TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
02:35 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:30 Pingu
Pingu probeert Pinga te helpen zwemmen, maar hij wordt afgeleid door oudere pinguïns.
«
»
05:35 Bumba
Bumba en Bumbalu spelen met een muziekmeter terwijl ze zingen. Een pinguin springt rond op ijsschotsen. Bumbina maakt ondertussen een toren met ballen. Zazati tovert zonnebloemen, terwijl Suzu een act doet met een citroen.
«
»
05:40 Ziggy en de Zootram
Toni oefent op het kratereiland voor de grote vliegshow van de dierentuin en Lionel geeft hem instructies. Toni overschrijdt echter zijn grenzen en crasht. Op de grond geknakt, is hij nu bang om te vliegen en durft hij niet terug de lucht in te gaan.
«
»
05:52 Babar en de belevenissen van Badou
Het jaarlijkse Bananenbal is er weer maar dit jaar raakt Babar, degene die alles moet regelen en 's avonds de wals met de koningin moet dansen, geblesseerd. Badou mag de invalkoning zijn.
«
»
06:03 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft. Knofje onderzoekt dingen die normaal lijken te zijn voor ons, maar die buitengewoon zijn voor haar.
«
»
06:10 Noddy, de detective
Het is chaos in Bikkelbouw omdat de verkeerspylonnen zijn verdwenen. Dus moet Noddy ze vinden.
«
»
06:21 Peppa Pig
Mevrouw Gazelle en de kinderen vullen een cadeaumand om die te verloten voor een goed doel.
«
»
06:26 Peppa Pig
Peppa ontdekt een puddingvorm en besluit een pudding voor mama Big te maken. Natuurlijk helpt George ook mee.
«
»
06:31 Ella, Oscar & Hoo
Als Ella haar vriendinnen Oskar en Huu samen ziet spelen, wil ze graag haar eigen cloud-vriend hebben. Oskar heeft een idee. Hij vermomt Huu en stelt hem voor aan Ella als Haa. Huu heeft echter al snel geen zin meer om dit spel te spelen.
«
»
06:41 Lucas de spin
Wanneer Lucas en Findley een ijsblokje ontdekken, spelen ze door het te gebruiken als een slee. Het gaat allemaal goed totdat Lucas Findley uitdaagt om op het ijsblokje de gootsteen in te glijden.
«
»
06:48 Prinses Spiegelbelle
De Pipperton-spelers treden op met de voorstelling Sneeuwwitje en het hele gezin van Ellen heeft eraan meegewerkt. Ellen is bang dat Spiegelbelle de boel zal verpesten, maar die zorgt er juist voor dat het een interessante voorstelling wordt.
«
»
07:09 Waffel de wonderhond
Dirk en Evie willen Waffel dolgraag houden, maar Jess en Simon zeggen dat hij terug moet naar zijn eigen baasje. Waffel wil niet slapen en houdt met zijn geblaf iedereen wakker. Bovendien lijkt het of hij kan praten.
«
»
07:25 Samson & Marie ijsjestijd
Marie probeert een draaikubus op te lossen, maar ze krijgt niet elk vlak in één kleur. Wanneer Bill langskomt, lost die tot grote verbazingde draaikubus in een paar tellen op. Marie wil bewijzen in een wedstrijdje dat ze dat ook zo snel kan.
«
»
07:31 Dropje
Dropje maakt met Mijo een vleugelmachine om naar haar opa en oma te vliegen, want die wonen ver weg.
«
»
07:38 WieKent: De boterhamshow
Een enerverende quiz voor kinderen vanaf zes jaar én hun ouders, waarin teruggekeken wordt op De Boterhamshows van de week ervoor. In de quiz gaat het om de vraag wie van de drie kandidaten De Boterhamshow het beste kent.
«
»
07:58 Het herriehofje
Abel is zijn doekje kwijt. Met zijn allen doorzoeken ze het hofje, maar Lapje is nergens te vinden. Abel geeft het op. Lapje zal een mooie herinnering worden. Maar dan gebeurt er toch een wonder.
«
»
08:10 Kindertijd
Len mag kijken hoe de trein door de wasstraat gaat en Olivia laat zich knippen voor een goed doel.
«
»
08:19 Studio Snugger
Met de onderwerpen: Astronautenpil, Dinogeluiden, Varkenseiland, Hondenuitlaatband, Treinbotsing en Stripfiguurhand.
«
»
08:35 Zappsport Kantine
Ron ontvangt op eigen wijze kinderen en bekende sporters met hun verhalen, wensen en dromen op sportgebied. We volgen de belevenissen van typetjes als Gerda de kantinejuffrouw en Theo de klusjesman, gespeeld door Ron zelf.
