TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:25 Silent Witness
Terwijl de politie een verdachte in het vizier heeft, gaat Nikki zelf op onderzoek uit om de schokkende waarheid boven water te krijgen. Ondertussen wordt het team verrast door een gebeurtenis in het Lyell Centre.
«
»
04:25 Murdoch Mysteries
Na de vondst van een lichaam en een stuk perkament volgen Murdoch en Crabtree een mogelijke verdachte genaamd Jacob Doyle naar diens huis in Newfoundland.
«
»
05:10 Grantchester
Will wordt beschuldigd van doodslag door roekeloos rijgedrag. Geordie kan niet geloven dat Will schuldig is en doet er alles aan om hem vrij te pleiten.
«
»
06:00 Ghosts
Thomas vertelt Alison over zijn verleden, maar wanneer de andere geesten hun versie van de gebeurtenissen vertellen, wordt de waarheid troebel. Mike worstelt met zijn eigen herinneringen aan het verleden van Alison.
«
»
06:30 Hope Street
Finn heeft tijdens het onderzoek naar een schietpartij moeite om zijn kalmte te bewaren. Marlene zet zich extra in voor haar beste vriendin Nicole, maar verliest daardoor de steun van haar stiefvader Barry.
«
»
07:15 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Een idyllische Shakespeare-wandeling verandert in een drama nadat een van de wandelaars wordt vermoord en Frank als hoofdverdachte wordt aangemerkt.
«
»
08:00 Father Brown
Lady Felicia en mevrouw McCarthy worden gegijzeld wanneer een nachtelijke overval verkeerd gaat.
«
»
08:45 Father Brown
Een nieuwe dirigent zorgt voor een gebrek aan harmonie in de parochie, en zelfs tot moord.
«
»
09:30 All Creatures Great and Small
Het is 1937 en Glasgow is in de greep van de depressie. De net afgestudeerde dierenarts James Herriot is wanhopig op zoek naar een baan.
«
»
10:20 All Creatures Great and Small
Net wanneer James aan het leven in de Dales begint te wennen, verschijnt Siegfrieds jongere broer Tristan ten tonele, wat het dagelijkse leven in Skeldale House danig verstoort.
«
»
11:05 Inspector George Gently
Inspector Gently en Bacchus onderzoeken de moord op een oude man in zijn vervallen landhuis. Vervolgens maken de twee kennis met een wereld die hun bevattingsvermogen te boven gaat.
«
»
12:35 Father Brown
Father Brown gaat op onderzoek wanneer zijn goede vriendin zuster Boniface beschuldigd wordt van betrokkenheid bij de moord op een bekende kunstenaar.
«
»
13:25 Midsomer Murders
Als de oude rockers Hired Gun weer bij elkaar komen voor een optreden op het Midsomer Rocks Festival, is zanger Gary Cooper er na enkele dodelijke ongelukken onder zijn bandleden van overtuigd dat iemand hen probeert tegen te houden.
«
»
14:15 Midsomer Murders
Als de oude rockers Hired Gun weer bij elkaar komen voor een optreden op het Midsomer Rocks Festival, is zanger Gary Cooper er na enkele dodelijke ongelukken onder zijn bandleden van overtuigd dat iemand hen probeert tegen te houden.
«
»
15:10 Murdoch Mysteries
Wanneer twee erfgenamen van de familie Beaton onder onverklaarbare omstandigheden overlijden, is Murdoch vastbesloten te bewijzen dat het niet spookt op het landgoed van de familie.
«
»
16:05 Murdoch Mysteries
In de nasleep van een mislukte executie heropent Murdoch de zaak van een onlangs vermoorde rechter en de zaak van een jongeman die ten onrechte voor moord is opgehangen.
«
»
17:05 Death in Paradise
Rond de kerstdagen wordt de rust op het mooie, zonovergoten eiland Saint Marie verstoord door een raadselachtige moord, en de lijst met verdachten is lang. Met gastrollen van bekende sterren.
«
»
18:00 Death in Paradise
Wanneer een ontvoering eindigt in moord, moeten Neville en het team uitzoeken wat er mis is gegaan.
«
»
19:00 Death in Paradise
De komst van een verloren broer naar een door de familie gerunde golfclub resulteert in een lichaam op de baan. Maar een hoofdverdachte met een alibi laat het team achter met een ondoorgrondelijk raadsel.
«
»
20:00 Grantchester
Will wordt beschuldigd van doodslag door roekeloos rijgedrag. Geordie kan niet geloven dat Will schuldig is en doet er alles aan om hem vrij te pleiten.
«
»
21:00 Stath Lets Flats
Stath heeft moeite met de nieuwe klanten die Julian heeft binnengehaald, totdat hij kennismaakt met de goedbedoelende millennial Harriet. Maar Stath merkt al snel dat hij uit de toon valt bij haar intellectuele vrienden.
«
»
21:30 Stath Lets Flats
Michael & Eagle wordt bedreigd door een concurrerend verhuurkantoor dat hun reclameborden in brand steekt. Als vervolgens ook nog hun sleutels worden gestolen, zal Stath moeten bewijzen hoe onverschrokken hij is.
«
»
22:00 Friday Night Dinner
Pa heeft een verjaardagsdepressie. Hij heeft uitgerekend wanneer hij zal overlijden, en dan komt tot overmaat van ramp grootmoeder ook nog onuitgenodigd langs. Jim wil met zijn goocheltrucs de boel opvrolijken.
«
»
22:30 Inside No. 9
De wereldberoemde illusionist Neville Griffin gaat tot het uiterste om zijn trucs geheim te houden. Hij vindt dat diefstal van een goocheltruc erger is dan moord. De vraag is hoe hij dat eigenlijk weet.
«
»
23:05 Silent Witness
Een groep tieners botst met een gestolen auto tegen een betonnen pilaar in een parkeergarage op. Hoewel de joy-riders ontsnappen, ligt er duidelijk een skelet in het beton. Het Lyell-team moet een twintig jaar oude moord oplossen.
«
»
00:10 Silent Witness
Het Lyell-team identificeert de overblijfselen van Derek Marshall, overleefd door zijn vrouw Sue en zus Ann. Clarissa vindt betalingen aan een cryogene faciliteit, wat tot een ontdekking van een andere dood leidt.
«
»
01:05 New Tricks
Een advocaat ontvangt een brief waarin vermeld wordt dat de dood van haar vader, een vermoede terrorist, geen ongeluk was, zoals ze gedacht had, maar dat hij vermoord is door de autoriteiten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers