TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:05 Amish Stud: The Eli Weaver Story
Barbara Weaver leidt samen met haar man Eli en hun kinderen een traditioneel leven in een Amish-gemeenschap in Ohio. Eli krijgt echter een minnares en bedenkt samen met haar een plan om Barbara te vermoorden.
«
»
10:35 Amish Abduction
Annie en Jacob horen bij een Amish-gemeenschap. Ze hebben samen een zoontje, Caleb. Annie komt in de problemen als Jacob de gemeenschap verlaat. Hij is vastbesloten de voogdij over Caleb te krijgen en deinst voor niets terug.
«
»
12:00 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Parijs en Milaan, twee mondaine steden die bekend zijn van de mode, hebben een zeer verschillende keerzijde.
«
»
12:45 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Kees gaat op jacht naar makers van de bitcoin-advertenties op social media, waar de beeltenis van een dozijn bekende Nederlanders voor wordt misbruikt.
«
»
13:35 Snapped
De autoriteiten staan voor een raadsel wanneer een geliefde grootmoeder in Georgia wordt doodgeschoten, maar naarmate het onderzoek vordert, keert een eens zo hechte familie zich tegen zichzelf.
«
»
14:15 Snapped
Nadat aanwijzingen in een vermissingszaak doodlopen, ontdekken rechercheurs in Ennis, Texas, een afgehakt lichaamsdeel in een nabijgelegen meer. Na een DNA-match beginnen ze te begrijpen wat leidde tot de dood van een vader.
«
»
15:00 Snapped
Nadat in Petersburg, Florida een dode vrouw wordt gevonden in een verlaten trailer, gaan onderzoekers op zoek naar antwoorden en ontdekken ze de duistere waarheid over wat er gebeurt als iemand te ver wordt gedreven.
«
»
15:45 Snapped
Wat afgeschreven wordt als een overval met dodelijke gevolgen, blijkt toch niet wat het was na een mysterieuze brief die na vele jaren een volledig ander motief uit de doeken doet.
«
»
16:30 Snapped
De overheidsdiensten zitten met de handen in het haar wanneer verhalen over samenzweringen naar buiten komen terwijl ze de moord op een ouder Vietnamees koppel in Texas onderzoeken.
«
»
17:15 World's Most Evil Killers
Het beruchte verhaal van Jorge Avila-Torrez, die wordt veroordeeld voor de moord op twee jonge meisjes nadat hij al ter dood is veroordeeld voor de moord op een militaire inlichtingenspecialist van de marine.
«
»
18:05 World's Most Evil Killers
Het verhaal van Paul Michael Stephani, bijgenaamd de 'Weepy Voiced Killer', een Amerikaanse seriemoordenaar die drie vrouwen vermoordde. Na elk van zijn moorden legde hij geëmotioneerd bekentenissen af via de telefoon.
«
»
18:50 World's Most Evil Killers
Joshua Alan Wade is een Amerikaanse seriemoordenaar die is veroordeeld voor twee afzonderlijke moorden gepleegd in Alaska in respectievelijk 2000 en 2007, en veroordeeld tot 99 jaar gevangenisstraf. Hij bekende schuld om executie te vermijden.
«
»
19:40 World's Most Evil Killers
Gedurende zes jaar stalkte Heriberto Seda, een imitatie van de Zodiac-killer, de straten van New York City op zoek naar gemakkelijke doelwitten. Hij beweerde te doden op basis van de sterrenbeelden van zijn slachtoffers.
«
»
20:30 Killer In Law
Melissa, een gelukkig getrouwde vrouw met een achtjarige dochter, nodigt haar schoonmoeder uit om bij hen in te trekken. Maar al gauw ontdekt Melissa dat ze Annie wil ontvoeren om zo haar eigen overleden kind te vervangen.
«
»
22:00 Conceived in Lies
Wanneer bij een baby een zeldzame genetische aandoening wordt vastgesteld probeert de moeder wanhopig een donor te vinden. Ze ontdekt een web van bedrog dat terugleidt naar de vruchtbaarheidskliniek waar haar zoon werd verwekt.
«
»
23:30 The First 48
Een man in Tulsa, Oklahoma wordt net voor Kerstmis vermoord en de detectives krijgen hulp van zijn familie bij het oplossen van de zaak.
«
»
00:15 The First 48
Wanneer een jonge moeder en haar vriend voor de ogen van hun kinderen worden vermoord in Tulsa, Oklahoma hopen de detectives dat een verdacht vehikel hen op het spoor van de moordenaar zal brengen.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers