TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Labor of Love
Kristy en Kristin testen het uithoudingsvermogen en de fysieke kracht van de mannen om te zien of ze zwaar werk aankunnen. Kristy gaat op een spannend afspraakje met één van deze heren.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:35 Foodtruck gezocht
We volgen Andrea, een Belgische dame die haar droom achternagaat om Brusselse wafels te verkopen. Maar haar lichamelijke klachten worden erger.
«
»
13:25 Labor of Love
Kristy onderwerpt de vijf resterende kandidaten aan een baby simulator test.
«
»
14:15 Bridezillas
Jessica verliest de controle over haar bruiloft en reageert haar woede af op de weddingplanner. Alex spaart zichzelf ondertussen voor haar huwelijksnacht.
«
»
15:15 9-1-1
Bobby en de 118 reageren op een brand in een gevangenis en komen terecht in een dodelijke rel.
«
»
16:10 Kitchen Nightmares
Gordon Ramsay gaat naar een Italiaans restaurant genaamd Davide in Boston dat wordt gerund door twee broers.
«
»
17:05 Villa Zuid-Afrika
Na de teleurstelling van het eerste guesthouse, gaat de zoektocht verder. Het gezin neemt een bevriend stel mee voor hun steun en mening en gaat vervolgens een weekendje logeren in een zogeheten pod, een omgebouwde scheepscontainer met een veranda.
«
»
18:15 Ghosts
Als Samantha en Jay een oud landhuis erven, besluiten ze er een bed-and-breakfast van te maken. Wat ze zich niet beseffen is dat er een bont gezelschap van geesten in het huis woont en dat die hun plan helemaal niet zien zitten.
«
»
18:45 Animal Control
Shred komt op een zolder oog in oog te staan met een wilde wezel. Frank stopt ondertussen zijn Slim Jim in de broekzak van Shred net wanneer ze een groep struisvogels benaderen.
«
»
19:15 Mr. Bean
Mr. Bean realiseert zich dat hij te laat is voor de tandarts en verkleedt zich daarom onderweg. Hij besluit het heft in eigen hand te nemen als zijn tandarts bewusteloos raakt.
«
»
19:45 Flodder
De Flodders worden ervan verdacht in te breken in huizen in Zonnedael, maar dan slaat de inbreker ineens toe bij de Flodders zelf.
«
»
20:25 UEFA Champions League
Verslag van de wedstrijd Borussia Dortmund - Real Madrid, gespeeld in de finale van de UEFA Champions League.
«
»
23:20 Survivor
Kate Abbott, een Amerikaanse antiterreuragente, overleeft in Londen nipt een terroristische aanslag. Ze beseft dat iemand het op haar gemunt heeft, maar wordt zelf als verdachte aangezien.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers