TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:50 The Madame Blanc Mysteries
Terwijl Jean onderzoek doet naar een schilderijenzwendel komt een man het pandjeshuis van Charlie en Simone binnen om het geld dat hij voor een vervalsing heeft betaald terug te eisen.
«
»
03:40 Silent Witness
Het team zet het onderzoek naar de sterfgevallen in het verzorgingstehuis voort. Ze proberen wanhopig Serena te redden en haar veilig thuis te brengen. Clarissa is vastbesloten de waarheid te achterhalen, wat haar eigen leven in gevaar brengt.
«
»
04:35 Murdoch Mysteries
Murdoch negeert een raadselachtige inbraak bij het politiebureau en reist naar Buffalo om Dr. Ogden te helpen bij het oplossen van de verdachte dood van een jonge kankerpatiënt in een kinderziekenhuis.
«
»
05:25 Ghosts
Mike en Alison krijgen een ongelooflijk aanbod dat al hun verwachtingen ver overtreft. Ze moeten nu een beslissing gaan nemen en de uitkomst daarvan zal hun leven voorgoed veranderen.
«
»
06:00 Ghosts
Het is bijna Kerstmis en Mike's moeder blijft logeren. Betty wil graag helpen, maar het duurt niet lang voordat Mike en Alison knettergek van haar worden. Net als ze zelf besluit te gaan, vermoedt Betty dat er iets vreselijk mis is in Button House.
«
»
06:30 All Creatures Great and Small
Terwijl er veranderingen gaande zijn in Skeldale House, botsen James en Siegfried over gedeelde verantwoordelijkheden. James heeft interesse in het testprogramma voor rundertuberculose van het ministerie van Landbouw.
«
»
07:20 Father Brown
Father Brown ontdekt geheimen, hypocrisie en moord op een school voor jonge vrouwen. Hij wil de alleenstaande moeder Nell helpen, maar slaagt er niet in onderdak voor haar te vinden.
«
»
08:10 Death in Paradise
Het team onderzoekt de mysterieuze dood van een wielrenner die tijdens een race stierf. Tussen Jack en Anna bloeit ondertussen iets moois op.
«
»
09:05 Midsomer Murders
Hedendaagse `zondaars' worden met oude martelmethoden gestraft. De moorden lijken te worden geïnspireerd door afbeeldingen op een onlangs in de kerkcrypte ontdekt fresco. Barnaby en Nelson onderzoeken de zaak.
«
»
09:50 Midsomer Murders
Hedendaagse `zondaars' worden met oude martelmethoden gestraft. De moorden lijken te worden geïnspireerd door afbeeldingen op een onlangs in de kerkcrypte ontdekt fresco. Barnaby en Nelson onderzoeken de zaak.
«
»
10:40 Hope Street
Wanneer er een geldautomaat wordt gestolen, gaat de nieuwe rechercheur Al over de schreef om iemand in zijn privéleven te beschermen. Finn zit ondertussen met zichzelf in de knoop en heeft een moeilijk gesprek met Siobhan.
«
»
11:25 Death in Paradise
Een finalist in een pokertoernooi wordt tijdens een wedstrijd vergiftigd. Hoe kunnen zijn tegenspelers de moord gepleegd hebben, als ze sinds het begin van de wedstrijd al op dezelfde stoel gezeten hebben?
«
»
12:20 Sister Boniface Mysteries
Great Slaughter gonst van opwinding vanwege de jaarlijkse talentenjacht die gehouden wordt. Er kan een grote geldprijs gewonnen worden en de bekende actrice Jane Beaufort zal als jurylid optreden.
«
»
13:10 Sister Boniface Mysteries
Peggy is opgetogen omdat haar favoriete piratenzender genaamd Radio Catherine wordt uitgezonden in Great Slaughter, maar de presentator wordt op mysterieuze wijze vermoord tijdens de uitzending.
«
»
14:00 The Madame Blanc Mysteries
Jean gaat het toneel op om een dodelijk familiedrama dat al decennialang speelt te ontrafelen.
«
»
15:00 Father Brown
Wanneer Father Brown en Mallory plotseling verdwijnen, moeten hun vrienden hen zien te vinden en redden van een man die wanhopig graag wraak wil nemen.
«
»
15:55 Midsomer Murders
Als dokter Alan Delaney wordt vermoord, realiseert Barnaby zich dat het echte doelwit Delaneys partner, dokter James Kirkwood was. Barnaby vermoedt dat zijn dood verband houdt met de £30.000 die uit de boeken van de praktijk is verdwenen.
«
»
17:00 Midsomer Murders
Als dokter Alan Delaney wordt vermoord, realiseert Barnaby zich dat het echte doelwit Delaneys partner, dokter James Kirkwood was. Barnaby vermoedt dat zijn dood verband houdt met de £ 30.000 die uit de boeken van de praktijk is verdwenen.
«
»
18:00 Death in Paradise
Jack staat voor een grote beslissing wanneer hij de moord op een man onderzoekt, die dood werd aangetroffen in een boot voor de kust van Saint Marie.
«
»
19:00 All Creatures Great and Small
Siegfried krijgt slecht nieuws en raakt nog sneller geïrriteerd dan gewoonlijk. Helen ontdekt hoe hard James eigenlijk werkt, maar durft hem niet te helpen door haar vader in te schakelen.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Het hoofd van een rijke familie wordt 's morgens dood aangetroffen met zijn hoofd in een bord pap.
«
»
21:00 Mrs Sidhu Investigates
Boksliefhebber Tez is opgetogen wanneer Mrs. Sidhu een cateringklus krijgt bij een groot boksevenement. Maar als een van de boksers wordt ontvoerd voor losgeld, kan ze het niet laten om op onderzoek te gaan.
«
»
22:00 The Castaways
De zussen Lori en Erin zijn in Fiji voor de vakantie van hun leven. Maar na een ruzie tussen de zussen stapt alleen Lori op de vlucht terug naar hun resort en vervolgens komt het vliegtuig nooit aan.
«
»
23:00 Silent Witness
Het team zet het onderzoek naar de sterfgevallen in het verzorgingstehuis voort. Ze proberen wanhopig Serena te redden en haar veilig thuis te brengen. Clarissa is vastbesloten de waarheid te achterhalen, wat haar eigen leven in gevaar brengt.
«
»
00:10 Murdoch Mysteries
Wanneer een dief inbreekt in een verzegelde bankkluis zonder de deur te openen, moet Murdoch een schijnbaar onmogelijke diefstal oplossen. Een getuige beweert Harry Houdini te hebben zien wegvluchten van de plaats delict.
«
»
01:00 London Kills
Een vrouw kruipt in bed met een man die dood blijkt te zijn. Tijdens het onderzoek stuiten de rechercheurs op overspel, chantage en verraad. Ondertussen houdt Billie belangrijke informatie voor zich.
«
»
01:45 Father Brown
Het kunstmuseum stelt een zeer beroemd schilderij tentoon. Father Brown merkt een dief op en maakt zich zorgen over de veiligheid van het schilderij. Terwijl Father Brown de dief in de gaten houdt, ziet hij een groter gevaar over het hoofd.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers