld door de artiesten.
«
»
11:59 Peperbollen
Amisha, Taruns oma komt logeren en blijkt een nog niet toestaan kankergeneesmiddel mee uit India te hebben gesmokkeld om Kai, een kankerpatient, mee te genezen. Dan wordt de kuur gestolen.
«
»
12:27 Peperbollen
De Joodse Tali wordt belaagd door neonazi's, maar ook iemand uit haar klas heeft het op haar gemunt. De Peperbollen gaan op onderzoek uit.
«
»
12:55 Peperbollen
Clarissa ziet op een foto iets verdachts en komt drie criminelen op het spoor. Haar vrienden kunnen haar nog maar net redden uit handen van de boeven.
«
»
13:23 Peperbollen
Freya's computer wordt gestolen. Lou en Pippa zijn op zoek naar een nieuw hoofdkwartier en stuiten op de zolder van Rafa. Deze besluit een deal te maken: als Lou en Pippa de computer van Freya terug weten te krijgen, mogen ze zijn zolder betrekken.
«
»
13:52 Klaas Kan Alles Kort
Klaas is voor één dag taikodrummer bij de succesvolle Japanse band Gocoo. Ze toeren door Amerika en Europa, hun muziek wordt gebruikt in reclames van grote Japanse merken en je kunt ze zelfs terug horen in de films van The Matrix.
«
»
14:11 De Faker
De familie Meyboom woont in Dedemsvaart en Numidia gaat bij hen langs. Wie neemt haar in de maling: één van de twee moeders of toch één van de drie kinderen?
«
»
14:28 De Faker
In Made woont de familie Pols en SERA gaat bij hen langs. Ze gaat schminken en leert van alles over 3D-printen, maar vindt ze ook de Faker?
«
»
14:44 De Faker
De familie Anlas woont in Utrecht en Elbert Smelt komt bij hen op bezoek. Met de kinderen gaat hij mediteren. Is hij gefocust genoeg om De Faker te vinden?
«
»
15:01 De Faker
Thomas van Grinsven gaat langs bij de familie Van Eeuwen in Hoorn. Hij moet De Faker aanwijzen.
«
»
15:17 De Faker
Juvat Westendorp is in Eindhoven. Hij gaat op zoek naar De Faker binnen de familie Van den Berg. Zal hij een puntje winnen voor Team Paars?
«
»
15:34 Jongens
Sieger, een sportieve, gesloten vijftienjarige jongen wordt verliefd op Marc. Hij probeert zich heteroseksueel te gedragen, maar zijn gevoelens voor Marc blijven aan hem knagen.
«
»
16:52 Checkpoint
Wat gebeurt er als je een bio-ethanolbrander niet veilig gebruikt? Hoe kun je een drone het beste beschermen? Lukt het Rachel om te bewijzen dat meiden ook goede heftruckchauffeurs zijn? En wie valt er deze week af in Checkpoint Champion?
«
»
17:18 Zapp detective: survivalkamp Summer Vibes
De groep gaat abseilen. Later die avond gaan ze op pad voor een nachtelijke dropping. Maar hebben ze wel de juiste kaarten bij zich?
«
»
17:33 Steven en Jamie Kazàn - Road to Vegas
Om geld te verdienen voor Las Vegas gaan Steven en Jamie aan de slag bij een pizzeria. Pizza's bakken en bezorgen, hoe moeilijk kan het zijn? Steven komt voor een lastig dilemma te staan als hij een overheerlijke VIP-pizza bezorgt.
«
»
17:56 Wat maak je Menu?
In hun veldkeuken bereiden Jasper en Marius samen met een jonge gastkok verrassende maaltijden met vreemde ingrediënten voor hun vrienden en familie in het Testaurant. Ondertussen staat Freddy te koken voor een koelkastgast die iets niet lust.
«
»
18:18 Voor het blok
Quiz waarin twee teams, bestaande uit twee volwassenen en twee kinderen de strijd met elkaar aangaan. De teams staan op een richel voor een muur van blokken. Met kennis, snelheid én lenigheid kan je de muur verslaan.
«
»
18:44 Steken en Prikken: Op Vakantie
Emma of Jurre laat zich bijten door de riftrekkervis. Deze vis valt je aan met zijn bekkie en is heel agressief. Hij geeft veel om zijn territorium en is dus heel beschermend. Wie laat zich bijten door de riftrekkervis?
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 Bommetje!
Verschillende duo's, bestaande uit pubers met één van hun ouders, nemen het in dit spectaculaire, spannende spel tegen elkaar op om uiteindelijk de hoogst mogelijke vlucht, vrije val en enorme plons in het water te maken.
«
»
19:46 Enkeltje Verweggistan
De twaalfjarige Jalize is een echte surfchick en daarom verhuist zij met haar broertje Jovi en haar ouders naar een eilandje midden op zee. Maar ze moet wel haar konijn in Nederland achterlaten.
«
»
20:10 Socutera
Solidaridad werkt samen met boeren, overheden en bedrijven aan eerlijke producten die geen schade toebrengen aan mens of milieu en voor iedereen winstgevend zijn.
«
»
20:21 Blue Lights
Aspirant-agent Grace belooft hulp aan Angela, die bang is dat haar zoon in de greep komt van een beruchte bende. De vraag is of Grace zich wel aan haar woord kan houden als blijkt dat undercoveragenten de zaak in de gaten houden.
«
»
21:13 Blue Lights
De agenten proberen een partij dodelijke drugs te onderscheppen terwijl de McIntyres alle sporen proberen uit te wissen. Annie krijgt schokkend nieuws waardoor ze zich gaat afvragen wie ze eigenlijk nog kan vertrouwen.
«
»
22:04 Politieke Partijen
Programma dat inzicht biedt in de verschillende Nederlandse politieke partijen.
«
»
22:05 Politieke Partijen
Programma dat inzicht biedt in de verschillende Nederlandse politieke partijen.
«
»
22:15 Dertigers
Lot wordt een beetje moe van de hoeveelheid Mike in haar leven. Nora hoopt dat Claire voorzichtig doet met Bart. Alex en Elias krijgen een teleurstelling te verwerken. Babs wil door met Pieter op één voorwaarde.
«
»
22:46 Dertigers
Op de trouwdag van Alex en Elias besluit Babs om Saar eens flink de waarheid te vertellen. Saar pikt dit niet en Alex spoort Pieter aan om zijn hart te volgen. Met alle gevolgen van dien.
«
»
23:18 Dertigers
De vriendengroep komt erachter dat het huwelijk van Alex en Elias een nieuw setje heeft opgeleverd. Ed vindt het nogal ingewikkeld als hij erachter komt wie de scharrel van Claire is.
«
»
23:49 Dertigers
Als Saar en Pieter besluiten om met Marieke te gaan praten, pakt dat helemaal verkeerd uit.
«
»
00:20 Dertigers
Lot krijgt hulp met Mike vanuit onverwachte hoek. Nora beseft dat ze al geruime tijd haar kop in het zand steekt. Pieter en Marieke hebben een verhelderend gesprek. Alex en Elias verwelkomen Renee.
«
»
00:52 Dertigers
Bart en Carmen gaan samenwonen, maar Lot vindt dat toch moeilijker dan ze had verwacht. Saar, Pieter en Luuk zijn druk bezig met het opknappen van hun woonboot. Alex en Elias genieten hun laatste dagen samen met Renee.
«
»
01:24 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
01:44 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers