TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Sarah's Sweet Table
Vandaag maakt Sarah haar topdessert klaar: verse bokkenpootjes. Ze laat zien hoe die in de patisseriezaak zo krokant ťn smeuÔg gebakken worden. In het weekend zijn pannenkoeken haar go to, zoals haar kruidige versie van de klassieke CrÍpe Suzette.
«
»
02:40 Soep!
De chefs maken aardpeersoep met truffel en een tomaten basilicumsoep.
«
»
02:55 A la carte
Njam!-chef Johan Segers laat zien hoe je kip met currysaus kunt bereiden.
«
»
03:15 Beach Barbecue
Chef MichaŽl Vrijmoed verwent de hongerige surfers en strandgangers met heerlijk gegrild buikspek met een avocadosalade, bruschetta's met mosselen en aubergines, en een sappige lamskroon met gegrilde asperges en zelfgemaakte pesto.
«
»
03:40 Peppe's Toscane
Toscane heeft heel wat beroemdheden voortgebracht, onder wie de 14e eeuwse dichter Giovanni Boccaccio. De inwoners van Certaldo zijn trots op hun bekende inwoner. Maar nůg trotser zijn ze op hun uien, waar Boccaccio zelfs over schreef.
«
»
04:00 Hidden Gems
Oom Tue is een doorgewinterde chef-kok die eigenaar is van een klein streetfood-restaurant in Petchaburi dat 's nachts echt tot leven komt. Hij verwerkt diverse culinaire vaardigheden uit het hele land.
«
»
04:40 De Zomertafel
Bart bereidt een salade van geitenkaas met perzik, een licht gerookte zeebaars met rabarber en een gepaneerde kalfskotelet. Jeroen grillt groenten op de BBQ, maakt een varkensribstuk klaar en een kruidenbrood.
«
»
05:10 De Sterrenkaart
In 1997 begon chef Sang-Hoon Degeimbre, een in Korea geboren Belg, een restaurant. De chef is de interessantste Waalse kok van het moment. Met zijn intelligente, zuivere kookkunst weet hij lekkerbekken die openstaan voor vernieuwing te bekoren.
«
»
05:40 Guillaume's Paris
Guillaume bezoekt het Nature Urbaine, de grootste daktuin van Europa, en gebruikt hun producten om een lentesalade te maken. Hij nodigt de Australische rugbyspeler Kurtley Beale uit voor een maaltijd.
«
»
06:05 Guillaume's Paris
Chef Guillaume Brahimi rondt zijn tour door Parijs af met een boheemse en artistieke wandeling doorheen de stad, inclusief een lokale bierdegustatie en de intrigerende buurt waar Edith Piaf verbleef.
«
»
06:30 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
08:00 Toasted!
Dominique Persoone en Dagny Ros maken Wild Thing, The Fresh Start en Boost your Bread.
«
»
08:25 Bal National
Wim bereidt het ideale 'deeg' voor gehaktbrood; gehakt ťn een papje van in melk geweekte beschuit.
«
»
09:00 Hidden Gems
Ko Kae erfde een eeuwenoud recept voor geroosterd varkensvlees van zijn voorouders en Ko Tin leerde het geheim van oude kruidenmengsels. Samen streven ze om het geroosterde varkensvlees tot een van de beste Zuid-Thaise gerechten te maken.
«
»
09:50 De Dagschotel
Bart Desmidt serveert een trio van witloof, ham en truffel. Hij heeft een voorkeur voor de pure smaak van witloof en kiest er dan ook voor om deze groente enkel een beetje aan te bakken. Als kers op de taart wordt het geheel afgewerkt met truffel.
«
»
10:00 Guillaume's Paris
Guillaume proeft het beste brood in Parijs en bezoekt Opera Garnier, een spectaculaire muziekzaal.
«
»
10:30 Guillaume's Paris
Guillaume Brahimi bezoekt een chocoladefabriek in het elfde en twaalfde arrondissement van Parijs.
«
»
11:00 Sarah's Sweet Table
Patissier Sarah Renson zet de lekkerste koekjes, taarten en klassieke desserts op tafel. In haar bakprogramma geeft Sarah tips voor overheerlijke homemade desserts en laat ze eenvoudige baktechnieken zien.
«
»
11:25 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers bezoekt vandaag doperwtenteler Maarten De Wit. Daarna gaat hij aan de slag in de keuken en maakt hij een erwtensoep met spek, beenham en rookworst. Daarna serveert hij een bord vol erwtjes met broodcroutons en zilveruitjes.
«
»
12:00 Karola's Kitchen
Romig en kruidig. Dat zijn vandaag de codewoorden. Romig, zo maakt Karolien haar broccolipasta met dank aan een smeuÔge geitenkaassaus. En kruidig, zo zal haar crumble smaken. Met peer, karmemom en kaneel in de hoofdrol.
«
»
12:25 De Gastentafel
Peter Goossens bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
13:10 De Eregast
Peppe, Dominique en Jeroen zitten op hete kolen want ze ontvangen vandaag een culinaire vrouw in hun midden. Sepideh Sedaghatnia: wijnsommelier en eigenares van haar eigen gastrobar. Zij krijgt vandaag drie heerlijke gangen voorgeschoteld.
«
»
14:05 The Art of Making Cocktails
Manuel vertelt gepassioneerd en met kennis van zaken over de ingrediŽnten en de smaken en kleuren van de verschillende drankje. Vandaag maakt hij een Shark Bite, een Dry Martini en een Bianco Fizz.
«
»
14:20 De Sterrenkaart - Nederland
Sergio Herman zag in Syrco Bakker een groot talent en zette hem in 2010 achter de potten van Pure C in Cadzand. In 2011 werd hij bekroond met ťťn ster, in 2018 met een tweede. Een blik achter de schermen van het vernieuwde Pure C.
«
»
14:50 Hidden Gems
Het verhaal van de onvoorwaardelijke liefde tussen Jaii en zijn dochter waarbij noedels de link zijn. Het vertelt de reis van hun familie, de noedels en onuitgesproken liefde.
«
»
15:40 Soep!
De chefs maken een fazantenroomsoep en een pompoensoep met gember en sinaasappel.
«
»
16:00 Sarah's Sweet Table
Patissier Sarah Renson zet de lekkerste koekjes, taarten en klassieke desserts op tafel. In haar bakprogramma geeft Sarah tips voor overheerlijke homemade desserts en laat ze eenvoudige baktechnieken zien.
«
»
16:25 Guillaume's Paris
Guillaume proeft het beste brood in Parijs en bezoekt Opera Garnier, een spectaculaire muziekzaal.
«
»
16:55 Guillaume's Paris
Guillaume Brahimi bezoekt een chocoladefabriek in het elfde en twaalfde arrondissement van Parijs.
«
»
17:25 Sportfood
Laetitia loopt, zwemt en fietst en is door dat vele trainen en haar job vaak op de baan. Chef MichaŽl en topsportdiŽtiste Stephanie maken enkele hartige en glutenvrije on-the-go-gerechtjes die Laetita makkelijk kan maken en meenemen.
«
»
17:50 Ainsley Eats The Streets
In Amman, JordaniŽ, duikt Ainsley in de streetfoodscene. Het is een samenkomst van keukens.
«
»
18:40 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi's reis gaat verder in Istanbul, de meest historische en culturele stad van Turkije. Hier proeft hij vis uit het prachtige water van de Bosporus, staat hij versteld van prachtige lokale groenten en proeft hij verrukkelijke streetfood.
«
»
19:30 De Sterrenkaart - Nederland
Sergio Herman zag in Syrco Bakker een groot talent en zette hem in 2010 achter de potten van Pure C in Cadzand. In 2011 werd hij bekroond met ťťn ster, in 2018 met een tweede. Een blik achter de schermen van het vernieuwde Pure C.
«
»
20:05 De Garde van Gert
Gert Verhulst waagt zich vandaag samen met dessertenmeester Roger van Damme aan een tiramisu. Niet evident op een halfuur tijd, maar het resultaat is overheerlijk. Een flinke portie zoet dit keer.
«
»
20:40 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden trekt noordwaarts richting Bundaberg, Queensland, waar hij meer te weten komt over een familiebrouwerij en de Seafood Smokery bezoekt. Hayden ziet in het Mon Repos Turtle Centre hoe dikkopschildpaddjes uit het ei komen.
«
»
21:05 Streetfood
Een Mengelmoes aan streetfood keukens, dat belooft Minglemush in Den Haag. Straatvoedsel fan Lynn neemt er een kijkje achter de schermen bij enkele kraampjes en gaat ook zelf aan de slag in haar eigen streetfoodkraam.
«
»
21:50 Apero - Dining
Jeroen de Pauw en Andy de Brouwer bundelen hun fantasie en serveren kleine gerechten en opmerkelijke dranken voor een culinaire avond tijdens de feestdagen. Andy maakt een heerlijke gin-tonic, terwijl Jeroen een kraakverse oester serveert.
«
»
22:25 De Dagschotel
Chef Dominique Persoone roert in de pannen en maakt voor de dagschotel mole poblano.
«
»
22:40 Puur Oosters - Japans
Ook in Japan houden ze ervan om allerlei ingrediŽnten in een luchtig deegje te dippen en dan lekker goudbruin te frituren. Vandaag laat chef Ivan Verhelle samen met zijn tempura-specialist Yoko zien hoe je de perfecte knapperige tempura moet bakken.
«
»
23:00 Sarah's Sweet Table
Patissier Sarah Renson zet de lekkerste koekjes, taarten en klassieke desserts op tafel. In haar bakprogramma geeft Sarah tips voor overheerlijke homemade desserts en laat ze eenvoudige baktechnieken zien.
«
»
23:25 Guillaume's Paris
Guillaume proeft het beste brood in Parijs en bezoekt Opera Garnier, een spectaculaire muziekzaal.
«
»
23:55 Guillaume's Paris
Guillaume Brahimi bezoekt een chocoladefabriek in het elfde en twaalfde arrondissement van Parijs.
«
»
00:25 Hidden Gems
Het verhaal van Michelin Cotton Candy, dat slechts twee keer per maand verkocht wordt.
«
»
01:15 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van het beste van 'Snel, Makkelijk & Lekker'.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers