TVgids - VTM NON-STOP 90s

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 JAG
Harriet staat op het punt te bevallen. Harmon Rabb oefent druk uit op de admiraal opdat die zou zorgen dat hij terug piloot kan worden.
«
»
03:10 JAG
Charlie Lynch, die verdacht wordt van de moord op de kleine Annie, duikt opnieuw op en dreigt er nu mee ook haar tweelingzus te vermoorden.
«
»
03:55 Married ... With Children
Al is klaar met het feit dat zijn familie er constant met zijn zuurverdiende geld vandoor gaat. Vanaf heden weigert hij, consequent, om ook nog maar iemand te betalen. Wanneer Bud een venster breekt, zal hij hier dus zelf voor op moeten draaien.
«
»
04:15 Married ... With Children
Kelly heeft zich flink misdragen op school, de directeur besluit haar op alternatieve wijze, in de vorm van tapdanslessen, te straffen. Wanneer ze haar sanctie durft te weigeren, zal ze van school gestuurd worden.
«
»
04:40 JAG
Harm is nu als gevechtspiloot gestationeerd op een vliegdekschip in de Adriatische Zee. Luitenant Buxton maakt het hem niet gemakkelijk. Mac wordt gepromoveerd tot luitenant-kolonel.
«
»
05:20 JAG
Om te verhinderen dat hij tegen hem kan getuigen, vraagt Buxton aan Harm om hem te verdedigen.
«
»
06:00 JAG
Harm verdedigt een onderofficier nadat de man een zwangere Albanese vrouw aan boord van het vliegdekschip heeft gesmokkeld.
«
»
06:50 JAG
Harm keert terug naar het JAG-team en wordt door Chegwidden met open armen ontvangen. Hij krijgt meteen een delicate zaak toegewezen.
«
»
07:35 JAG
Bud en Harm proberen een verdwenen marinier op te sporen die moet getuigen in een verkrachtingszaak. In de rechtszaal krijgen Mac en Brumby ruzie over een drugshond.
«
»
08:20 Beverly Hills, 90210
In de Hollywood Hills blikken de vrienden terug op de voorbije drie jaar. Dylan vraagt Kelly om tijdens de zomer samen met hem een roadtrip door Europa te maken.
«
»
09:15 Beverly Hills, 90210
Steve nodigt Brendan uit om de laatste weken van de vakantie met hem door te brengen in een strandhuis in Malibu. Ze organiseren een afscheidsfeestje voor Brenda.
«
»
10:00 Beverly Hills, 90210
Donna durft haar moeder niet vertellen dat Kelly en David bij haar zijn ingetrokken. Zowel Steve als Brandon zoekt toenadering tot Jill. Dylan keert terug uit Europa.
«
»
10:45 Beverly Hills, 90210
Brenda keert terug naar Beverly Hills en beslist om niet verder te studeren, tot grote frustratie van haar ouders. David en Donna doen auditie om dj te worden bij de radioshow van de universteit.
«
»
11:30 Beverly Hills, 90210
Andrea maakt kans om lid te worden van Alpha Omega op voorwaarde dat verzwijgt dat ze van Joodse afkomst is. Steve wil dat Brandon zich kandidaat stelt bij Kappa Epsilon Gamma.
«
»
12:20 Beverly Hills, 90210
De combinatie van werken bij de radio en het volgen van de lessen wordt Donna teveel. Brenda sleept een baantje in de wacht bij haar vader. Steve wil het uitmaken met Celeste.
«
»
13:05 Beverly Hills, 90210
Brenda heeft een blind date met de zoon van een zakenpartner van Jim. David draagt volgens Kelly en Donna te weinig bij aan de huishoudelijke taken.
«
»
13:55 Beverly Hills, 90210
Dylan overweegt om een wapen te kopen. Brandon wordt gevraagd om bijles te geven aan de basketbalster van de universiteit. Andrea en Dan bespreken of ze hun relatie openbaar zullen maken of niet.
«
»
14:40 Beverly Hills, 90210
Cindy en Jim vieren hun twintigste huwelijksverjaardag. Stuart vraagt Brenda ten huwelijk. Brandon probeert Dylan te laten inzien dat hij zijn illegaal wapen moet dumpen.
«
»
15:25 Beverly Hills, 90210
Brenda is van slag wanneer Stuart haar vraagt om een voorhuwelijkscontract te ondertekenen. Jim vraagt intussen aan Dylan om het verleden van Stuart uit te pluizen.
«
»
16:10 The X-Files
Agenten Mulder en Scully raken betrokken bij een smokkelaar die een dodelijke lading vervoert. Mulder reist naar Rusland.
«
»
17:00 The X-Files
Speciale agenten Mulder en Scully onderzoeken de dodelijke samenzwering van een smokkelaar. Mulder confronteert Krycek.
«
»
17:50 The X-Files
Een oude zaak achtervolgt Mulder wanneer een seriemoordenaar die hij heeft opgeborgen een vreemde invloed op hem begint uit te oefenen.
«
»
18:35 The X-Files
Een groep Mexicaanse arbeidsmigranten is ervan overtuigd dat El Chupacabra, een wezen uit de Mexicaanse volksverhalen, achter een aantal vreemde gebeurtenissen zit.
«
»
19:20 The X-Files
Nadat het lichaam van een onthoofde ambulancechauffeur uit het mortuarium verdwijnt en een identieke man in hetzelfde ziekenhuis begint te werken, gelooft Mulder dat de man het vermogen heeft om delen van zijn lichaam terug te laten groeien.
«
»
20:15 The X-Files
Scully doet onderzoek naar aanleiding van een van Mulders aanwijzingen en raakt betrokken bij een man wiens tatoeage hem opdraagt een moord te plegen.
«
»
21:05 The X-Files
De agenten maken zich zorgen om Scully. Mulder en de Lone Gunmen breken in in een zwaarbeveiligd laboratorium op zoek naar een middel dat haar leven kan redden.
«
»
21:50 The X-Files
Issac Luria, een joodse man, wordt vermoord door een groep jonge mannen die voor een racistische verkoper werken, maar een van hen wordt later gewurgd en de vingerafdrukken op zijn nek zijn van Issac.
«
»
22:40 The X-Files
Speciale agenten Scully en Mulder racen tegen de klok om een niet te stoppen huurmoordenaar te pakken te krijgen die een hoge militaire functionaris heeft vermoord.
«
»
23:25 The X-Files
Speciale agenten Mulder en Scully onderzoeken een verdacht vliegtuigongeluk waarbij een bekend slachtoffer van een buitenaardse ontvoering om het leven is gekomen.
«
»
00:15 Baywatch
C.J. redt een country-ster, Jessie Lee Harris, van een horde fans. Hij vraagt haar vervolgens om zij vrouw en zoon te vinden, die in de buurt wonen. Sadie probeert een plekje in de band van Jessie te bemachtigen.
«
»
01:00 Baywatch
Wanneer Matt een vrouw redt, probeert hij haar in contact te brengen met haar stervende vader, maar ze weigert. Stephanie valt als een blok voor haar partner bij de Kustwacht.
«
»
01:40 Baywatch
Een weekje met de kustwacht leidt Stephanie en Matt naar een groep smokkelaars. Officier Scott Daniels helpt Stephanie met haar angst voor helikopters.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Jan Ullrich wordt al snel het gouden kind van het wielrennen. In 1997 wint hij de Ronde van Frankrijk en klimt hij naar de hoogste regionen van de sportelite. Rode lopers worden voor hem uitgerold en televisiezenders vechten om zijn aandacht. Maar succes heeft een prijs. Dat geldt niet alleen voor Jan Ullrich, maar ook voor zijn rivalen, zoals Marco Pantani. De moeder van de Italiaan praat over zijn eenzame en drugsgerelateerde dood. Wie op het hoogste niveau wil presteren, moet door het moeras van de doping, op dat moment het meest besproken onderwerp in het wielrennen. En Jan Ullrich zit er middenin.

'Jan Ullrich, de opgejaagde', om 21.20 uur op VRT CANVAS.

Dossiers