«
»
08:55 Kinderen voor Kinderen Daba Die Daba Daa
Het koor van Kinderen voor Kinderen met het nieuwe Koningsspelen-lied 'Daba Die Daba Daa'.
«
»
08:59 Totem
De elfjarige Ama woont al haar hele leven in Rotterdam. De regering vindt dat ze terug moeten naar Senegal maar Ama voelt zich helemaal Nederlands. Op een avond worden haar moeder en broertje Abi gearresteerd.
«
»
10:28 Wilde buren
Familie Mansveld uit Havelte durft niet meer naar buiten vanwege de wolf. De kinderen uit het gezin mogen alleen maar in de tuin met een groot hek eromheen spelen. Hoe kunnen ze hun angst overwinnen?
«
»
10:44 Earth Challenge
Na het uitsterven van de dino's krijgen zoogdieren alle kans. Maar wat is een zoogdier precies? En hoe herken je ze? We ontmoeten onze verre voorouders en ontdekken overblijfselen in ons skelet.
«
»
11:24 Snap Shot
Jan Dirk verkent schoonheid in beeld. Keylisha vraagt zich af hoe je zelf filters kan maken en gaat langs bij kleurentovenaar en fotograaf die haar laat zien dat de wereld net een kleurplaat is.
«
»
11:40 De Eindmusical
De leerlingen van groep acht van de basisschool de 7Sprong uit Scherpenzeel werken samen toe naar het spannende, emotionele, maar vooral swingende afscheid van acht jaar basisschool.
«
»
11:53 De Eindmusical
In deze dramaserie werken de leerlingen samen in een vakantiehuis toe naar het spannende, emotionele, maar vooral swingende afscheid van acht jaar basisschool.
«
»
12:04 De Eindmusical
De leerlingen van groep 8 van de basisschool de 7Sprong uit Scherpenzeel werken toe naar het spannende, emotionele, maar vooral swingende afscheid van acht jaar basisschool. Ze worden bijgestaan door musical experts Maurice Wijnen en Carline Brouwer.
«
»
12:18 De Eindmusical
De leerlingen van groep 8 van de basisschool de 7Sprong uit Scherpenzeel werken samen toe naar het spannende, emotionele, maar vooral swingende afscheid van acht jaar basisschool.
«
»
12:32 De Eindmusical
De leerlingen van groep 8 van de basisschool de 7Sprong uit Scherpenzeel werken samen toe naar het spannende, emotionele, maar vooral swingende afscheid van acht jaar basisschool.
«
»
12:44 De Eindmusical
De leerlingen van groep 8 van de 7Sprong werken samen toe naar het afscheid van de basisschool.
«
»
12:56 De Eindmusical
De leerlingen van groep acht van de basisschool de 7Sprong uit Scherpenzeel werken samen toe naar het emotionele, maar vooral swingende afscheid van acht jaar basisschool. Ze worden bijgestaan door musical experts Maurice Wijnen en Carline Brouwer.
«
»
13:10 De Eindmusical
De leerlingen van groep 8 van de basisschool de 7Sprong uit Scherpenzeel werken samen toe naar het spannende, emotionele, maar vooral swingende afscheid van de basisschool. De leerlingen worden bijgestaan door Maurice Wijnen en Carline Brouwer.
«
»
13:24 De Eindmusical
De leerlingen van groep 8 van de basisschool de 7Sprong uit Scherpenzeel werken samen toe naar het spannende, emotionele, maar vooral swingende afscheid van acht jaar basisschool.
«
»
13:40 De Eindmusical
De leerlingen van groep 8 van de basisschool de 7Sprong uit Scherpenzeel werken samen toe naar het spannende, emotionele, en vooral swingende afscheid van acht jaar basisschool. De leerlingen worden bijgestaan door Maurice Wijnen en Carline Brouwer.
«
»
13:53 Alles flex
Anne is trots en blij dat hij Pinar als vriendin heeft, maar Ravi baalt want nu moet hij zijn beste vriend delen. Anne is boos omdat Ravi hem geen tijd gunt met Pinar. Hun ruzie loopt hoog op.
«
»
14:09 Rakhi & Peppe
Rakhi en Peppe hebben opeens botsende interesses. Peppe doet zich stoerder voor dan ze is tegen de skaters op het park, terwijl Rakhi zich thuis afreageert op haar jongere zusjes.
«
»
14:18 Theodosia
Theo wordt in de gaten gehouden door de leider van de Slangen. Will heeft financiële problemen.
«
»
14:43 Bon Dia Brugklas! weekoverzicht
Brugklasser Romy verhuist naar Curaçao en maakt kennis met haar nieuwe klasgenoten. Hoe is het om je leven opnieuw op te bouwen aan de andere kant van de wereld? En hoe is het om je plek te vinden in een compleet nieuwe brugklas?
«
»
15:33 Romaissa de superheld uit Rotterdam
Spannend avontuur rond Romaissa en haar beste vriend, die een plan verzinnen een plan om de sloop van hun flat tegen te houden.
«
»
16:43 Freeks wilde wereld
Freek is op de zeebodem van de Malediven. Het koraalrif zit vol bijzondere dieren. De zeesterren en vissen die daar leven komen voor in allerlei bizarre vormen en maten. Ook de vissen van het rif hebben allerlei bizarre aanpassingen.
«
»
16:54 NOS Jeugdjournaal Extra: discriminatie
Een extra uitzending van het Jeugdjournaal in het kader van discriminatie.
«
»
17:16 Hoofdzaken
Kinderen krijgen een knipbeurt bij de Brabantse kapper Marko. In de kappersstoel vertellen zij hoe ze in het leven staan, wat hun kopzorgen zijn of waar ze juist heel blij van worden. Grappige en ontroerende verhalen vol anekdotes.
«
»
17:31 Enkeltje Verweggistan
De achtjarige Kaatje verhuist met haar ouders naar Griekenland. Haar grote broers en zus blijven achter in Nederland. Zal het haar mee- of tegenvallen om zonder hen te verhuizen naar een ander land?
«
»
17:56 Reis naar je roots
De groep gaat op pad in de stad Paramaribo. Stephanie van Eer en Marcus gaan op zoek naar de moskee. Keyan, Kyara en Nohaly proeven op de markt onbekend Surinaams fruit. En er staat een trip op de planning, diep de Surinaamse jungle in.
«
»
18:17 Rachel valt binnen
Rachel Rosier valt binnen in de wereld van politie en justitie. Ze loopt mee op de meest uiteenlopende plekken bij de politie en ziet wat er allemaal voor nodig is om als politieman of -vrouw je werk te kunnen doen.
«
»
18:39 Groep 8 aan de macht
Emma en Sahil zijn bij een groep 8 in Zuid-Holland, waar ze te horen krijgen dat er heel veel zwerfafval ligt. Groep 8 steekt niet alleen de handen uit de mouwen om de wijk schoon te maken, maar gaan er ook voor zorgen dat het zo blijft.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:21 Noord Scoort
De meiden van hockeyclub Noorderlicht in Amsterdam-Noord wisten vóórdat ze lid werden niet wat deze sport inhoudt. Dat veranderde toen ze op hun basisschool een clinic kregen. Ze werden meteen enthousiast.
«
»
19:45 3 Op Reis
Sahil is in het Franse Marseille, een stad die gebouwd is door migranten die hier al eeuwenlang uit alle windstreken naartoe trekken. Sahil duikt in de cultuur die er in deze havenstad met kop en schouders bovenuit steekt: hiphop.
«
»
20:21 Koningshuis the musical
De sfeer achter de schermen is te snijden als onderlinge conflicten tot een kookpunt komen. Musicalregisseur Dominique is een week voor de première ontslagen wegens grensoverschrijdend gedrag.
«
»
20:54 Draadstaal
In dit satirische sketchprogramma met Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven zijn er naast vele nieuwe personages en een verse lading bijzondere First Dates natuurlijk ook moderne klassiekers te zien.
«
»
21:28 Who's that girl
Alles wat Sylvana IJsselmuiden heeft bereikt, is haar niet komen aanwaaien. Ze krijgt op jonge leeftijd te maken met baarmoederhalskanker. Sylvana zeurt niet, geeft nooit op en werkt keihard.
«
»
22:12 Bodem
Cat gaat na haar ontslag bij de uitgeverij voor een nieuwe carrière als begrafenisondernemer. De boekpresentatie van Cats vader Anthony bij haar voormalig werkgever Claudia loopt anders af dan gehoopt. Jana gaat bevallen.
«
»
22:51 Even tot hier
Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.
«
»
23:50 Koningshuis the musical
De sfeer achter de schermen is te snijden als onderlinge conflicten tot een kookpunt komen. Musicalregisseur Dominique is een week voor de première ontslagen wegens grensoverschrijdend gedrag.
«
»
00:23 NOS Studio Sport Eredivisie
Samenvatting van de op die dag in de Eredivisie gespeelde wedstrijden, met alle doelpunten, belangrijke momenten en interviews na afloop van de wedstrijden.
«
»
01:27 NOS Studio Voetbal
Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met tafelgasten de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers