TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Tik Tak
Het ontdekken van een tetris-puzzel van een brug en een tekenende man tilt gewichten op. Boekenmeisje en -jongen spelen op een wip door te toveren.
«
»
06:05 Bumba
Bumbina leert het woord banaan en Bumba speelt samen met Bumbum met een bal.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje bevindt zich in de buurt van een vijver in een prachtige Japanse tuin, waar hij twee koorkikkers ontmoet die hem uitnodigen om samen in canon te zingen. Alles gaat goed, totdat de kikker Gregor arriveert.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Frits en Frats willen een taart met veel slagroom en veel chocoladesaus. Kaatje vindt een taart met fruit een beter idee. De kameraadjes kunnen helpen.
«
»
06:25 Rintje
Rintje, Tobias en Henriette kamperen in de tuin. Ze vinden het best spannend. Rintje zegt dat ze naar de volle maan moeten janken. Want dan ben je niet meer bang. Dat doen ze. Snel komt mama naar buiten, want ze maken iedereen wakker met hun gejank.
«
»
06:30 Dinostad
De DinoCity talentenjacht is begonnen en er staat veel op het spel. Ricky weet niet echt wat talenten zijn, maar er is geen tijd voor vragen, dus besluit hij ze in de kelder te gaan zoeken.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu helpt papa de post te bezorgen, maar wanneer Pinga ruzie met hem maakt om degene die papas postbodepet mag dragen, voelt ze zich verschrikkelijk omdat ze Pingu in de problemen heeft gebracht.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje plakt een buurjongetje en zichzelf helemaal vol met pleisters. Nu kunnen ze fietsen zonder zichzelf te bezeren.
«
»
06:55 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Ferdinand wil Simon graag zijn gloednieuwe horloge laten zien dat coole geluiden maakt en oplicht als een laser. Simon wil het uitproberen, maar Ferdinand wil dat niet omdat hij bang is dat Simon het kapot maakt.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Plom en zijn vriendjes verkleden zich als piraatjes en gaan op schattenjacht. Piraat Plom weet precies welke kant ze op moeten...toch? Of zullen ze toch een kompas moeten knutselen om hun te vinden?
«
»
07:15 Saïd & Anna
David helpt mee in de Repair Shop en repareert de föhn van mevrouw Groen. Saïd wil graag helpen, maar David vindt hem daar nog te klein voor. Beledigd bedenkt Saïd een plan om David een lesje te leren.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson is verdrietig. Hij is zijn rode balletjes kwijt. Marie koopt voor hem een nieuwe gele bal.
«
»
07:30 Molang
Molang en Piu Piu zijn de assistenten van Merlijn. De tovenaar is zeer vermaard, maar er zijn jaren verstreken, en zijn krachten zijn niet meer wat ze geweest zijn.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Er worden dingen vermist in de boomhutten van Sève-les-Pins en Mush-Mush, Lilit en Sep nemen het heft in eigen handen om de dader te vinden.
«
»
07:50 Kids on the block
Om een goede indruk te maken, biedt Rayan zijn diensten aan als klusjesman bij het nieuwe gezin. Selma zet hem aan het werk in de tuin. Helaas is Rayans enige grote voorbeeld zijn vader.
«
»
08:05 De Raad van Soekie
Eén dag per jaar wisselen leerlingen en leraars van plaats. Het lot beslist dat Pedro dit jaar directeur wordt voor één dag. Pedro leidt de school met harde hand. Zo moeten de leerlingen betalen om op een stoel te zitten. Soekie leidt het verzet.
«
»
08:25 Nachtwacht
Enkele inwoners van Schemermeer, waaronder Helena en Cooper, beginnen ineens om onverklaarbare reden te slaapwandelen. Zelf weten ze er niks meer van. De helden van de Nachtwacht vinden het verdacht en gaan op onderzoek uit.
«
»
08:50 GameKeepers
Mats en Sari moeten vanuit een ruimteschip naar asteroïden schieten om ze te vernietigen voor ze de aarde bereiken. Maar wanneer GM plots het ruimtevaartuig saboteert, lijken de GameKeepers verloren nog voor het spel goed en wel is begonnen.
«
»
09:15 Onze natuur
De stad, de verharde wereld, lijkt een overwinning van de mens op de natuur, maar in elke hoek, in elke barst bruist het van leven. De halsbandparkiet, nijlganzen en vossen hebben hun dieet aangepast.
«
»
09:40 Meisjes
Compilatie van videofragmenten van de webreeks 'Meisjes' die gedurende de week op de online platformen van Ketnet te zien waren. De reeks volgt hartsvriendinnen Luna, Amélie, Cleo en Fleur. Ze steunen elkaar door dik en dun, op school en daarbuiten.
«
»
10:05 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
10:20 Stel je voor: compilatie
Gloria, Axelle, Xander, Nina, Yonas en drie kippen zijn op weg naar een onbekende plek. Onderweg komen ze verschillende stukken afval tegen. Als ze aankomen aan een containerpark ontdekken ze dat ze 24 uur moeten overleven in een wereld vol afval.
«
»
10:45 Competitiebeesten
Gymnaste Nina en paralympisch tafeltennisser Laurens zijn zeker van hun deelname aan de Olympische Spelen en bereiden zich voor op de wedstrijd en de reis naar Japan. En we komen te weten of Fleur, Jolien, Fabio en Jef zich bij hen kunnen aansluiten.
«
»
11:15 De Faker
Gloria en haar team strijken neer in Torhout, bij de supersportieve familie Breemersch. De familie daagt haar niet alleen uit met een potje armworstelen, maar ook met een gigantisch klimparcours én geiten in hun tuin.
«
»
11:35 Galactic Agency
Paul komt meer te weten over honden die gefokt worden in puppyboerderijen en waarom het zo moeilijk is om hen een nieuwe thuis te geven. Hij ontdekt ook wat het betekent verliefd te worden op een ander ras en over het zoeken van een thuis.
«
»
11:45 Galactic Agency
Sharki beschuldigt Toaster ervan achter de brandstoflekken op Aqualaguna te zitten. Als het Bureau hem komt verdedigen, ontdekken ze dat Sharki gelijk had. Toaster zorgt voor een omleiding, maar het lek veroorzaakt een algenplaag.
«
»
11:55 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:10 Ket & Doc
Samen met een diverse groep tienermeisjes gaat de Oekraïense Emilia voor de allereerste keer op klimkamp in haar nieuwe thuisland. Na een heel bewogen jaar, waarin ze met haar familie naar België vluchtte, belooft dit extra uitdagend te worden.
«
»
12:25 GameKeepers
Een virus heeft de gamewereld vervloekt tot een land van levende doden. Mats en Sari proberen te ontsnappen aan de zombies en samen met Lizzy het tegengif van het virus te vinden, tot een van de GameKeepers zelf besmet geraakt.
«
»
12:50 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:00 Molang
Bij het bezorgen van een pizza bij de dorpsingenieur wordt Piu Piu geraakt door een laserstraal. Hij komt terecht in de enorme lappenpop waar de uitvinder aan heeft gewerkt.
«
»
13:05 Onze natuur
Het water wordt van bron tot monding aan de kust gevolgd. Een kijkje naar hoe de bevers met hun burcht de stroom vertragen, hoe de piepkleine watervlo door het water danst, en hoe zorgzaam de stekelbaarsvader is.
«
»
13:30 Kinderen voor Kinderen 40! De Grote Show
Omdat `Kinderen voor Kinderen' veertig jaar bestaat worden er vier shows georganiseerd in Rotterdam Ahoy. Zowel de klassiekers als nieuwe liedjes komen langs.
«
»
14:25 De Smurfen
Hippe Smurf probeert een puist te genezen met magie, maar hij verandert per ongeluk in een hagedis.
«
»
14:35 De Smurfen
Een journalist besluit om Gargamel te gaan interviewen omdat er meer interesse is voor de krant.
«
»
14:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy geeft Piya een cadeau van iets dat per ongeluk bij hem thuis is aangekomen. Ten overstaan van het enthousiasme van zijn nichtje durft hij dat niet toe te geven. Hij komt er ook achter dat het pakketje eigenlijk van Kevin is.
«
»
15:00 Mega Mindy
Als de zeepkistenrace weer van start gaat, probeert de commissaris alles om te winnen. Hij speelt vals door zijn kar om te wisselen en zijn tegenstanders te intimideren. Wanneer de deelnemers dat door krijgen, gaan ook zij valsspelen.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Tarik wil bewijzen dat hij met één ademteug wel tien minuten lang aan één stuk op zijn fluitje kan blazen. Hij is natuurlijk weer te pocherig geweest en voelt zich genoodzaakt om vals te spelen met een muziekbox en een plant.
«
»
15:30 Molang
Molang, Piu Piu en hun vrienden bouwen piramides in de extreme hitte. Omdat het water op is, bieden Molang en Piu Piu aan om water te gaan zoeken. Onderweg komen ze een leeuw tegen en schuilen ze in een bloemenveld.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Morille merkt dat een van de zwammetjes onder de indruk is van Mush-Mush. Morille vraagt Mush-Mush om dit zwammetje te helpen meer zelfvertrouwen te krijgen.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Magoo heeft een afspraakje met Marnie. Ze belanden echter in een verlaten fabriek.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Fizz maakt een racket om de president te verslaan in een tenniswedstrijd, maar Magoo steelt het.
«
»
16:00 Imago
Na een ruzie met Awa in het hart van de soek van Baniwaldi wordt Zora ontvoerd door Ghoula, die aanbiedt de helden hun vriend terug te geven in ruil voor de Lamp van Isbanir.
«
»
16:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Terwijl een eeuwig conflict woedt tussen de families van Bob en Oggy, ontdekken Piya en Kevin een gemeenschappelijke passie: Lucha Libre. De twee stooges zullen alles doen om deze ondraaglijke vriendschap te verbreken.
«
»
16:30 Rox
Er is verrijkt plutonium gestolen: genoeg om de helft van het land radioactief te besmetten. Team Rox moet de nucleaire lading zo snel mogelijk terughalen. Een spoor leidt hen naar een racebaan waar rallywagens het geregeld tegen elkaar opnemen.
«
»
17:00 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy is het zat om de hele tijd op te moeten ruimen en gaat in staking. Piya realiseert zich geleidelijk de noodzaak om op te ruimen, maar het is te laat: Oggy wordt net zo lui als de kakkerlakken, die hem daartoe aanmoedigen.
«
»
17:10 Nachtwacht
Er is iets vreemd aan de hand met Helena: haar reflectie heeft geen gezicht meer. Daarnaast gedraagt ze zich ook anders. De drie helden ontdekken dat er nog meer mensen zijn met hetzelfde probleem.
«
»
17:35 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
17:50 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
18:00 Ket & Doc
Sana heeft twee grote passies: boksen en bakken. Vanaf dit schooljaar volgt ze een opleiding om patissier te worden. En binnenkort mag ze in Italië haar eerste grote wedstrijd boksen. Ze zal voor beide passies moeten knokken.
«
»
18:15 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
18:30 Wannabe's
Shoana staat op ontploffen, want Totally Tina is haar weer eens te slim af geweest. Trix wil Shoana kalmeren en laat haar boksleraar naar Video King komen. Nadat ze per ongeluk Olly de mep van zijn leven geeft, denkt Olly ineens dat hij Shoana is.
«
»
18:45 De Hoppers
Esra wil striptekenaar worden. Ze tekent een stripverhaal met Daria in de hoofdrol. Esra kan echter niet tekenen. Daria vreest dat iedereen Esra zal uitlachen.
«
»
19:00 GameKeepers
De gamekey in dit spel is een zandloper. Mats en Sari moeten die in de tijdscapsulekoker plaatsen voor de zandloper volledig is doorgelopen. Maar dat is niet zo simpel, want ze moeten door de middeleeuwen, de oertijd, en het Romeinse Rijk.
«
»
19:25 De Raad van Soekie
Eén dag per jaar wisselen leerlingen en leraars van plaats. Het lot beslist dat Pedro dit jaar directeur wordt voor één dag. Pedro leidt de school met harde hand. Zo moeten de leerlingen betalen om op een stoel te zitten. Soekie leidt het verzet.
«
»
19:40 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Nadat hij op Piya's familiefoto's stuit, ontdekt Oggy dat zijn nichtje een echte prinses is. De kat ontwikkelt onmiddellijk een klassencomplex en zal er alles aan doen om zijn huis om te toveren in een paleis van geborgen voorwerpen.
«
»
19:45 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Om zich bij de kakkerlakken te voegen die naar de ijskar zijn gegaan om sorbet te halen, laat Piya haar fruitschaal achter. Oggy wil dat ze het afmaakt voordat ze naar buiten gaat, maar de olifant probeert met alle middelen uit de weg te gaan.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers