TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een kleurrijke caleidoscoop wordt ontdekt en een brutale kameleon speelt met een ijsje.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje belandt in een grote piramide, waar hij een aardige, kleine mummie ontmoet. Terwijl ze gezellig aan het spelen zijn, komt er een dief binnen die vastbesloten is alle schatten te stelen.
«
»
06:15 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor heeft een spin gevonden en toont hem trots aan Kaatje. Zij is bang van de spin en wil dat Viktor hem doodslaat, maar dat wil Viktor niet. Kameraadjes Sus en Flor laten zien dat spinnen en kriebeldiertjes in de tuin helemaal niet eng zijn.
«
»
06:25 Rintje
Rintje heeft geen zin om zijn kamer op te ruimen en besluit weg te lopen naar een plek waar hij dat nooit meer hoeft te doen: de schuur. Henriette en Tobias komen er ook gezellig bij wonen maar als het etenstijd is gaan ze toch maar weer naar huis.
«
»
06:30 Dinostad
Buitenaardse wezens zijn overal. Ze zijn gewoon moeilijk te herkennen omdat ze meesters zijn in vermomming. Maar vergis je niet, deze aliens houden je in de gaten. Ze kunnen zelfs wegvliegen met je meest waardevolle bezittingen.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu komt mama tegen met haar verrassingsboeket bloemen voor haar verjaardag.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje heeft een meisje te logeren. Eerst vindt ze het eng, maar met al haar eigen spulletjes om zich heen is het eigenlijk best leuk.
«
»
06:55 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Simon en Gaspard zijn aan het spelen als de bal in een gat terechtkomt waar een spin zit.
«
»
07:05 Pop Papierstad
De vrienden gaan samen een wandeling maken in de bergen. Maar wanneer Mae-Mae haar vrienden de verkeerde kant op leidt, wordt de tocht naar de top veel lastiger dan ze hadden verwacht.
«
»
07:15 Sad & Anna
David helpt mee in de Repair Shop en repareert de fhn van mevrouw Groen. Sad wil graag helpen, maar David vindt hem daar nog te klein voor. Beledigd bedenkt Sad een plan om David een lesje te leren.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson wil indruk maken op Bobientje, want die vindt waakhonden wel stoer. Samson wil dus ook een waakhond zijn. Marie wil Samson wel helpen en zal hem leren hoe hij een goede waakhond kan zijn.
«
»
07:30 Molang
Als de lakei van Lodewijk XIV per ongeluk de pruik van de koning verplettert, haast hij zich naar de pruikenmakers: Molang en Piu Piu. De twee vrienden werken hard om een prachtige nieuwe pruik te maken.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush en zijn beste vrienden Chep en Lilit beleven in het bos allerlei avonturen. Ze beschermen het woud en hebben elk een unieke kracht. Mush-Mush praat met de natuur, Chep heeft een heel goed geheugen en Lilit geeft licht in het donker.
«
»
07:50 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
08:00 Schijtluizen
Sien stelt Thomas voor aan de veenmol, een zombieachtig insect. Thomas vraagt zich af of dit mysterieuze beest gaat steken, knijpen of bijten.
«
»
08:10 De Raad van Soekie
Al het turnmateriaal is stuk. Soekie belooft dat ze voor een nieuwe trampoline zal zorgen. Pedro eist dat indien dit Soekie niet lukt tegen het einde van de week, ze moet opstappen als voorzitter van de leerlingenraad.
«
»
08:30 Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap
Wanneer een alien met vreemde krachten een noodlanding maakt in de buurt van Mossy Bottom Farm, wordt Shaun het Schaap al snel vrienden met hem. Samen moeten ze vluchten voor een gevaarlijke organisatie die de intergalactische bezoeker wil vangen.
«
»
09:55 De nieuwe avonturen van Oggy
De luie kat Oggy geniet van een simpel leventje. Hij wil alleen maar eten en tv kijken. Zijn drie huisgenoten, kakkerlakken Marky, Joey en Dee Dee, zitten hem daarbij flink in de weg, want zij doen er alles aan om Oggy's rustige levenje te verstoren.
«
»
10:00 Kapot gaan
Deze week mag Gloria beslissen wat de vrienden gaan doen n ze is slim geweest. Ze kiest namelijk voor iets wat ze zelf leuk vindt: springen van een ontzettend hoge springplank. De jongens hebben hoogtevrees, dus dat wordt lachen.
«
»
10:10 Meisjes
Compilatie van videofragmenten van de webreeks 'Meisjes' die gedurende de week op de online platformen van Ketnet te zien waren. De reeks volgt hartsvriendinnen Luna, Amlie, Cleo en Fleur. Ze steunen elkaar door dik en dun, op school en daarbuiten.
«
»
10:35 Heldenland Weekend
De Helden onderzoeken hoe de glijbaan van Heldenland er zou kunnen uitzien. Maureen en Sieg testen in Tienen de glijbanen en een rodelbaan. Nico en Dempsey zoeken bij de brandweer in Tienen uit hoe hoog en hoe steil de glijbaan wordt.
«
»
11:15 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Om Piya op haar gemak te stellen, zet Oggy haar in het tuinhuisje met alle comfort. Oggy houdt Piya in de gaten om te voorkomen dat de kakkerlakken haar lastig vallen, en beschermt haar zo goed dat de olifant zich begint te vervelen en eenzaam wordt.
«
»
11:25 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
11:40 De Faker
Gloria moet dit keer zien te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie Verpoten.
«
»
11:55 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideen werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
12:10 Ket & Doc
Aiko, een meisje van tien, trekt na de lockdown de stad in en gaat op zoek naar nieuwe verhalen voor haar vlog. Op verschillende plaatsen in de stad ontmoet ze andere kinderen die ritmisch of muzikaal uiting geven aan hun gevoelens.
«
»
12:25 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht in een spannende racegame. Met een sleutel moeten ze de wagen starten, om vervolgens de race te winnen. Als ze verliezen is het voor altijd game over. Maar dan verschijnt er plots een muur voor hen op straat.
«
»
12:50 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideen werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:00 Onze natuur
Miljoenen jaren geleden is uit de zee het eerste leven aan land gekropen. In de poelen van de veengrond worden glibberige modderkruipers ontdekt, en in de heidegebieden is de grond arm.
«
»
13:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
De coole kat Oggy en de speelse olifant Piya beleven gekke avonturen, terwijl kakkerlakken al hun plezier proberen te verpesten.
«
»
13:30 Ghost Rockers: Voor altijd?
Als Jonas' oma overlijdt, erft hij twee vreemde voorwerpen. De Ghost Rockers ontdekken snel dat ze tot de 'Vijf Elementen' behoren, een puzzel van vijf stuks. En die voorwerpen zorgen volgens de legende ervoor dat ze contact hebben met de Freebirds.
«
»
15:00 Rox
Een minister wordt samen met een paar andere mensen in gijzeling genomen in de haven. De ontvoerder eist in ruil voor de gijzelaars de beslissing om de uitbreiding van de haven stil te leggen.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Bill heeft tandpijn en durft niet naar de tandarts. Samson en Marie overtuigen hem om toch te gaan.
«
»
15:30 Molang
Wanneer Molang en Piu Piu bessen gaan plukken, beleven ze onverwachts een ongelooflijk avontuur. Ze ontdekken hoe fruit plukken in de prehistorie een gevaarlijke onderneming kon zijn.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush en zijn beste vrienden Chep en Lilit beleven in het bos allerlei avonturen. Ze beschermen het woud en hebben elk een unieke kracht. Mush-Mush praat met de natuur, Chep heeft een heel goed geheugen en Lilit geeft licht in het donker.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Mr Magoo is een vriendelijke man die vaak per ongeluk in de problemen komt maar altijd graag anderen helpt. Door zijn gebrek aan een bril veroorzaakt hij echter voortdurend rampen.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Mr Magoo is een vriendelijke man die vaak per ongeluk in de problemen komt maar altijd graag anderen helpt. Door zijn gebrek aan een bril veroorzaakt hij echter voortdurend rampen.
«
»
16:00 Imago
Kemi, Zora, Awa en Zayn bereiken de tempel van En-Kai, de Primago van het Kenaya-woud, die hen wil ontvangen. Helaas verandert de ontmoeting in een nachtmerrie als ze ontdekken dat En-Ka een pact heeft gesloten met zijn zus Damballa.
«
»
16:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
De coole kat Oggy en de speelse olifant Piya beleven gekke avonturen, terwijl kakkerlakken al hun plezier proberen te verpesten.
«
»
16:30 Rox
Ex-kolonel De Vuyst moet worden opgepakt omdat hij misdaden begaat.
«
»
17:00 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
De coole kat Oggy en de speelse olifant Piya beleven gekke avonturen, terwijl kakkerlakken al hun plezier proberen te verpesten.
«
»
17:10 Nachtwacht
Tarantula is in Schemermeer beland. Alleen klopt er iets niet. Er gebeuren allerlei dingen die doen vermoeden dat ze op het slechte pad is beland. Onze drie helden gaan uitzoeken wat er aan de hand is met Tarantula.
«
»
17:35 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideen werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
17:50 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
18:00 Ket & Doc
Het danst in Mali's hoofd. Als b-girl gaat ze van battle naar battle in de break scene, maar ze wil meer dan dat. Daarom is ze van school veranderd met dansen als hoofdvak. Pas veertien geworden, is ze verhuisd naar Brussel.
«
»
18:15 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
18:30 Wannabe's
Een spannende dag voor Said, want hij kan wereldkampioen worden in een online racegame. Maar dan ontdekt Said dat Trix zijn computertafel omgebouwd heeft tot een mega carsimulator. De vrienden willen niet zomaar aan de zijlijn staan, ze rijden mee.
«
»
18:45 De Hoppers
Jackie is jarig, maar ze wil het niet vieren. Ze wil niet meer ouder worden en besluit daarom om weer zestien te zijn. Daria vindt het gnant dat haar ma zo de puber uithangt, en probeert tot haar door te dringen. Ondertussen zit Geert in de rats.
«
»
19:00 Molang
Molang en Piu Piu zijn de assistenten van Merlijn. De tovenaar is zeer vermaard, maar er zijn jaren verstreken, en zijn krachten zijn niet meer wat ze geweest zijn.
«
»
19:05 De Raad van Soekie
Rudyard wordt lid van het schoolbasketbalteam om populair te zijn. En probleem: hij kan niet basketten. Hun eerste wedstrijd is meteen tegen het sterkste basketbalteam van de competitie. Ze hebben 48 uur om hun basketskills op te krikken.
«
»
19:20 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya smeekt Oggy om te gaan kamperen. Maar eenmaal daar, beseft de olifant dat het niet erg comfortabel is en wil hij naar huis. Oggy doet zijn uiterste best om het haar naar de zin te maken, maar de kakkerlakken maken het haar niet gemakkelijk.
«
»
19:30 Choums Odyssee
Terwijl de storm over het moeras raast, komt uiltje Choum uit het ei gekropen. Hij wordt meteen uit het nest geblazen en met een extra ei op de rug, trippelt Choum het moerasbos in. Hij is vastbesloten om een moeder voor hem en het ei te vinden.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:40 Sportweekend met VGT
Een uitgebreid overzicht van de sportactualiteit. Getolkt in Vlaamse Gebarentaal, oftewel VGT.
«
»
21:15 Flikken Maastricht
Een man wordt door twee vrouwen als vermist opgegeven. Het blijkt dat hij niet alleen twee gezinnen, maar ook twee verschillende levenswijzen heeft. Ze vinden de man in een gierput. Het is niet duidelijk of hij verongelukt is of dat hij vermoord is.
«
»
22:06 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers