TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:35 Joe
Muziekprogramma.
«
»
16:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:35 Slisse & Cesar
Cesar is er zeker van dat hij onder hypnose de winnende getallen van de lotto kan aanduiden. Hij vraagt aan de postbode om hem te hypnotiseren, maar die blijkt niet zo ervaren in die dingen.
«
»
17:10 Slisse & Cesar
Slisse vindt het vervelend dat enkele klanten hun verzekeringspremie keer op keer te laat betalen. Hij besluit hen opnieuw op te voeden en roept hiervoor de hulp van Cesar en van de postbode in.
«
»
17:50 Slisse & Cesar
Verschillende leden van de toneelvereniging zijn ziek. De facteur vraagt aan Slisse en Cesar om hem te vervangen. Joe moet naar een feestje op het werk. Melanie zal de wacht houden bij de hoogzwangere Tinneke.
«
»
18:25 Slisse & Cesar
Joe moet een cursus informatica gaan volgen. Slisse en Cesar beloven op Tinnekes baby te passen.
«
»
18:55 Slisse & Cesar
De postbode wil deelnemen aan het examen voor loketbediende. Hij vraagt Slisse om hulp.
«
»
19:30 Bompa
Bompa heeft besloten dat hij geen tweede keer wil trouwen. Sonja helpt hem over zijn liefdesverdriet heen. Maar Bompa kent daar zelf de nodige middeltjes voor: een voliŤre bouwen met een vijvertje er middenin.
«
»
19:55 Bompa
Sonja is drie maanden zwanger. Bompa verheugt zich op de komst van een achterkleinkind, maar zou Leo en Sonja graag getrouwd zien. Zij voelen daar voorlopig niets voor. Bompa vertelt hen over de rechten van een kind van ongehuwde ouders.
«
»
20:25 Bompa
Bij Roger en Frieda staat het huis op stelten, want ze zijn de living aan het behangen. Bompa komt zijn zoon ongevraagd helpen, maar Bompa's commando's worden niet in dank afgenomen door Roger.
«
»
21:00 Bompa
Bompa vindt dat hij aan zijn toekomst moet denken en begint Arabisch te studeren. Roger begint nu echt twijfelen aan de geestelijke vermogens van zijn vader. Sonja, inmiddels vijf maanden zwanger, steunt Bompa.
«
»
21:25 Bompa
Bompa heeft weer wat nieuws ontdekt: hij wil gezonder leven en eist dat de rest van de familie hem volgt. Sonja is op visite bij Roger en Frieda en toont hun de huwelijksaankondigingen.
«
»
22:00 The Golden Girls
Dorothy's oude vriendin Trudy komt op bezoek en hun oude rivaliteit laait weer op. Maar het bezoek loopt tragisch af als Trudy overlijdt en Dorothy zichzelf de schuld geeft.
«
»
22:30 The Golden Girls
Als Sophia per ongeluk een potje met pillen van Rose in de afvoer laat vallen, ontdekken ze dat ze verslaafd is. Rose vecht tegen ontwenningsverschijnselen als ze niet aan andere pillen kan komen.
«
»
23:00 The Golden Girls
Rose's zus Holly komt op bezoek. Ze wordt al snel vrienden met Dorothy en Blanche en laat Rose in de kou staan. Maar als Rose Holly betrapt met Blanche's vriend en dat tegen Blanche wil vertellen, weigeren zij en Dorothy haar te geloven.
«
»
23:30 The Golden Girls
Sophia komt in actie om haar vriendin Lillian te bevrijden uit 'het ergste verpleeghuis van de stad'. Sophia blijkt Lillian echter niet aan te kunnen. Blanche overweegt een borstvergroting.
«
»
00:00 The Golden Girls
Een week voor het jaarlijkse feest van een kennis bespreken de meiden wat ze moeten doen om er beter uit te zien. Hierdoor halen de meiden herinneringen op aan eerdere pogingen om hun uiterlijk te verbeteren.
«
»
00:30 All Saints
Von's mysterieuze toestand verdiept zich. Steph neemt Luke in vertrouwen en vertelt hem over haar scheiding van Ben. Mitch woont ondertussen een diner bij met Terri en haar ouders.
«
»
01:20 All Saints
Connors procedurefout leidt ertoe dat een patiŽnt hem valselijk beschuldigt van diefstal. Ondertussen wordt een jong meisje opgenomen voor hoge bloeddruk veroorzaakt door steroÔden toegediend door haar moeder.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers