TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Kabouter Plop
Kwebbel en Lui zijn heel bang als ze de melkherberg binnenkomen. Ze vertellen dat ze in het bos een spook gezien hebben. Plop vertelt hen dat spoken niet bestaan, maar plotseling staat er eentje achter hem.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Klus is parachutespringer geworden. Zijn vriendjes weten niet wat dat is en dus zal Klus een demonstratie geven. Hij doet de parachute om, klimt in een boom en laat zich vervolgens vallen.
«
»
06:15 Kabouter Plop
De deur van de melkherberg is stuk. Klus begint meteen met de reparatie en maakt er een ophaaldeur van, die Lui mag opendraaien.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Plop is jarig. Kwebbel, Lui en Klus willen het feestvarken graag verrassen en ze laten een taart bakken. De lekkernij is zo groot dat ze er zich in kunnen verstoppen.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Lui wil bewijzen dat hij even goed kan golfen als Klus en mept met zijn stick hard tegen het balletje. Te hard.
«
»
06:30 Flin & Flo
Flin moet poetsen omdat hij vanalles heeft vuil gemaakt. Flin heeft daar helemaal geen zin in. Door een misverstand denkt Flo dat Flin zich heeft opgesloten in de kast om niet te moeten poetsen. Flo vertelt een verhaal over draak Okta.
«
»
06:40 Flin & Flo
Flin wil leren vliegen, dus gaat hij zonder toestemming van Flo naar buiten. Flo is in alle staten wanneer hij dat ontdekt, maar Flin snapt niet zo goed waarom Flo boos is. Die vertelt hem waarom, aan de hand van een verhaal over Zanddraak Sahari.
«
»
06:50 Heidi
Heidi wil graag naar school, maar grootvader heeft allerlei bezwaren. Goudvinks lammetje komt als er een storm losbreekt en Karl komt vast te zitten in een gat langs de rivier.
«
»
07:10 De Wereld Van K3
De meiden van K3 nemen kinderen mee op een fantastisch ritje door hun ontzettend leuke en verrassende wereld. De meiden laten zien dat ze niet alleen goed kunnen zingen en dansen, maar ook heel handig zijn.
«
»
07:25 VLOGLAB Secrets #Stories
Deze jeugdserie volgt de vloggers van de Vloglabband. Liefde, vriendschap, maar vooral veel drama lijkt hen steeds te achtervolgen. Gelukkig hebben ze elkaar en een vriendschapsband waar niemand tussen kan komen.
«
»
07:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
De dierenarts komt langs. Ze doet melding van een wandelpad dat bezaaid ligt met glasscherven waardoor haar hondje zich verwond heeft. Floor en Koen gaan op zoek naar de sluikstorter. Het lijk van een onbekende jongeman wordt gevonden in een bos.
«
»
08:10 Kattenoog: Het geheim van de griezelclub
Daphne vervalt in haar oude gewoontes: wanneer ze opnieuw een boodschap ontdekken, probeert ze contact te maken met Marieke. Om op Mariekes uitnodiging in te gaan moeten ze wel eerst hun boot terugvinden.
«
»
08:20 Kattenoog: Het geheim van de griezelclub
Olivia is Robins beschuldigingen beu en ze verliest haar controle. Simone en Eli twijfelen ondertussen of de thee die ze van Olivia kregen wel zo onschuldig was.
«
»
08:30 Trolls: The Beat Goes On!
Op een mysteriefeest raakt Cooper verslingerd aan detective spelen en veroorzaakt opschudding in Troldorp. Als een heerlijke smaak glazuur niet meer wordt gemaakt, probeert Poppy een nieuwe smaak te maken.
«
»
08:55 Super Monsters
De kleuterschool maakt een uitstapje naar het park. Frankie denkt dat Katya haar toverstok is vergeten en neemt hem mee. Maar bij het spelen breekt het en lopen sommige dieren uit de hand.
«
»
09:05 Super Monsters
Katya zou zo graag een goede heks willen zijn en alle anderen willen helpen. Tijdens een uitstapje naar de bibliotheek veroorzaakt ze echter alleen maar chaos omdat ze fouten maakt bij het opzeggen van de spreuken.
«
»
09:15 De Sterrenstudio
De Sterrenstudio gaat uit zijn dak, omdat babbelend sterdanseresje Caitlyn en topzanger Miguel op het podium schitteren. In het sterrenspel woedt de strijd hevig tussen team rood van sterspeler Neyla en team blauw van sterspeler Felix.
«
»
09:35 De keuken van Sofie
Sofie zet een heerlijk gerecht op tafel: gewokte kalkoen met ananas, sojascheuten en witte rijst.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Stafke heeft enkele zakken met verse braadkippen gevonden in het park. Koen en Lotte gaan op onderzoek uit en ontdekken zo de bijzondere specialiteit van het kippenkraam uit de buurt. Een vrouw wordt dood aangetroffen door haar poetsvrouw.
«
»
12:25 Milo
Koen heeft de gastenlijst voor de benefiet en de veiling in orde gebracht. Hij raadt Hilde wel aan haar diamanten goed te verbergen. Milo krijgt de vraag toch te spelen tijdens de benefiet.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 Familie
Mieke probeert in te praten op Jan. Peter vindt dat Véronique zich laat doen door Brigitte. Hij is bang dat de familie De Wulf zowel Fashion als Dress & Play aan het overnemen is.
«
»
14:10 Wittekerke
Max en Olivier proberen Desmet uit de klauwen van Bervoets te halen. Georges bemoeit zich er mee.
«
»
15:05 The Good Doctor
Shaun Murphy is in een supermarkt net wanneer deze wordt beroofd. Door zijn beperkte communicatieve vaardigheden lopen levens gevaar.
«
»
16:00 Superstore
Glenn en Dina bieden amnestie aan de werknemers voor alle slechte dingen die ze opbiechten. Garrett en Cheyenne proberen erachter te komen hoe ze hiervan kunnen profiteren. Jonah en Amy proberen de rust te herstellen na een ongemakkelijke situatie.
«
»
16:20 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
16:40 Aspe
's Ochtends ontdekt Jens Paulussen, een psychiatrische patiënt, het dode lichaam van een van de inwoners van zijn instelling. Onderzoeksrechter Andrea Kosinsky komt erachter dat directeur Ludo Van de Vijver vermoedelijk een oplichter is.
«
»
17:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Koen en Lotte brengen de handtas terug van een vrouw die kwaad wegliep uit een restaurant nadat ze een worm vond in haar slaatje. De agenten doen een echter een interessante ontdekking in de tas. Obi en Aziz krijgen ongewoon bezoek.
«
»
18:20 Milo
Terwijl Fran op date gaat met Stuart, vertrekt Liam op zijn date met Didier. Johan verschijnt in het penthouse en maakt ruzie met Hilde over de verdeling van hun inboedel.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Jan is niet te spreken over het plan van Louise, Brahim en Jelle. Zjef en Rudi stellen een weddenschap op. Nu Hanne er alleen voorstaat bij Wolff & Bos komt er van alles op haar af.
«
»
20:40 Liefde voor muziek
Koen en Kris Wauters beleefden hun vorige deelname aan 'Liefde voor Muziek' heel verschillend. Voor Koen was het een donkere periode en hij hoopt dat hij er nu meer van kan genieten.
«
»
22:20 De Kasteelmoord
Op 31 januari 2012 wordt de excentrieke kasteelheer Stijn Saelens gedood met een schot in zijn rug in de hal van zijn kasteel. Dezelfde dag wordt zijn schoonvader dokter Gyselbrecht opgepakt. Gyselbrecht en Saelens leven al een tijd in onmin.
«
»
23:25 Chicago Med
Maggie probeert haar eigen trauma te verwerken terwijl ze een moeder in nood helpt. Dean blijft het vuur onder zijn collega's opstoken. De artsen kampen met een nieuwe patiënt die weigert een onmiddellijke behandeling te ondergaan.
«
»
00:20 Familie
Jan is niet te spreken over het plan van Louise, Brahim en Jelle. Zjef en Rudi stellen een weddenschap op. Nu Hanne er alleen voorstaat bij Wolff & Bos komt er van alles op haar af.
«
»
00:55 The Good Doctor
Shaun Murphy is in een supermarkt net wanneer deze wordt beroofd. Door zijn beperkte communicatieve vaardigheden lopen levens gevaar.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers