TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
08:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:40 Out of Sight
Een bankovervaller probeert een overval te plegen, ondanks dat hij wordt opgejaagd door de agent die hij ooit heeft gegijzeld. Agent Karen Sisco valt voor zijn charmes terwijl ze vastberaden is de beruchte Jack Foley achter de tralies te krijgen.
«
»
15:55 Ultimate Police Interceptors
Hoogtepunten uit de documentaireserie over elite-achtervolgingseenheden van de politie.
«
»
16:50 Stargate SG-1
Door een mislukt experiment zit Carter gevangen in een parallelle realiteit.
«
»
17:45 Airwolf
St. John's overbelaste ex-vriendin en haar man worden ongewild pionnen in een drugssmokkelbende.
«
»
18:45 All New Traffic Cops
De verkeersagenten van West Yorkshire komen in actie tegen een jonge chauffeur. Het mondt uit in een gevaarlijke achtervolging door Roundhay Park in Leeds.
«
»
19:40 Top 20 Funniest
Een overzicht van enkele van de beste slechtste ideeën ooit. Kijk mee en ontdek wat er gebeurt wanneer een gocart achter een pick-up gehangen wordt en waarom je je hond beter niet meeneemt naar je bruiloft.
«
»
20:35 Mission: Impossible -- Fallout
Ethan Hunt gaat op zoek naar een partij gestolen plutonium. Wanneer er toch nucleaire wapens in de handen van een groep misdadigers vallen, moeten Ethan en zijn team de wereld redden van de ondergang.
«
»
23:10 Kafka
Een klant is een kwartiertje te vroeg en moet, ook al is er niemand voor hem, toch wachten tot het uur van de afspraak. Een andere klant gaat over de rooie wanneer hij een zoveelste verzekeringsverkooppraatje voorgeschoteld krijgt.
«
»
23:40 Superstaar
Gunter Lamoot en zijn team bewijzen dat de inspiratie er nog is. Een hoogtepunt is Désiré Naessens die op een strand in Thailand verslag doet over zijn dag: Ook de Nazi-singalong en het Koreaanse Brugge-Anderlecht getouwtrek is meer dan geslaagd.
«
»
00:10 All New Traffic Cops
De verkeersagenten van West Yorkshire komen in actie tegen een jonge chauffeur. Het mondt uit in een gevaarlijke achtervolging door Roundhay Park in Leeds.
«
»
01:05 Stargate SG-1
Door een mislukt experiment zit Carter gevangen in een parallelle realiteit.
«
»
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers