TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een ontleedpuzzel van een roze kast, een textiele skilift, het Boekenmeisje verft.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje wordt proefkonijn in het laboratorium van mevrouw Divine, een gekke geleerde. Hij moet verschillende experimenten voor haar uitvoeren. Gelukkig is hij niet alleen en doet hij ze samen met een klein meisje.
«
»
06:15 Sarah danst
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met DJ Sokpop danst ze op de leukste beats.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Frits en Frats willen een taart met veel slagroom en veel chocoladesaus. Kaatje vindt een taart met fruit een beter idee. De kameraadjes kunnen helpen.
«
»
06:25 Rintje
Rintje verveelt zich. Mama weet wel iets, hij kan de was ophangen in de tuin. Henriette en Tobias komen langs en al snel bedenken de hondjes een spannend spelletje met de schone was.
«
»
06:30 Dinostad
Ricky en Tyra weten van alles een spelletje te maken, zelfs activiteiten die zo saai zijn als schoonmaken. Ze zijn helemaal in hun nopjes als ze een stofzuiger in handen krijgen.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu gaat naar chef Freds restaurant en besluit een dag bakker te zijn. Ze maken brood, maar Pingu's deeg blijft maar groeien.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje zorgt dat Mare ondanks de regen toch naar zee kan, maar dan in de winkel.
«
»
06:55 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Simon en Lou worden gebeten door een mug. Niets ernstigs, behalve dat Ferdinand, die een echte dramaturg is, allerlei vreselijke en belachelijke dingen verzint die kunnen gebeuren als ze gebeten worden.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Het is de dag van de grote opening van het Pop Papierstad Museum en de vriendjes zijn nog op zoek naar een fossiel voor het grote podium. Maar Zip is bang voor alles wat met dino's te maken heeft.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Zonia gaat spullen verkopen op de rommelmarkt. Saïd en Anna maken cadeautjes van kapot speelgoed en stoppen deze in een grabbelton. Dat vinden de kinderen uit de buurt vast leuk, toch?
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson krijgt de vraag of hij en Marie willen optreden in Amerika. Marie is dolenthousiast.
«
»
07:30 Molang
Molang en Piu Piu helpen een musketier op een gevaarlijke missie. Maar wanneer de dappere zwaardvechter plotseling zijn bril verliest is het aan Molang en Piu Piu om hem te beschermen.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush en zijn beste vrienden Chep en Lilit beleven in het bos allerlei avonturen. Ze beschermen het woud en hebben elk een unieke kracht. Mush-Mush praat met de natuur, Chep heeft een heel goed geheugen en Lilit geeft licht in het donker.
«
»
07:50 Lou
Het schooljaar loopt ten einde en Lou heeft nog niet de moed gehad om met Tristan te praten. Emma voelt hetzelfde voor haar buurman Richard. Dus sluiten dochter en moeder een pact: ze willen allebei nog die avond hun liefde gaan opbiechten.
«
»
08:00 Schijtluizen
Sien en Naomi gaan op zoek naar muggen. Ze kijken wie zich het vaakst kan laten steken en hoe de muggensteek precies in zijn werk gaat.
«
»
08:10 De Raad van Soekie
Al het turnmateriaal is stuk. Soekie belooft dat ze voor een nieuwe trampoline zal zorgen. Pedro eist dat indien dit Soekie niet lukt tegen het einde van de week, ze moet opstappen als voorzitter van de leerlingenraad.
«
»
08:30 Casper en Emma, de bergen in
Het is vakantie. Caspers vader heeft een avontuurlijk verblijf geboekt in een park in de bergen. Casper en Emma proberen de moeder van Emma te koppelen aan een aardige berggids.
«
»
09:55 De nieuwe avonturen van Oggy
De luie kat Oggy geniet van een simpel leventje. Hij wil alleen maar eten en tv kijken. Zijn drie huisgenoten, kakkerlakken Marky, Joey en Dee Dee, zitten hem daarbij flink in de weg, want zij doen er alles aan om Oggy's rustige levenje te verstoren.
«
»
10:00 De nieuwe avonturen van Oggy
Piya breekt per ongeluk Oggy's nieuwe frame. Oggy, verblind door woede, geeft de kakkerlakken de schuld en schopt ze eruit. Het is het einde van de lijn. Doorzeefd met schuldgevoel, moet Piya de moed vinden om Oggy de waarheid te vertellen.
«
»
10:10 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:15 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:25 De avonturen van kleine pinguïn
Grappige animatiereeks over de avontuurlijke kleine pinguïn Oscar die er alleen op uitgaat om zijn thuiseiland te verkennen in de voetsporen van zijn grote held, de beroemde Sinoe.
«
»
10:30 De avonturen van kleine pinguïn
Grappige animatiereeks over de avontuurlijke kleine pinguïn Oscar die er alleen op uitgaat om zijn thuiseiland te verkennen in de voetsporen van zijn grote held, de beroemde Sinoe.
«
»
10:35 Het betoverde dorp van Pinokkio
Kasimir en Pinokkio hebben geen zin om hun wiskunde huiswerk te maken en schakelen hulp in.
«
»
10:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Alle ouders mogen op school komen vertellen over hun werk. Maar Pinokkio schaamt zich een beetje voor Geppetto, de simpele timmerman.
«
»
10:55 Royals Next Door
Stella's vriendschap met haar beste vrienden wordt op de proef gesteld wanneer ze hen afwijst, maar daar al snel bittere spijt van krijgt. De vraag is of haar vrienden haar uiteindelijk zullen vergeven.
«
»
11:05 Royals Next Door
Stella overtuigt de Kings om een spelletjesavond te organiseren en de baby aan Mr Pee over te laten.
«
»
11:20 Lou
Lou is al heel lang verliefd op Tristan. Hoewel ze hem al sinds de kleuterschool kent, heeft ze hem nog niet durven aanspreken. In plaats daarvan bekijkt ze hem met een verrekijker. Ze ziet hem in zijn neus peuteren.
«
»
11:35 Lou
Terwijl Lou haar huiswerk maakt, springt er een kitten door het open raam haar kamer binnen en recht in Lou's hart. Ze zou de kitten graag houden. Maar helaas zou haar moeder daar niet blij mee zijn, want Emma is bang voor katten.
«
»
11:50 Kapot gaan
Maksim heeft een privé sauna afgehuurd om samen met zijn vrienden Gloria en Jean-Romy lekker in te gaan ontspannen, maar met de kleren aan. De eerste die de sauna moet verlaten, is het hardst kapot gegaan.
«
»
12:00 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:10 Ket & Doc
Lotta is anders dan andere kinderen. Daarom brengt ze haar dagen door in het Land van Grijs en Grauw. Ze is eenzaam en ze verveelt zich, tot op het moment dat ze achter de grijze muren een heel kleurrijke wereld ontdekt, bewoond door kinderen.
«
»
12:25 GameKeepers
Mats gaat het spel in: een duistere versie van de villa. Kopieën van zijn vrienden zijn de tegenstanders. Sari is het spel ingezogen en is van uiterlijk veranderd. Enkel de gamekey, een handspiegel, kan haar terug in zichzelf veranderen.
«
»
12:50 Helden
De helden houden een spectaculaire race met zelfgebouwde boten, doen een spetterend prikparcours met ballonnen en bouwen een mega papier-maché.
«
»
13:00 Onze natuur
Miljoenen jaren geleden is uit de zee het eerste leven aan land gekropen. In de poelen van de veengrond worden glibberige modderkruipers ontdekt, en in de heidegebieden is de grond arm.
«
»
13:25 De nieuwe avonturen van Oggy
Piya ergert zich aan een rebelse haarlok en ze heeft net haar kam gebroken. Ondanks zijn inspanningen is Oggy niet in staat Piya's haar te kammen, maar hij staat erop dat het hem in zijn eentje lukt.
«
»
13:30 Minuscule 2: het tropisch avontuur
Een klein lieveheersbeestje komt zonder dat hij er erg in heeft op het tropische eiland Guadeloupe terecht. Hij begint aan een reis om zijn huis terug te vinden, en maakt onderweg allerlei avonturen mee.
«
»
15:00 Rox
De Inspecteur voor Volksgezondheid, Mr Buix, vindt dat veel voedselfabrieken moeten sluiten vanwege een salmonella-infectie. De Kolonel is geïntrigeerd door het grote aantal van besmette fabrieken en stuur Team Rox om onderzoek te doen.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
De Burgemeester zal het pop-upijssalon openen, maar wil eerst proeven. Hij vindt het zo lekker dat hij zich in het proeven verliest. De Burgemeester eet alle ijs op, zodat er niets meer overblijft.
«
»
15:30 Molang
Piu Piu en Molang willen graag een uniform dragen en sluiten zich aan bij de koninklijke wacht in Buckingham Palace. Maar de twee vrienden negeren de belangrijkste regel van de koninklijke wacht, namelijk om niet te bewegen, wat er ook gebeurt.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush en zijn beste vrienden Chep en Lilit beleven in het bos allerlei avonturen. Ze beschermen het woud en hebben elk een unieke kracht. Mush-Mush praat met de natuur, Chep heeft een heel goed geheugen en Lilit geeft licht in het donker.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Mr Magoo is een vriendelijke man die vaak per ongeluk in de problemen komt maar altijd graag anderen helpt. Door zijn gebrek aan een bril veroorzaakt hij echter voortdurend rampen.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Mr Magoo is een vriendelijke man die vaak per ongeluk in de problemen komt maar altijd graag anderen helpt. Door zijn gebrek aan een bril veroorzaakt hij echter voortdurend rampen.
«
»
16:00 Imago
Terwijl hij verdwaald is in het doolhof van Sabab, de grote haven van het koninkrijk, ontmoet Kemi Dihya, die hem redt uit de klauwen van een dief. Kemi wordt verleid door de jonge Maridin en stelt haar snel voor aan zijn nieuwe vrienden.
«
»
16:30 Lena & Benedict
Lena vertelt op school over de hereniging met Benedict. Klasgenoot Summer begint Lena onmiddellijk te pesten. Juf Carola vertrouwt het niet en wil erg graag een ontmoeting met Benedict.
«
»
17:00 Amika
Merel is nieuw op de manege en brengt haar tijd door met het schoonmaken van de stallen en het borstelen van de paarden. Maar stiekem droomt ze ervan om zelf op een paard te stappen en een grote springruiter te worden zoals haar moeder.
«
»
17:45 De nieuwe avonturen van Oggy
De luie kat Oggy geniet van een simpel leventje. Hij wil alleen maar eten en tv kijken. Zijn drie huisgenoten, kakkerlakken Marky, Joey en Dee Dee, zitten hem daarbij flink in de weg, want zij doen er alles aan om Oggy's rustige levenje te verstoren.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:00 Schijtluizen
Sien stelt Thomas voor aan de veenmol, een zombieachtig insect. Thomas vraagt zich af of dit mysterieuze beest gaat steken, knijpen of bijten.
«
»
18:10 Nachtwacht
In het bos van Schemermeer wordt een weg aangelegd. Daar is echter niet iedereen even blij mee. Tijdens de werken wordt Brik de stuipen op het lijf gejaagd door een moddermonster.
«
»
18:35 De Hoppers
Jackie laat Kruimeltje per ongeluk vallen. De kruimeldief is onherstelbaar stuk. Geert wil plechtig afscheid nemen van zijn oude vriend. Arno vindt 'Hoppercola' uit en ziet de afscheidsplechtigheid als kans om reclame te maken voor zijn frisdrank.
«
»
18:55 De nieuwe avonturen van Oggy
De luie kat Oggy geniet van een simpel leventje. Hij wil alleen maar eten en tv kijken. Zijn drie huisgenoten, kakkerlakken Marky, Joey en Dee Dee, zitten hem daarbij flink in de weg, want zij doen er alles aan om Oggy's rustige levenje te verstoren.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Na jaren wil het pastamerk Bertoni opnieuw een spotje opnemen met Mike als Tony Ravioli, een olijke kok met dikke buik. Mike is vereerd en stemt meteen in, maar hij vergeet één detail.
«
»
19:25 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste (huis)dierenclips laat zien.
«
»
19:30 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste (huis)dierenclips laat zien.
«
»
19:40 Jenny
Jenny heeft een vreemde droom waarin een dubbelganger van haarzelf haar overtuigt niet op te geven. Jenny gelooft dat ze door te gaan hardlopen de kracht zal ontwikkelen om te dansen. Dit is een slechte beslissing met ernstige gevolgen.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
De veertien overgebleven deelnemers krijgen een helm met cactus op hun hoofd, en een handdoekcape over hun schouders. De deelnemers moeten zoveel mogelijk water opvangen met de cape door de ballonnen kapot te prikken.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers