TVgids - NPO 1

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:07 NOS Journaal
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
«
»
02:31 EenVandaag
Hoe kon het zo misgaan in Vlaardingen waar een meisje ernstig is mishandeld door haar pleegouders? Nederland levert pantservoertuigen aan Oekraïne in de strijd tegen Rusland. Stemgedrag van jongeren tijdens de Europese verkiezingen op 6 juni.
«
»
02:58 NOS Journaal met gebarentaal
Het laatste binnenlandse en buitenlandse nieuws met een gebarentolk.
«
»
03:26 NOS Journaal
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
«
»
03:47 NOS Journaal
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
«
»
05:22 Op1
Europees verkiezingsdebat. Te gast: De Europese lijsttrekkers van PVV, GroenLinks-PvdA, VVD, NSC, BBB, D66 en CDA.
«
»
06:33 Nederland in Beweging
Programma voor volwassenen waarin lichaamsbeweging centraal staat. De presentatoren begeleiden enkele gasten bij de oefeningen en zo tegelijkertijd ook de kijker, die geholpen wordt in diens gezondheid te investeren.
«
»
06:54 Tijd voor Max
Compilatie van fragmenten van de afgelopen week.
«
»
07:39 Close Up
De Schotse acteur Sean Connery maakte een verpletterende indruk toen hij voor het eerst de rol van geheim agent James Bond speelde. Het wereldwijde succes vormt paradoxaal genoeg het begin van Connery's zoektocht naar rollen met meer diepgang.
«
»
08:38 De Bauers - 20 jaar later
Het is een belangrijke dag voor Frans junior. Hij volgt een horecaopleiding en heeft kookexamen. Zijn ouders, oma en buurman komen langs om te proeven. Niet alles loopt van een leien dakje, maar zijn gasten genieten uiteindelijk van een maaltijd.
«
»
09:18 Planet Earth III: Making Of
In Pakistan probeert de crew bedreigde indusdolfijnen te volgen in het troebele, zoete water.
«
»
09:27 Planet Earth III
Zoetwater is het levensvocht van onze planeet en daarin speelt zich onder dieren van alles af. In het hart van het regenwoud in Costa Rica ontvouwt zich een weinig bekend schouwspel boven een poel.
«
»
10:23 Floortje terug naar het einde van de wereld
Sinds Floortje vier jaar geleden in Nepal een bezoek bracht aan de Amerikaanse Maggie Doyne is er ontzettend veel veranderd in Maggie's leven.
«
»
11:21 Bed & Breakfast
Monique en Fridjoff runnen naast hun restaurant ook een B&B met iconische foto's van Brigit Bardot. Daarna reizen we door naar Vincent en Tassiana die een bed and breakfast runnen in een dijkwoning. We sluiten af bij Peter en Gretha in de Biesbosch.
«
»
12:18 Sterren NL Top 25
Overzicht van de populairste Nederlandstalige hits. Met clips van de nieuwkomers, snelste stijgers, de nummer een en de nieuwe Sterren NL Paradeplaat. Ook gaan we terug in de Top 25 met een clip uit het verleden.
«
»
13:00 NOS Journaal
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
«
»
13:14 Pointer Factcheck Europese verkiezingen 2024
Volgens de PVV laten Eurocommissarissen zich ongegeneerd rondvliegen in peperdure privéjets.
«
»
13:20 Liefde voor het landgoed
De zomer is voorbij, alle parken liggen bedekt onder een dikke laag bladeren. De kaplaarzen kunnen uit de kast. Op Vosbergen heeft Jeanne eindelijk tijd om haar geliefde wc-wagen op te knappen.
«
»
14:15 Deze Week In De Reclame
Waarom drinken mannen bier met vrienden in commercials? Waarom zijn alle bedrijven opeens zo begaan met het milieu? Dolf Jansen, Aad Kuijer en Anne Stokvis onderzoeken de kunst van het verleiden.
«
»
15:06 NOS Studio Sport EK Magazine
Magazine waarin de landen die deelnemen aan het EK voetbal worden voorgesteld.
«
»
15:32 Andere Tijden Sport
Het EK Voetbal 1980 in Italië loopt voor Oranje uit op een afgang. Alles gaat fout. De selectie is door bondscoach Zwartkruis zodanig gedrild dat er geen fut meer in zit. Het hotel waar de spelers verblijven zit vol toeristen.
«
»
16:11 TV Monument
In de bijna veertig jaar dat hij presentator is, is Bert van Leeuwen altijd trouw gebleven aan één omroep: de EO. In het museum van Beeld & Geluid gaan Bert en Dionne Stax aan tafel.
«
»
16:59 MAX Muziekspecial
Onder leiding van dirigent Maurice Luttikhuis brengt het Metropole Orkest een ode aan Wim Sonneveld, de vertolker van legendarische liedjes als 'Het Dorp', 'Margootje' en 'Aan de Amsterdamse grachten'.
«
»
17:57 Socutera
Solidaridad werkt samen met boeren, overheden en bedrijven aan eerlijke producten die geen schade toebrengen aan mens of milieu en voor iedereen winstgevend zijn.
«
»
18:00 NOS Journaal 18.00 uur
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en het weer.
«
»
18:18 EenVandaag
Actualiteitenprogramma met het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's.
«
»
18:53 NOS Sportjournaal
Het laatste nieuws uit de sportwereld. Nadruk ligt op Nederlandse sport, maar ook internationaal nieuws komt aan bod.
«
»
19:07 Sophie & Jeroen
Jeroen Pauw gaat in gesprek met de 99-jarige Holocaustoverlever Elly Vleeschhouwer-Blocq. In de Tweede Wereldoorlog overleefde ze acht concentratiekampen. Ze kan dit nog pijnlijk levendig navertellen.
«
»
20:00 NOS Journaal 20.00 uur
Het laatste nieuws over gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en de weersverwachting voor de avond en de komende dagen.
«
»
20:28 Youp van 't Hek: De laatste ronde
Op tijd weg van het feestje. Dat was een van de ware wijsheden van Youps vader. Dus gaat hij stoppen. Dit wordt zijn laatste theaterseizoen. Stoppen op zijn zeventigste! Hij zet geen punt, maar een feestelijk uitroepteken achter zijn carrière.
«
»
22:27 Der Theo
Theo ontmoet zijn Duitse stemdubbel, Claus-Peter. Hij reist door naar Düsseldorf, de thuisbasis van Kraftwerk en tot slot ontmoet hij Linh Tran, wereldkampioen tafelvoetbal.
«
»
23:16 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
23:47 NOS Journaal Laat
Met het laatste nieuws, de sport van de dag en de actuele weersverwachting.
«
»
23:57 Liefde voor het landgoed
De zomer is voorbij, alle parken liggen bedekt onder een dikke laag bladeren. De kaplaarzen kunnen uit de kast. Op Vosbergen heeft Jeanne eindelijk tijd om haar geliefde wc-wagen op te knappen.
«
»
00:50 Midsomer Murders
Wanneer een lokale verschoppeling, die jaren eerder controversieel werd vrijgesproken van moord, zijn opwachting maakt in een revalidatiecentrum is de verontwaardiging groot. De volgende dag wordt de stichter van het centrum, Reuben Tooms, vermoord.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers