TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 How I Met Your Mother
Als The Captain aan Lily vraagt of ze een jaar naar Rome wil om zijn kunstadviseur te worden, is ze bang dat Marshall boos zal worden. Ted en Barney raken geobsedeerd door een meisje dat haar prachtige lichaam verbergt in een dikke jas.
«
»
12:20 How I Met Your Mother
De vrienden willen een vrijgezellenfeestje voor Barney die legendarisch wordt. Ze nemen hem mee naar een geheime feestlocatie zonder iets te vertellen.
«
»
12:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:15 Buffy the Vampire Slayer
Buffy's verhoor van Spike wordt onderbroken wanneer de Brengers haar huis aanvallen. Tegelijkertijd wordt in Engeland de Wachtersraad aangevallen door de First.
«
»
16:10 Buffy the Vampire Slayer
Giles arriveert in Sunnydale met drie potentiële Slayers en met het nieuws dat de First wereldwijd de meeste andere potentiële Slayers en hun Wachters vermoord heeft.
«
»
17:00 Buffy the Vampire Slayer
Buffy traint potentiële slayers, terwijl ze blijft zoeken naar manieren om de Ubervamp te verslaan en Spike te redden. Anya en Giles ontmoeten een orakel dat verontrustende informatie heeft over Buffy's verleden en toekomst.
«
»
17:50 Buffy the Vampire Slayer
Terwijl Buffy en Spike de Potentials trainen, ontdekt Willow dat er een Potential in Sunnydale woont. De heks voert een lokaliseringsspreuk uit die lijkt aan te geven dat Dawn de uitverkorene is.
«
»
18:40 Buffy the Vampire Slayer
Een telefoontje van een Wachter in Engeland wekt bij het team de vrees dat Giles wellicht de First is en Willow probeert erachter te komen waarom ze in Warren is veranderd nadat ze Kennedy gekust heeft.
«
»
19:35 Magnum P.I.
De moeder van een vermoedelijke aanslagpleger huurt het team in om haar zoon te vinden en aan te geven. Kumu en Rick helpen T.C. met zijn schuldgevoel wanneer hij een oude vlam tegen het lijf loopt.
«
»
20:35 Exodus: Gods and Kings
Mozes wordt als kind te vondeling gelegd door zijn wanhopige moeder en gevonden door de dochter van de farao. Hij groeit op bij de Egyptische koninklijke familie samen met toekomstige farao Ramses II.
«
»
23:20 50 First Dates
Henry Roth is een verstokte vrijgezel, maar wanneer hij Lucy leert kennen, verandert zijn leven drastisch en wil hij met haar verder. Het enige probleem is dat Lucy geen kortetermijngeheugen heeft.
«
»
00:55 Mr Inbetween
Iemand kan niemand dwingen te blijven, maar ze kunnen ze wel laten gaan.
«
»
01:30 Mr Inbetween
Nieuwsgierigheid doodt de kat zelden, maar te veel medicijnen zullen dat in het algemeen wel doen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers