TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Plop Vertelt - Pasen
Plop vertelt de leukste Paasverhaaltjes.
«
»
06:05 Plop Vertelt - Pasen
Plop vertelt de leukste Paasverhaaltjes.
«
»
06:10 Plop Vertelt - Pasen
Plop vertelt de leukste Paasverhaaltjes.
«
»
06:15 Blinky Bill
Cranky ergert zich aan de schroothoop van Wombo en eist dat hij alles opruimt of verdwijnt. Maar Wombo heeft een andere kijk hierop en vindt dat alles wat er ligt heel waardevol is. Blinky, Jacko en een paar nieuwe vrienden besluiten Wombo te helpen.
«
»
06:25 Blinky Bill
Wanneer een slimme uil genaamd Whoogle in Greenpatch aankomt, weet hij iedereen te verbijsteren met zijn uitgebreide kennis over alles.
«
»
06:40 Heidi
Grootvader en Heidi vragen Frieda of ze de kerstdagen in hun chalet in Drfli door wil brengen.
«
»
07:00 De Wereld Van K3
K3 laat haar kookkunsten zien, want de meiden gaan op zoek naar tips om later chefkok te worden.
«
»
07:20 VLOGLAB Mystery #Stories
De vloggers van de Vloglabband worden door hun dagelijkse obstakels gevolgd. Liefde, vriendschap, maar vooral veel drama lijkt hen steeds te achtervolgen. Gelukkig hebben ze elkaar en een vriendschapsband waar niemand tussen kan komen.
«
»
07:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Scriptedrealityreeks over Vlaamse politieagenten die de misdaad bestrijden. De zaken zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen.
«
»
08:10 De Buurtpolitie - De Tunnel
Terwijl de buurtpolitie een diefstal van dynamiet uit een legerkazerne onderzoekt, wordt het korps geconfronteerd met klachten over grondtrillingen in een wijk. Dieren worden onrustig en bewoners kunnen er niet van slapen.
«
»
09:25 Nonkel Jef
Naar jaarlijkse gewoonte worden in Ginderbos missiefeesten georganiseerd. Pater Verhelst keert voor de gelegenheid naar het dorp terug en zamelt geld in voor Nicaragua. Cyriel organiseert een tombola en een vidfestijn.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Benidorm Bastards
Compilatie van de beste sketches van het tweede seizoen van 'Benidorm Bastards'.
«
»
12:25 Altijd Prijs
De inflatie en de eurocrisis doen Rudy panikeren. Hun geld wordt alsmaar minder waard als het op de bank blijft staan. Rudy vraagt advies aan zijn bankdirecteur, maar die ziet in hem het ideale slachtoffer en probeert hem beleggingen aan te smeren.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:35 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:45 Aspe
De Spaanse premier en zijn dochter staan op het punt om Brugge te bezoeken. Wanneer in het waterpark door twee Spanjaarden een man wordt vermoord, ontdekt Pieter dat de ETA bezig is met het beramen van een aanslag, gericht op de premier.
«
»
15:20 Chicago P.D.
Bob, de vader van Ruzek, verdwijnt plotseling en het team trekt alles uit de kast om hem te vinden voordat het te laat is. Ondertussen zet de reddingsmissie de relatie van Ruzek en Kim flink onder druk.
«
»
16:20 Kan ik het ook?
Een programma dat de kijker inspireert en informeert over diverse vakgebieden en beroepen. Door samen te werken met een expert krijg je als kijker mee hoe het er in die beroepsgroep aan toe gaat.
«
»
17:00 De MUG
Reportagereeks over het levensreddende werk van de artsen, verplegers en ambulanciers van de spoeddienst van ZNA Stuivenberg in Antwerpen.
«
»
18:15 SOS Piet XL
Elodie Gabias staat op het punt om het ouderlijk nest te verlaten. Ze wil cottage pie kunnen maken.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 Boer zkt Vrouw
Thomas gaat op 24 uurs-date met Amber, maar ze twijfelt of ze wel de juiste keuze is voor hem. Bij Boer Martijn zit zijn 24 uurs-date met Lynssie er op en trekt hij met zijn dames naar een interieurwinkel.
«
»
21:15 Eenmaal Andermaal
Jacques en Axel gaan op zoek naar unieke en goed veilbare stukken in het Nederlandse Delft. Hier krijgt Jacques assistentie van acteur Jelle De Beule en gaat Axel rondsnuisteren met voormalig Miss Belgi Annelien Coorevits.
«
»
22:25 Moordzaken: Levenslang
Misdaadjournalist Faroek zgnes interviewt zes gedetineerden die zijn veroordeeld tot levenslang. Ze vertellen hun versie van het verhaal, hoe ze zijn opgegroeid, hoe het zo is fout gelopen.
«
»
23:30 Blind Gesprongen
Martyna geeft zich volledig op haar job in de gevangenis, maar stuit ook op enkele obstakels. Ondertussen maakt Victor een vliegende start als barbier, terwijl bij Audric angsten en onzekerheden de kop opsteken.
«
»
00:35 Telefacts
Bijna iedereen weet wie Kim Kardashian is, ze is wereldberoemd. Vooral voor millennials is zij een rolmodel. De laatste jaren maken haar wulpse rondingen en hetzelfde soort foto's plaats voor wat meer naturel.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers