TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:30 All New Traffic Cops
Op de A1 bij Leeds rijdt een dronken bestuurder aan de verkeerde kant van de snelweg. De politie maakt zich zorgen over het welzijn van een man in Halifax, die bloedt.
«
»
15:20 All New Traffic Cops
De verkeerspolitie achtervolgt een drugsrunner op de snelweg. Een drugsdeal leidt tot een bloedstollende achtervolging door de straten van Bradford.
«
»
16:20 Columbo
Een schrijfster gebruikt haar plot als leidraad om haar neef te vermoorden, die ze de schuld geeft van de dood van haar nichtje.
«
»
17:45 Top 20 Funniest
Zet die buikspieren maar aan het werk en lach mee met enkele van de meest chaotische momenten ooit op beeld vastgelegd. Kijk mee hoe een videogamer door z'n dak gaat, zoek dekking bij een vrouw die voor het eerst gaat golfen.
«
»
18:40 Top 20 Funniest
Lach mee met hilarische video's van over de hele wereld. Kijk mee en zie wie er wint wanneer een babyolifant een spelletje speelt met de bezoekers van de zoo en wat er gebeurt wanneer een vader zich aan een bommetje waagt in een bevroren zwembad.
«
»
19:30 Top 20 Funniest
Lach mee met bloopers uit doe-het-zelfprogramma's, zie hoe een amateurstuntman van een rijdende auto springt en zijn landing mist, en zet je schrap voor een ondeugende grapjas die mensen de stuipen op het lijf jaagt.
«
»
20:30 Jaws
Amity, een badplaats aan de Amerikaanse oostkust, wordt geplaagd door aanvallen van een enorme witte haai. Sheriff Martin Brody krijgt de opdracht om, samen met wetenschapper Matt Hooper en visser Quint, de haai te doden voor hij weer kan toeslaan.
«
»
22:45 Top 20 Funniest
Zie hoe een technieker op een zendmast het aan de stok krijgt met een boze havik.
«
»
23:40 Top 20 Funniest
Deze keer met hilarische danspasjes en celebrity lookalikes die het huis op stelten zetten.
«
»
00:35 Helicopter ER
De Yorkshire Air Ambulance redt per helikopter patiŽnten in levensgevaarlijke situaties. Het team moet zo snel mogelijk ter plaatse zijn om de slachtoffers van medische hulp te voorzien.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers