TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:00 Sporza: Amstel Gold Race
Verslag van de wielerwedstrijd 'Amstel Gold Race' voor vrouwen (vanaf 13.30 uur gaat het verslag verder in 'Sporza op zondag' op VRT 1)
«
»
13:35 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
17:05 Onze continenten
De omstandigheden op het grootste continent, Azië zijn extreem. Je vindt er de koudste plek op aarde, de seismisch meest actieve regio en de hoogste bergen ter wereld.
«
»
18:00 Under the Volcano
Op een afgelegen Caribisch eiland, in de schaduw van een actieve vulkaan, maakten 's werelds grootste artiesten muziek die een nieuw tijdperk inluidde. Deze documentaire vertelt het verhaal van de AIR Studios van George Martin.
«
»
19:30 Vranckx
Het Kilembe Mines Hospital in Oeganda is een ziekenhuis met Canadese koloniale roots in Kilembe, aan de Congolese grens. Het kende een turbulente geschiedenis en is broodnodig voor de inwoners van de streek, hoog in de Rwenzori Mountains.
«
»
20:00 Conquistadors: The Rise and Fall
Na tientallen jaren van verovering zijn er in heel Amerika Spaanse koloniën gesticht. De Spaanse monarchie heeft het moeilijk om de bewakers van 'Nieuw Spanje' van veraf te controleren en de ontdekking van een enorme zilvermijn in Bolivia.
«
»
20:50 Wilderness with Simon Reeve
Simon Reeve reist door Congo, het op één na grootste regenwoud ter wereld. Tijdens een van de zwaarste reizen die hij ooit heeft ondernomen, trekt Simon meer dan 800 kilometer door dicht tropisch oerwoud, op weg naar de regio Salonga.
«
»
21:50 Bad Behaviour
Terwijl Jo worstelt als schrijfster met een onzekere baan, heeft Alice haar kinderdroom waargemaakt als een wereldberoemde celliste. Aangedaan door de kilte van Alice tegenover haar, denkt Jo na over het verleden en hun aankomst in Silver Creek.
«
»
22:50 Bad Behaviour
Terwijl ze vecht om de goedkeuring van Portia, raakt Jo in de problemen met een woedende Miss Lacey. Alice klampt zich vast aan elke vorm van vriendschap die Jo haar te bieden heeft.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers