TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:55 Blind getrouwd: Australië
Het experiment neemt een onverwachte wending. Tijdens de huwelijksceremonie wordt een bruidegom zenuwachtig. Coco en Cam moeten de nodige vragen beantwoorden.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Renovate Don't Relocate
Een druk, hardwerkend koppel koopt een starterswoning met twee slaapkamers in het Zuid-Londense Croydon. Maar omdat daar nog veel aan moet gebeuren, schiet Sarah hen te hulp met de transformatie van hun huis.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:10 Achter gesloten deuren
Carolien en Koen leerden elkaar kennen via een datingsite. Carolien heeft gelogen over haar leeftijd. Wanneer Koen met haar een vakantie wil boeken, weet Carolien dat ze de waarheid moet vertellen.
«
»
14:05 Renovate Don't Relocate
Een koppel woont al decennialang in hun huis in het Zuid-Londense Croydon. Nu hun twee kinderen zijn vertrokken, willen ze aan een nieuw hoofdstuk in hun leven beginnen door de begane grond van het huis te laten renoveren.
«
»
14:55 Blind getrouwd: Australië
Als James een dag lang niks van zich laat horen, vraagt Jo zich af waar ze aan toe is. Ondertussen nemen twee nieuwe stellen deel aan het experiment. De overige deelnemers worden uitgenodigd op hun bruiloften.
«
»
16:10 Achter gesloten deuren
Annette is afgekickt van een drankverslaving. Zoon Bruno komt thuis met zijn vriendin Hinde. Zij loopt mank nadat ze is aangereden. De bestuurder is doorgereden. Niemand weet dat Annette de dader is.
«
»
17:05 MasterChef Australië
Banketbakker Eddie Stewart bepaalt de opdracht voor de volgende eliminatieproef. De geselecteerde chefs krijgen vijf uur de tijd om zijn Tokyo Lamington Tower zo goed mogelijk na te maken.
«
»
18:05 Eenmaal Andermaal
Op de grote rommelmarkt van het Zand in Brugge vormt Jacques een team met ex-wielerkampioen Eddy Planckaert, terwijl Axel actrice Ini Massez aan zijn zijde heeft.
«
»
19:15 Home and Away
Terwijl Andrew stilaan gewend raakt aan zijn nieuwe leefomgeving, boeken Cash en Justin vooruitgang in hun onderzoek naar zijn afkomst. Cash nodigt Andrew uit voor een gesprek.
«
»
19:45 Moordenaars Open & Bloot
De zwangere Rhoni Reuter wordt doodgeschoten. De lijst met verdachten is lang wanneer blijkt dat haar vriend meerdere vriendinnen had. In LA wordt cameraman Robert Samuels op brute wijze vermoord.
«
»
20:10 Flikken BXL
We volgen de Brusselse politie tijdens de oudejaarsnacht van 2020. Er worden tientallen vuilnisbakken in brand gestoken en de patrouille wordt beschoten met vuurwerkpijlen.
«
»
21:20 Verslaafd!
Jari wordt geconfronteerd met zijn cokeverslaving. Zijn ouders weten niet wat ze met hem aan moeten. Zijn nicht Xanne hakt de knoop door en meldt Jari aan. Ewout Genemans en een interventionist proberen hem mee te krijgen naar de verslavingskliniek.
«
»
22:15 Alles Mag Weg
Raf en Koen, de goedlachse broers van Belga Veilingen moeten meer dan driehonderd koekoeksklokken taxeren. Kimbo en Kevin van Openbare Verkopen hebben de handen vol met het uitpakken van retourgoederen van Amazon.
«
»
23:25 999: What's Your Emergency?
Documentaireeks over de werking van de politie, brandweer en ambulancediensten in het VK. De speciaal opgeleide mannen en vrouwen worden tijdens hun dagelijks werkzaamheden gevolgd.
«
»
00:20 Moordenaars Open & Bloot
De zwangere Rhoni Reuter wordt doodgeschoten. De lijst met verdachten is lang wanneer blijkt dat haar vriend meerdere vriendinnen had. In LA wordt cameraman Robert Samuels op brute wijze vermoord.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers