TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Flip This House
Than en Joe kopen een woning waar de bank van af wil. Het lijkt een koopje, maar dat is het niet. Krakers hebben een puinhoop van het huis gemaakt en alle koperen leidingen zijn gesloopt of gestolen.
«
»
03:05 In the Dark
Murphy probeert zich aan te passen aan het leven in de gevangenis, waar onverwachte gevaren op de loer liggen. Ondertussen voegt Max zich bij Leslie en Felix op weg naar een interessante middag met hun grootmoeder.
«
»
03:45 In the Dark
Murphy moet een beroep doen op haar creativiteit als ze in leven wil blijven. Felix bedenkt ondertussen een manier om zijn vriendin te helpen.
«
»
04:30 Below Deck Sailing Yacht
Andy Cohen verwelkomt de cast van 'Below Deck Sailing Yacht' voor het eerste deel van de reünie. De bemanning beantwoordt een aantal moeilijke vragen. Daisy confronteert Gary met zijn gedrag. Kapitein Glenn blikt terug op zijn grote aanvaring.
«
»
05:10 Below Deck Sailing Yacht
Andy Cohen verwelkomt de cast van 'Below Deck Sailing Yacht' voor het tweede deel van de reünie. De bemanning blikt terug op het afgelopen seizoen, en beantwoordt een aantal moeilijke vragen.
«
»
05:55 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:00 American Pickers
Mike en Frank vinden een paar ruwe diamanten en herstellen deze in hun oude glorie.
«
»
06:40 American Pickers
Mike, Frank, Robbie en Danielle plaatsen weddenschappen en spelen bijlwerpen, golfen, biljarten en arcadespellen. Activiteiten die hen terugbrengen naar hun kindertijd.
«
»
07:30 American Pickers
Frank Fritz stuit op een Oktoberfest-juweeltje die voor hem gemaakt te lijkt te zijn.
«
»
08:25 Shipping Wars
Todd en Tamera ondernemen een monstertocht. Dusty heeft reisgenoten van het sterke, stille type.
«
»
08:50 Shark Tank
Ondernemers uit Texas, en Idaho presenteren hun veiligheidsproduct om met hun huisdieren te reizen. Een ondernemer uit Californië introduceert zijn collectie wijnen met eenvoudige etiketten voor de snob-vrije klant.
«
»
09:40 Shark Tank
Ondernemers uit Oklahoma introduceren hun innovatieve storm shelter ontwerp dat mensen veiligheid kan bieden in het comfort van hun eigen huis. Een ondernemer uit New York presenteert haar verse babyvoeding.
«
»
10:30 Shark Tank
Een schoonheidsproduct speciaal gemaakt voor vrouwen met krullend haar. Een unieke draai aan yoga met hulp van een verrassende bron. Een product om in het openbaar te douchen met privacy.
«
»
11:25 Shark Tank
Een oplossing tegen telemarketeers en oplichters. Een 3D-printer voor kinderen om speelgoed te maken. Een online platform voor kinderen om geld te sparen. Ethisch verantwoord vlees bestellen.
«
»
12:15 Shark Tank
Ondernemers introduceren een jacuzzi tegen pijntjes. Als ouders een beloningssysteem voor kinderen pitchen, nemen de kinderen het over. Een apparaat voor de mooiste foto's met je beste vriend of vriendin.
«
»
13:05 Storage Wars
De kopers krijgen Texaans verrassingsbezoek op de veiling in Upland, Californië. Jarrod en Brandi hopen dat kleine vondsten hen grote winsten zullen opleveren. Darrell en Brandon ontdekken een stukje geschiedenis. Ivy heeft een slechte dag.
«
»
13:25 Storage Wars
Dan en Laura worden geconfronteerd met een levensbedreigende situatie, terwijl de nietsvermoedende kopers samenkomen in Hemet, Californië. Brandi probeert Jarrod bij de les te houden. Ivy bestudeert zijn concurrentie. Mary vindt een bijzonder item.
«
»
13:55 Storage Wars
Kopers gaan naar Moreno Valley. Jarrod en Brandi maakten een mooie winst op hun laatste bezoek en streven naar hetzelfde succes vandaag. Mary kent deze stad helemaal niet, maar wil het toch proberen.
«
»
14:20 Storage Wars
Kluisjeskoper Barry Weiss, bekend als De Verzamelaar, maakt het veilingproces nog leuker in deze collectie uit de archieven van Storage Wars.
«
»
14:50 Storage Wars
De taxaties bepalen wie er echt wint of verliest. De verzamelaars en experts leren de bieders graag iets nieuws of hebben er gewoon plezier mee. Maar uiteindelijk is er maar één winnaar.
«
»
15:20 Below Deck Down Under
Zware wind en regen dreigen een moeilijke strandpicknick te verpesten. Tijdens een avondje uit raken romantische verwikkelingen in de knoop door een verrassende nieuwe relatie.
«
»
16:15 Below Deck Down Under
Een liefdesvijfhoek neemt vorm aan als de romances van de bemanning in verschillende richtingen opwarmen en een persoonlijkheidsconflict in het binnenland verhevigt.
«
»
17:10 Below Deck Down Under
Chef-kok Tzarina worstelt om terug te komen na een diner dat verkeerd afliep. Een steward probeert Aesha ervan te overtuigen om van dienst te wisselen en de crew zorgt voor een ontroerend herdenkingsfeest voor de gasten.
«
»
18:10 Below Deck Down Under
De bemanning komt bij elkaar na een ernstige gebeurtenis. Kapitein Jason behandelt niet één maar twee moeilijke zaken tussen bemanningsleden.
«
»
19:05 Below Deck Down Under
Het dekteam krijgt een verrassende nieuwe leider, waardoor er wrok groeit binnen de afdeling. Het interne personeel worstelt met het feit dat er een steward minder is.
«
»
20:00 From
Paniek verspreidt zich door de stad terwijl de bewoners worden geconfronteerd met een huiveringwekkende nieuwe bedreiging. Jim beseft dat hij een grote fout heeft gemaakt toen hij Randall bij zijn plan betrok.
«
»
20:55 From
Boyd vreest dat hij geen antwoorden meer heeft terwijl de bewoners van de stad zich voorbereiden op het einde. Tabitha houdt vast aan het idee dat de kinderen hun redding zullen zijn.
«
»
22:10 Transplant
Bash behandelt een man die gewond is geraakt bij een auto-ongeluk. Devi besluit te vechten om de afdeling te behouden. Een voormalig lid van het York Memorial-team keert terug op een moment waarop dat het hardst nodig is.
«
»
23:05 Transplant
June en Novak staan op gespannen voet met elkaar. Theo riskeert zijn leven voor een patiënt en neemt een grote beslissing. Bash komt in actie tijdens een noodgeval en komt tot een realisatie.
«
»
00:45 Hudson & Rex
Als Charlie's vervreemde broer wordt beschuldigd van moord op zijn laatste tegenstander in de boksring, worstelen Charlie en het team met de mogelijkheid dat hij schuldig kan zijn.
«
»
01:40 Hudson & Rex
Donovan brengt zijn oud-partner, nu een veroordeeld misdadiger, naar een nieuwe gevangenis. Wanneer Jesse een oude diefstal van muzikale souvenirs onderzoekt, vindt hij de onvermoede dader.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers