TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:45 Chicago Fire
Herrmann en Cruz komen vast te zitten in de goederenlift van een opslagruimte waar brand is uitgebroken. Ze kunnen bovendien niet communiceren met de rest van het team.
«
»
14:30 Chicago Fire
Casey is razend nadat Gallo zijn bevel tijdens een gevaarlijke interventie compleet negeerde. Kidd voelt spanning in haar relatie met Severide. Brett en Mackey gaan op zoek naar antwoorden na een reeks verdachte telefoontjes.
«
»
15:20 All New Traffic Cops
De voorbije vier jaar is het aantal gewelddadige aanvallen op politieagenten met een derde toegenomen. Dagelijks lopen ongeveer dertig agenten ernstige verwondingen op tijdens hun shift.
«
»
16:20 Top Gear
Freddie, Chris en Paddy gaan naar Cyprus op een avontuur met een goedkope huurauto en proberen de spannende nieuwe sport autowaterskiën. Terug op de testbaan testen Chris en Paddy de nieuwste gezinsauto's van Audi en Lamborghini.
«
»
17:20 All New Traffic Cops
Agent Tom Strachan wordt omringd door een woedende menigte na een melding van gevaarlijk rijgedrag.
«
»
18:15 Police Interceptors
Een gevaarlijke achtervolging waarbij Interceptors Ben Pearson en Matt Ransom met hoge snelheid door de straten van Keighley scheuren, maar uiteindelijk met lege handen staan.
«
»
19:10 Police Interceptors
Als eerste achtervolgen Spenner en nieuweling Phoebe een te hard rijdende automobilist die ervandoor gaat en probeert te ontkomen. Ook is er een gevluchte verdachte die een pizzabezorger onder schiet hield.
«
»
20:05 Police Interceptors
Ben Pearson zit een tiener in een gestolen Golf achterna die meer dan 160 kilometer per uur rijdt. De achtervolging wordt beëindigd na een succesvolle val met een spijkermat, maar dan volgt er een schokkende wending.
«
»
21:05 Police Interceptors
Interceptor Mick McGowan en zijn eenheid van specialisten doen een inval in twee appartementen waarvan de bewoners worden verdacht van de productie en de verkoop van `zombiedrug' Spice.
«
»
22:00 Police Interceptors
Een bestuurder ontvlucht een ongeval in een ambulance en laat de wagen achter bij een spoorlijn. Terwijl een helikopter de verdachte volgt, proberen de agenten de spoorlijn te sluiten.
«
»
23:00 Die Hard
Een bende gevaarlijke terroristen verstoort op brute wijze het kerstfeest van John McClane, een rechercheur uit New York, en zijn vrouw. Het leven van verschillende, onschuldige mensen ligt in handen van de stoere politieagent.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers