TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:00 Hailey Dean Mystery: Deadly Estate
Nadat haar verloofde is vermoord, wordt Hailey Dean een van de meest gerespecteerde aanklagers van het land. Wanneer ze haar goede vriendin Pam helpt de nalatenschap van Pams grootouders te verkopen, komt ze terecht in een aangrijpend mysterie.
«
»
09:25 Hailey Dean Mystery: Dating Is Murder
Hailey Dean wordt betrokken bij een nieuw onderzoek wanneer een populaire nieuwe dating-app meerdere vermiste personenzaken met elkaar verbindt. Hailey wordt herenigd met haar oude team en ontdekt de potentiŽle gevaren van online interactie.
«
»
10:45 A Murder in the Family
Cheryl Hooper wordt doodgeschoten door haar man. Aan de hand van schokkend politiebewijs en intieme familiebeelden onderzoekt de door het slachtoffer geleide documentaire hoe en waarom dit is gebeurd.
«
»
11:35 A Murder in the Family
Cheryl Hooper wordt doodgeschoten door haar man. Aan de hand van schokkend politiebewijs en intieme familiebeelden onderzoekt de door het slachtoffer geleide documentaire hoe en waarom dit is gebeurd.
«
»
12:25 A Murder in the Family
Cheryl Hooper wordt doodgeschoten door haar man. Aan de hand van schokkend politiebewijs en intieme familiebeelden onderzoekt de door het slachtoffer geleide documentaire hoe en waarom dit is gebeurd.
«
»
13:20 Buried in the Backyard
Om de zaak op te lossen, ontrafelen onderzoekers lang gekoesterde geheimen en ontdekken ze een bloederige waarheid.
«
»
14:10 Buried in the Backyard
Zowel het onderzoek als onschuldige levens komen in gevaar wanneer een moordenaar de politie ontwijkt.
«
»
14:55 Cold Case Files
De moord op twee grootouders verscheurt een familie en twintig jaar later racet een detective tegen het verlopen van de zaak om de zaak die hem al sinds zijn jeugd dwars zit op te lossen.
«
»
15:40 Cold Case Files
De politie leert van een kroongetuige dat de dader in een steekpartij op een geliefde tante een indringer was en de terugkeer naar een plaats delict levert bewijs op dat in het volle zicht verborgen lag.
«
»
16:30 Forensic Files
Een jonge aanstaande bruid wordt neergeschoten in haar eigen huis. De rechercheurs beginnen met het onderzoek en ontdekken dat haar geliefde alleen maar heeft gelogen.
«
»
16:50 Forensic Files
Een tienermeisje wordt vermist en de gemeenschap helpt met het zoeken. Dit heeft helaas alleen een treurig resultaat en de rechercheurs moeten nu op zoek gaan naar een moordenaar.
«
»
17:15 Forensic Files
Een vrouw uit Ohio raakt vermist samen met haar twee dochters terwijl ze op vakantie zijn in Florida. Hun lichamen worden al drijvend gevonden in Tampa Bay met een briefje dat geschreven is door een van de slachtoffers.
«
»
17:40 Forensic Files
Vier jongvolwassenen zijn vermoord in een welvarende buurt in Texas. Er is weinig bewijs, alhoewel iemand in de buurt twee mensen in het zwart langs heeft zien lopen.
«
»
18:00 Forensic Files
Een jonge studente wordt dood aangetroffen in haar appartement en de autopsie verklaart de dood als moord door een onbekende mannelijke verdachte.
«
»
18:25 Forensic Files
De moordenaar heeft de computer verwijderd die hem in verband brengt met de moord op een vrouw en haar aanstaande ex-man die hij online had leren kennen.
«
»
18:50 Forensic Files
Een gemeenschap is geschokt wanneer de politie ontdekt dat een vrouw op klaarlichte dag op een openbaar pad is verkracht en vermoord.
«
»
19:15 Forensic Files
Een projectontwikkelaar wordt neergeschoten en zijn vrouw wordt de hoofdverdachte, tot de kogel in verband wordt gebracht met een wapen dat twintig jaar geleden als vermist werd opgegeven.
«
»
19:40 Forensic Files
Een lichaam wordt opgepropt in een koffer gevonden, waardoor de politie op zoek moet naar een ander vermist slachtoffer.
«
»
20:05 Forensic Files
Wanneer een studente verpleegkunde wordt vermist, vinden rechercheurs haar auto. Deze bevat de sleutel tot een onbekende locatie die belangrijke aanwijzingen zou kunnen geven.
«
»
20:30 Hailey Dean Mystery: 2+2=4 Murders
Hailey's nichtje vertelt haar dat haar muziekleraar, de belangrijkste kracht achter het inzamelen van geld voor schoolreparaties, vermist is geraakt. Hailey gaat op onderzoek uit en vindt bloed. De politie ondervraagt alle leraren.
«
»
21:55 Hailey Dean Mysteries: A Marriage Made for Murder
Hailey's professionele ethische code verhindert haar om naar de politie te gaan over de bekentenis van een cliŽnt, dus moet ze een andere manier vinden om de moordenaar voor het gerecht te brengen.
«
»
23:30 De Villamoord
Nevzat Altay krijgt twaalf jaar gevangenisstraf, maar al vanaf het begin zegt hij onschuldig te zijn. Op zoek naar eerherstel vraagt hij met zijn advocaat om een herziening van de moordzaak.
«
»
00:15 De Villamoord
Dave Kuils pleegt kort na de veroordeling zelfmoord in de gevangenis. In zijn afscheidsbrief houdt hij vol dat hij onschuldig is. Ruim twintig jaar later zoekt Dave's zus nog altijd naar de waarheid: wat is er misgegaan bij dit politieonderzoek?
«
»
01:10 De Villamoord
We gaan terug naar de avond van de moord. De politie blijkt vooral te hebben onderzocht wie de Arnhemse Villamoord heeft gepleegd, maar heeft nooit goed bekeken wat er precies in de villa is gebeurd.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers