TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Project Runway
Voor de allereerste keer in de geschiedenis van 'Project Runway' zullen de ontwerpers looks moeten creëren voor één en hetzelfde supermodel: Coco Rocha. Bovendien zal er deze keer geen catwalk aanwezig zijn.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Champions League Magazine
Voetbalmagazine in het kader van de UEFA Champions League.
«
»
10:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:10 André Hazes: Crossroads
De heftige weken in zijn privéleven hebben ervoor gezorgd dat hij alles minder leuk vindt, maar na een korte break is André klaar voor een drukke zomer. Toch blijkt bij het eerste optreden al meteen weer dat hij zijn onzekerheid nog niet de baas is.
«
»
13:15 Ik vertrek: Even weg
Everth en Franske verruilen hun Franse chateau voor het vakantie-oord van Alex en Martina in Hongarije en Alex en Martina bezoeken het kasteel van hun concullega's. Ze beoordelen elkaars accomodatie.
«
»
14:20 De Scheetjes: bouwen op Bonaire
«
»
15:15 Hoarders: Buried Alive in My Bedroom
Mary uit Darlington begon met hamsteren na de plotse dood van haar echtgenoot. De 49-jarige Alison uit Monmouth, South Wales, is al haar hele leven lang een verzamelaar.
«
»
16:15 Blind Gesprongen
Martyna geeft zich volledig op haar job in de gevangenis, maar stuit ook op enkele obstakels. Ondertussen maakt Victor een vliegende start als barbier, terwijl bij Audric angsten en onzekerheden de kop opsteken.
«
»
17:20 Ik vertrek XL
Op Bonaire is het feest als Jan emigreert naar het eiland. Zijn vriendin Fabienne blijft in Nederland achter. Ze noemen het een ultieme relatietest. Hans en Marja emigreren eindelijk definitief naar Friuli.
«
»
18:25 Het echte leven in de ZOO
Wrattenzwijn Boboti krijgt hulp om meer zelfvertrouwen te krijgen, aangezien hij binnenkort gaat samenleven in de savanne met giraffen, zebra's en neushoorns. Bij de stekelvarkens leidt de introductie van een soortgenoot tot een conflict.
«
»
19:00 Verslaafd!
Het drankgebruik van de dertigjarige Johan is toegenomen sinds hij op zichzelf is gaan wonen. Vriend Kevin geeft niet op en schakelt het team van Verslaafd! in. Dat lijkt succes te hebben, totdat Johan wegloopt uit de kliniek.
«
»
19:55 Back to the Future Part III
Marty krijgt een brief van zijn vriend Doc Brown die hem vertelt dat hij in een stadje in het oude wilde westen van 1885 zit. Marty reist terug naar 1885 om hem te redden.
«
»
22:05 Alles Mag Weg
Benne moet zijn platenwinkel sluiten en roept de hulp in van Openbare Verkopen om zijn inboedel te verkopen. Het magazijn van Veilbalie staat vol met exclusieve wijnflessen. Michael, Igor en Bart dromen al van de opbrengst.
«
»
23:15 Horrorhuurders & Huisjesmelkers
Na een tip ontdekt het team een industriële wietkwekerij in een woning. Na klachten over nachtelijke feesten besluit Paul een woning te bezoeken. Han ontdekt dat zijn flat onderverhuurd werd.
«
»
00:15 Hoarders
Het huis van Sybil is tot de nok gevuld met spullen. Bovendien hebben ook muizen hun intrek in het pand genomen. Ron heeft een eigen winkel, maar er komen steeds minder klanten over de vloer.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers