TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
14:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:05 The Golden Girls
Rose's neef Sven komt vlak voor hij een gearrangeerd huwelijk gaat sluiten op bezoek in Miami. Maar als Blanche een grap uithaalt met haar laatste geliefde, waar Sven bij betrokken is, valt de naïeve aanstaande bruidegom voor haar.
«
»
16:35 SOS Piet
Cecile heeft terrine van hert op het kerstmenu gezet, maar ze is niet te spreken over haar probeersel. De pate is te vet, de gelei loopt uit het vlees en tot overmaat van ramp smaakt de pate naar lever in plaats van naar hert.
«
»
17:10 SOS Piet
De leerlingen van het Koninklijk Lyceum in Gent serveren verschillende gerechten: minipizza's, auberginehapjes met scampi's, deeghapjes met feta, brochettes met kerstomaatjes en spek, minicroissants met spek, mousse van grijze garnalen.
«
»
17:50 SOS Piet
Anja maakt geregeld kip Archiduc, maar de champignonsaus valt niet in de smaak. Christian heeft problemen met zijn espuma van gedroogde ham met roquefort. De kriekenclafoutis van Marleen is keihard en kleeft aan de ovenschotel.
«
»
18:20 SOS Piet
Jarissa wil haar vriend verwennen met zijn lievelingskost: kalfslapjes met pizzaiolasaus. Hoewel ze met veel liefde heeft gekookt, is het gerecht niet eetbaar. Jonge mama Stephanie wil slasoep volgens de regels van de kunst leren maken.
«
»
18:55 SOS Piet
Danny vindt het moeilijk de gaartijden van vis te bepalen. Ook over zijn sausje met garnalen en diepvriesspinazie is hij niet tevreden. En elke keer als Valerie spruitjes maakt, eindigt ze met minikolen die niet gaar zijn en bitter smaken.
«
»
19:30 Danni Lowinski
Karim wordt van school gestuurd omdat zijn lerares hem beschuldigd van agressief gedrag. Volgens Karim is daar niets van waar en hij vraagt Danni zijn schorsing aan te kaarten bij de schooldirectie.
«
»
20:15 Danni Lowinski
Danni geeft Mieke, een dakloze vrouw die kampeert voor het winkelcentrum, vijf euro. Even daarna zit Mieke verrassend genoeg tegenover Danni. Een tijd terug is Mieke na een dronken bui wakker geworden in het ziekenhuis, met een geamputeerde arm.
«
»
21:15 Gilliams & De Bie
Een alleenstaande vrouw doet aangifte van de ontvoering van haar dochtertje. Ze geeft een duidelijke beschrijving van de dader, maar het onderzoek heeft weinig succes. De moeder doet een emotionele oproep op de televisie, maar het heeft weinig zin.
«
»
22:15 Gilliams & De Bie
Misdaadserie over inspecteurs Werner Gilliams en Rudy de Bie, die moordzaken trachten op te lossen.
«
»
23:15 The Golden Girls
Dorothy is verbijsterd als ze erachter komt dat Stans belastingproblemen haar belastingproblemen zijn, omdat Stan tijdens hun huwelijk enkele jaren door de belasting is gecontroleerd.
«
»
23:45 Tegen de Sterren Op
Ook bij 'Tegen de Sterren Op' worden deze week MIA's uitgereikt. DJ-broers Dimitri Vegas (Robrecht Vanden Thoren) en Like Mike (Chris Van Espen) nemen zowaar alle prijzen mee naar huis.
«
»
00:20 Tegen de Sterren Op
Bart Kaëll (de échte) verwelkomt in 'Het Rad Van Fortuin' een jonge Christoff (Jonas Van Geel), Karen Damen (Nathalie Meskens) en dCharles Michel (Walter Baele).
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers