TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Midsomer Murders
Landeigenaar Gareth Heldman wordt gedood door de gewelddadige slag van een Keltische speer. De aanval doet detective Barnaby denken aan een tragische archeologische opgraving op de oude heuvel van Midsomer Barrow.
«
»
02:55 Midsomer Murders
Lang onderdrukte familiegeheimen, gestolen oude artefacten en een dertig jaar oud sterfgeval op een Keltische begraafplaats hebben een reeks moorden tot gevolg in het hedendaagse Midsomer.
«
»
03:40 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Frank en Lu begeven zich in de competitieve wereld van het ballroomdansen, een wereld vol passie en jaloezie, en ontdekken hoe gevaarlijk het is om verliefd te worden op je danspartner.
«
»
04:25 DCI Banks
Annie Cabbot onderzoekt de moord op Lucy Payne, een verlamde vrouw in een rolstoel die met doorgesneden keel is aangetroffen op de heide.
«
»
05:10 DCI Banks
De zaak wordt persoonlijk voor Banks en het team als Kevin Templeton het tweede slachtoffer van de moordzaak wordt. Voor Banks komt het onderzoek naar de moord op Hayley Daniels daarmee weer terug bij af.
«
»
06:00 The Chelsea Detective
Een man ontdekt een geschreven boodschap op zijn spiegel. Vervolgens komt hij onder een trein. Het is de vraag of het een ongeluk betreft, of dat er meer aan de hand is. Inspecteur Max Arnold en zijn team onderzoeken de zaak.
«
»
06:45 Death in Paradise
Een kleine visgemeenschap is geschokt wanneer hun festivalkoningin onder bizarre omstandigheden wordt vermoord.
«
»
07:40 Death in Paradise
Het team van Honor reageert verbaasd op een nieuwe moord die verband houdt met de Tiana-zaak. Ze moeten het grootste mysterie ooit oplossen.
«
»
08:35 Rosemary and Thyme
Verdord gras bij de Bowden Grange Language School brengt Rosemary en Laura op het spoor van een mysterie uit het verleden - en bittere rivaliteit in het heden.
«
»
09:30 Rosemary and Thyme
Wanneer Rosemary en Laura de blinde dr. Mullins adviseren over meeldauw op zijn volkstuin, raken ze betrokken bij zijn strijd tegen de verkoop van het land aan projectontwikkelaars. Maar dan wordt de hoogleraar dood aangetroffen in een kuil.
«
»
10:20 Mrs Sidhu Investigates
Mrs. Sidhu wordt gevraagd als in-house cateraar voor het softwarebedrijf Appenda. Maar de reputatie van het bedrijf komt onder vuur en wanneer de CEO van Appenda dood wordt aangetroffen, gaat Mrs. Sidhu op onderzoek.
«
»
11:05 Midsomer Murders
Tijdens de viering in Midsomer van het twaalfde jaarlijkse `Literary Festival' wordt een auteur aangetroffen met een gebroken nek. Voordat de winnaar van de wedstrijd bekend wordt gemaakt, overlijden er meer schrijvers.
«
»
12:00 Midsomer Murders
Tijdens de viering in Midsomer van het twaalfde jaarlijkse `Literary Festival' wordt een auteur aangetroffen met een gebroken nek. Voordat de winnaar van de wedstrijd bekend wordt gemaakt, overlijden er meer schrijvers.
«
»
12:50 Midsomer Murders
De geliefde kroeg van Midsomer Worthy speelt een rol in een zaak over onbeantwoorde liefde, geheime zakelijke overeenkomsten en gepassioneerde affaires.
«
»
13:35 Midsomer Murders
De geliefde kroeg van Midsomer Worthy speelt een rol in een zaak over onbeantwoorde liefde, geheime zakelijke overeenkomsten en gepassioneerde affaires.
«
»
14:35 Miss Scarlet and the Duke
Wanneer Eliza als hoofdverdachte wordt gezien voor inbraken, is ze genoodzaakt onder te duiken.
«
»
15:30 Beyond Paradise
De spin-off van Death in Paradise is weer terug voor een kerstspecial rond DI Humphrey Goodman en zijn verloofde Martha, die samen een nieuw leven zijn begonnen aan de kust van Devon.
«
»
16:30 Beyond Paradise
Humphrey en Esther gaan naar de Shipton Abbott Players voor een repetitie van een moordmysterie.
«
»
17:40 Dickensian
De situatie van Edward Barbary, die al bankroet dreigt te gaan, wordt er niet beter op als Scrooge zijn lening terugbetaald wil hebben. Amelia is geschokt door het verlies van Jip, maar verrast door Compeyson.
«
»
18:10 Dickensian
Honoria en Hawdon proberen de vrijheid van Edward Barbary te waarborgen. Arthurs drinkprobleem krijgt hem bijna in zijn greep en Compeyson is gedwongen hem een lesje te leren. Bucket krijgt een belangrijke nieuwe aanwijzing.
«
»
18:50 Ghosts
Mike maakt zich steeds meer zorgen over de toekomst. Het stel denkt erover een stuk land te verkopen, tot grote woede van Lady Button. Misschien worden de gedichten van Thomas eindelijk gepubliceerd.
«
»
19:20 Ghosts
Alison en Mike nodigen Barclay uit om de verkoop van het land te bespreken, maar al snel gaat het hard tegen hard. Ondertussen zijn de geesten vastbesloten om het mysterie van Kitty's dood op te lossen.
«
»
20:00 Harry Wild
Harry, Fergus en Lola zitten tijdens een zware storm vast in de plaatselijke pub. De situatie neemt een gevaarlijke wending als ze ontdekken dat er in de kofferbak van een auto op de parkeerplaats van de pub een kidnapslachtoffer zit.
«
»
21:00 The Castaways
Wanneer er eindelijk vrede is gesloten op het eiland en de overlevenden zich op de toekomst richten, dreigt een schokkende nieuwe onthulling over een lid van de groep de harmonie weer te verstoren.
«
»
22:00 New Blood
Een sinistere drugsrechtszaak in India leidt jaren later tot de moord op een leraar. Rash, stagiaire bij de recherche, en Stefan, junior onderzoeker bij het SFO, worden bij de zaak betrokken.
«
»
23:00 Smother
Terwijl Elaine in het ziekenhuis ligt, zoeken Anna en Jenny in haar woning naar een telefoon die haar in verband zou kunnen brengen met de dood van Grace. Jacob vraagt Mairead om hulp en vertelt haar over zijn problemen met Paul.
«
»
00:00 Black Ops
Dom en Kay, twee gewone wijkagenten met weinig ervaring, worden door inspecteur Clinton Blair gerekruteerd voor een undercoveroperatie om de beruchte Brightmarsh-bende te infiltreren.
«
»
00:30 Black Ops
De undercoveroperatie van Dom en Kay neemt een onverwachte wending wanneer ze gedwongen worden een lijk te begraven. Het bange duo zit diep in de problemen en er is niemand die hen kan helpen.
«
»
00:55 Ghosts
Mike maakt zich steeds meer zorgen over de toekomst. Het stel denkt erover een stuk land te verkopen, tot grote woede van Lady Button. Misschien worden de gedichten van Thomas eindelijk gepubliceerd.
«
»
01:25 Scott & Bailey
Wanneer Rachel wordt bekritiseerd voor de trage vooruitgang van het onderzoek, verscherpt ze haar focus. Scott en Bailey moeten belangrijke beslissingen nemen over hun toekomst.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers