TVgids - VRT 1

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
07:25 Journaallus
Doorlopende herhalingen van het journaal in lusvorm tot de volgende ochtend.
«
»
09:00 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
12:15 De inzichten van...
Op de hoogste verdieping van de Gentse Boekentoren ontvangt Nic Balthazar moraal- en techniekfilosofe Katleen Gabriëls. Zij staat in de frontlinie van een nieuwe wereld die zich met een duizelingwekkende snelheid ontwikkelt.
«
»
13:00 VRT NWS journaal 13u
Met het laatste nieuws, sport, nationale en internationale gebeurtenissen en de weersverwachting.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Dagelijks programma waarin de weersvoorspelling wordt gepresenteerd.
«
»
13:30 Sporza op zondag
- Wielrennen: liveverslag van de Amstel Gold Race. Commentaar (vrouwen): Ruben Van Gucht en Ine Beyen Commentaar (mannen): Karl Vannieuwkerke en José De Cauwer - Voetbal: samenvatting van Anderlecht - OH Leuven (vrouwen)
«
»
18:00 VRT NWS Update
Kort nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, sport en de weersverwachting voor de komende dagen.
«
»
18:10 Dagelijkse kost
Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld. Deze week kookt Jeroen allemaal gerechten geïnspireerd op de Calabrische keuken.
«
»
19:00 VRT NWS journaal 19u
Met het laatste nieuws, sport, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
«
»
19:22 Sportweekend
Een uitgebreid overzicht van de sportactualiteit.
«
»
19:55 Het weer (vooravond)
Dagelijks programma waarin de weersvoorspelling wordt gepresenteerd.
«
»
20:00 Chateau Planckaert
De binnenwerken in het kasteel zijn begonnen. Heel de familie is gemotiveerd om mee te helpen. Ook Junior trekt vandaag terug zijn werkbroek aan, al is dat voor korte duur... De familie toont zich van haar meest sportieve en competitieve kant.
«
»
20:45 Flikken Maastricht
Een man wordt door twee vrouwen als vermist opgegeven. Het blijkt dat hij niet alleen twee gezinnen, maar ook twee verschillende levenswijzen heeft. Ze vinden de man in een gierput. Het is niet duidelijk of hij verongelukt is of dat hij vermoord is.
«
»
21:40 De ideale wereld
Ella Leyers surft op de deiningen van de actualiteit om een stapje dichter bij 'De Ideale Wereld' te komen. Ze loodst de kijker elke week van maandag tot en met donderdag kundig door het brandende en minder brandende nieuws.
«
»
22:20 VRT NWS laat
Compleet nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, interviews, sport en de weersverwachting.
«
»
22:34 Keno
Spelprogramma dat wordt georganiseerd door de Nationale Loterij. Mensen maken vaak kans op enorme geldprijzen.
«
»
22:35 Het weer (laat)
Dagelijks programma waarin de weersvoorspelling wordt gepresenteerd.
«
»
22:40 Factcheckers
In de eerste aflevering van dit seizoen zetten Thomas, Britt en Jan een grote inzamelactie op poten om afgedankte gsm's in te zamelen. Wat het resultaat is hiervan, komen we te weten op het einde van dit vijfde seizoen.
«
»
23:30 Thuis
Judith stort in bij Tom. Silke en Viv zijn het oneens met elkaar. Nancy wordt niet gehoord door Dieter en zoekt een andere medestander. Rosa en Simonne hebben de handen in elkaar geslagen om Frank tot actie te laten overgaan.
«
»
23:55 Journaallus
Doorlopende herhalingen van het journaal in lusvorm tot de volgende ochtend.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers