TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:35 The Bold Type
Kat, Jane, Sutton, Jacqueline en Alex krijgen te maken met uitdagingen in hun verschillende relaties, waardoor ze hun partners hernieuwd begrijpen of onherstelbare breuken tussen hen ontstaan.
«
»
12:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:55 Doctor Strange
De getalenteerde neurochirurg Stephen Strange verliest het gevoel in zijn handen na een auto-ongeluk. De enige manier om het gevoel terug te krijgen, is om in de leer te gaan bij The Ancient One.
«
»
17:00 The Big Bang Theory
Bernadette besluit dat ze wil trouwen voordat Howard de ruimte in gaat. Ze organiseren, met de klok als grootste tegenstander, een kleine ceremonie in het gemeentehuis; echter gaat niet alles als gepland.
«
»
17:25 The Big Bang Theory
Raj voelt zich eenzaam als al zijn vrienden andere afspraken hebben. Ondertussen wordt Howard meegesleurd in een ruzie tussen Bernadette en zijn moeder.
«
»
17:50 The Big Bang Theory
Penny heeft twijfels over haar relatie met Leonard, als ze het uit wil maken probeert Sheldon haar tegen te houden. Ondertussen is Howard het mikpunt van spot tijdens zijn missie in de ruimte.
«
»
18:20 The Big Bang Theory
Amy voelt zich bedreigd door Sheldons nieuwe assistent, een aantrekkelijke studente genaamd Alex. Tegelijkertijd, duizenden kilometers verderop, begint Howard zich onwennig toe voelen in de ruimte.
«
»
18:45 The Big Bang Theory
Als Howard terugkomt vanuit de ruimte krijgt hij niet het heldhaftige onthaal dat hij verwacht had. Ondertussen spelen Penny, Amy, Sheldon en Leonard jongens tegen de meisjes in het appartement van de jongens.
«
»
19:10 The Big Bang Theory
De groep organiseert een Halloween feestje in Stuarts stripboekenwinkel. Tegelijkertijd irriteert Howard de jongens mateloos omdat hij alleen nog maar over zijn tijd in de ruimte kan praten.
«
»
19:35 The Big Bang Theory
Sheldon is in de wolken wanneer Dr. Stephen Hawking een online spel met hem wil spelen, zijn enthousiasme komt het spel echter niet ten goede. Ondertussen schrijft Penny zich in voor een cursus, zonder dat Leonard dit weet.
«
»
20:05 The Big Bang Theory
Howard overweegt, onder druk van Bernadette, of hij bij zijn moeder uit huis moet gaan. Tegelijkertijd wordt Sheldon meegetrokken in een ruzie tussen Amy en Wil Wheaton.
«
»
20:30 Pitch Black
Na een noodlanding van een ruimteschip op een onbekende planeet worden de passagiers, waaronder de ontsnapte misdadiger Riddick, plots geconfronteerd met een horde kwaadaardige aliens. De opvarende zullen samen moeten werken om te overleven.
«
»
22:35 Snowpiercer
Layton probeert Nikki te spreken en graaft in Seans verleden. Melanie en Roche horen over Kronole. Er wordt een afleiding gepland om de angst van passagiers te temperen.
«
»
23:35 Snowpiercer
De jacht op de verdachte wordt opgevoerd na een nieuw misdrijf. Layton en Melanie ondervragen mensen voorin in de trein. De Staartjes zoeken informatie over Layton.
«
»
00:35 Anoniem
Jurre vraagt aan Moek om hem vechttechnieken te leren. Saar ontvangt van een anonieme afzender een USB-stick. In opdracht van Jack gaat een zenuwachtige Ella voor het eerst de straat op.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers